Gdje kupiti aircash karticu

Financije

Gdje kupiti aircash karticu

Zatraži brzi kreditKoji iznos trebate?

50 € (376,73 kn) 4000 € (30138 kn)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 13:36
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € (3.013,8 kn) na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 € (7.534,5 kn) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.017,10 € (7.663,33 kn), uz EKS 7,13%, iznos Premije 17,10 € (128,09 kn) te iznos mjesečne rate 203,42 € (1.532,67 kn) (5 rata). Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,15%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Što je Aircash kartica?

Aircash kartica je Mastercard prepaid kartice vezana uz Aircash novčanik koja omogućuje korisnicima obavljanje transakcija i upravljanje svojim financijama. To je obično plastična kartica s magnetskom trakom ili čipom koja je povezana s računom ili računima korisnika. Kartica se može koristiti za razne financijske operacije, uključujući plaćanje robe i usluga, podizanje gotovine na bankomatima, internetsku kupovinu te provođenje drugih transakcija. Aircash kartica, kao i druge slične kartice, obično je izdana od strane financijskih institucija poput banaka ili fintech tvrtki. Kartica može biti povezana s korisnikovim bankovnim računom ili drugim oblicima financijskog računa, no bitno je za spomenuti kako sama kartica od Aircasha nije vezano uz banku niti uz Vaš bankovni račun. Možete povezati do 5 računa na svoju Aircash novčanik i na taj način upravljati sa svakim od računa. Jedna od karakteristika Aircash kartice je što nema mjesečnih naknada niti se morate povezato sa svojim bankovnim računom. Osim što Aircash novčanik dolazi u obliku kartice, ujedno dolazi i u digitalnom obliku unutar Aircash aplikacije. Digitalne verzije kartica omogućuju korisnicima obavljanje plaćanja putem pametnih telefona ili drugih uređaja koji podržavaju NFC tehnologiju.

Za što se koristi Aircash kartica?

Aircash kartica, kao i većina debitnih ili kreditnih kartica, može se koristiti za širok spektar financijskih transakcija i kupovina. Možete koristiti za plaćanje svakodnevnih potrepština i usluga na prodajnim mjestima poput trgovina, restorana, hotela, benzinskih postaja i drugih poslovnih subjekata koji prihvaćaju kartična plaćanja. Aircash karticu možete koristiti za sigurno plaćanje proizvoda i usluga putem interneta, a samo trebate unijeti podatke kartice kako biste obavili svoju online transakciju. Možete s Aircash kartice podizati gotovinu s bankomata. Aircash karticu možete koristiti i za plaćanja i kupovine i izvan vaše zemlje. Ako ste pretplaćeni na određene usluge poput pretplate na streaming platforme ili telekomunikacijske usluge, Aircash karticu možete koristiti za automatske mjesečne naplate. Aircash kartica omogućuje i prijenos novca na druge račune ili kartice, što može biti korisno za plaćanje računa ili slanje novca prijateljima ili obitelji. Korištenjem Aircash kartice možete bolje pratiti svoje troškove jer se sve transakcije bilježe na izvodu ili u mobilnoj aplikaciji povezanoj s karticom. Također možete ju koristiti za beskontaknto plaćanje.

Gdje se može kupiti Aircash kartica?

Kako biste aktivirali Aircash karticu, ponajprije morate kupiti karticu. Aircash kartica se može kupiti preko Amazon web stranice, te na drugim prodajnim mjestima, poput kioska, trgovine, papirnice i slično. Nakon što ste kupili karticu, sljedeće je preuzeti njihovu aplikaciju, koja je dostupna preko Google Play ili App Gallerxy za Android mobitele, i preko App Store-a zaa Apple uređaje. Zatim trebate kliknuti na ikonu kartice koja se nalazi na gornjem desnom kutu. Kliknite na gumb Aktiviraj kupljenu karticu. Zatim trebate skenirati QR kod koji se nalazi na poleđini kartice. Sa skeniranjem koda, trenutačno ćete aktivirati svoju Aircash karticu. Nakon uspješne aktivacije, dobit ćete potvrdu putem aplikacije. Sada je Vaša Aircash kartica spremna za korištenje, te možete početi s povezivanjem s drugim bankovnim računima. Možete dodati do 5 računa u svoj Aircash novčanik, te lako upravljati sa svojim financijama. Možete lako primati uplate, uplaćivati gotovinu ili prenositi novac s računa te trošiti novac koji imate dostupno u svojem Aircash novčaniku.

Tagovi: