Gdje mogu kupovati sa paysafecard

Gdje mogu kupovati sa paysafecard

Zatraži brzi kreditKoji iznos trebate?

50 € (376,73 kn) 4000 € (30138 kn)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 18:48
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € (3.013,8 kn) na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 € (7.534,5 kn) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.017,10 € (7.663,33 kn), uz EKS 7,13%, iznos Premije 17,10 € (128,09 kn) te iznos mjesečne rate 203,42 € (1.532,67 kn) (5 rata). Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,15%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Što je paysafecard

Paysafecard je prepaid online vrsta plaćanja temeljem vaučera, kodova sa 16 znamenkastim PIN kodom. Glavna prednost ovakvog načina plaćanja je što ova kartica nije povezana sa vašim bankovnim računom i ne predstavlja kreditnu karticu, te minimizira podatke koje dajete prilikom internetskog plaćanja i kupovine putem interneta.

Ovaj način plaćanja nije limitiran državim granicama i valutama u kojima se plaća, a izumljen je u Austriji 2000. godine te se u dva desetljeća razvio za korištenje u više od 40 tak zemalja gdje je priznat kao sredstvo plaćanja. Prije desetak godina Paysafecard je kupila britanska tvrtka koja se bavi digitalnim novčanicima Skrill, te se ova tvrtka predstavlja kao globalni poslužitelj plaćanja online.

Da biste koristili usluge ovog načina plaćanja prvo što ćete trebati je registrirati se kao korisnik, te kupiti kodove koji će kasnije kod plaćanja predstavljati digitalni novac kojim možete na određenim mjestima vršiti plaćanje proizvoda ili usluga koje su vam potrebni bez da koristite svoj bankovni račun ili kreditne kartice.

Plaćanje online Paysafecard

Paysafecard možete koristiti na više od tisuću online trgovina koje se bave djelatnostima poput priređivanja igara na sreću, sportsko klađenje, zabave, glazbe. Na svakoj web trgovini navedeni su i načini plaćanja koje možete koristiti pa provjerite da li web trgovina na kojoj želite obaviti kupnju prihvaća paysafecard način plaćanja.

Ne brinite ukoliko duže vrijeme niste koristili ovaj način plaćanja, kodovi koje imate ne zastarjevaju, međutim nemojte se iznenaditi ako vam se zaračuna naknada stoga se preporučuje da se unutar mjesec dana potrši svaki kod koji imate na raspolaganju kako bi izbjegli trošak naknade koji se naplaćuje zbog vođenja računa kao i kod bankovnog računa kada banke naplaćuju mjesečne naknade za vođenje računa.

Ovaj način plaćanja možete korisititi i u lokalnim trgovinama kao kreditnu karticu, a oznaku o tome da li lokalna trgovina prihvaća ovaj način plaćanja provjerite prije kupovine kako se ne biste neugodno iznenadili na blagajni. Zapravo trgovine su obavezne na vratima istaknuti koje kartice prihvaćaju kao sredstvo plaćanja.

Paysafecard plaćanje s ili bez registracije

Plaćanjem načinom Paysafecard online moguće je na dva načina, s i bez registracije. Razlika je u mogućnostima koje se pružaju ukoliko se registrirate prilikom kupovine. Također razlika je i u iznosu koji možete platiti s i bez registracije. Ukoliko plaćanje radite bez registracije treba vam samo vaš 16 znamenkasti kod i ne trebate na internet unositi svoje osobne podatke jer su oni zaštićeni ovim 16 znamenkastim kodom. Bez registracije je maksimalan iznos po transakciji 50 EUR.

No, u nekim internetskim trgovinama će zahtjevati Paysafecard registraciju kako bi se provela transakcija plaćanja, naročito ako su iznosi veći od 50 EUR. To je zapravo i dobro jer na taj način se štiti vas kao korisnika jer kod registracije trebate unijeti svoje podatke za prijavu u aplikaciju. Koristeći se aplikacijom možete vršiti plaćanja u većim iznosima od 50 EUR, te vam se otvaraju i druge mogućnosti u aplikaciji. Kada se registrirate maksimalna iznos po transakciji je nešto više od 1000 EUR.


Tagovi: