Analni masturbator – kako izgleda i gdje kupiti

Analni i Vaginalni Masturbator

Sve što Vam treba za zadovoljstvo!
 • Ultraelastična cyber koža
 • Identičan ženskom tijelu
 • Produljuje erekciju
 • Pojačava orgazam
 • Jača mišiće penisa
 • Povećava osjetljivost
 • Zagrijava se brzo do tjelesne temperature
 • Ne uzrokuje alergije
Analni masturbator - kako izgleda i gdje kupiti

Kako izgleda analni masturbator

Analni masturbator može biti postavljen kao hand free seksualna igračka ili kao seksualna igračka kojom vi upravljate. Ova seksualna igračka najčešće dolazi sa osnovnim dijelom koji je fiksiran ili ga vi držite i pomičete. Može imati poklopac koji omogućava higijensko skladištenje te diskretno spremanje ove seksualne igračke.

Ovakve igračke mogu imati dizajniran mehanizam kojim se može regulirati vakuum i jačina senzacije koju želite postići analnim masturbatorom. Analni masturbatori su napravljeni od mekanog i nježnog materijala kojima se nastoji prenijeti osjećaj kakav biste dobili da je vaš analni masturbator zapravo ljudsko biće. Kao što je na primjer silikonski materijal.

Ovisno o tome što želite od svog masturbatora on tako može i izgledati. Masturbatori mogu biti realističniji ili manje realistični te mogu biti dizajnirani. Dakle, sami možete odabrati njegov izgled i kakav tip masturbatora želite, pomični ili fiksni. Masturbatori mogu imati i realističniji oblik ljudskog anusa, a ako su fiksni doslovce mogu biti dizajnirani da izgledaju kao dio tijela.

Kako se koristi analni masturbator

Analni masturbator može iznutra imati teksturu sa naborima koji mogu biti različitih reljefa i oblika te na različite načine izazvati senzaciju. A materijal samog masturbatora je realističan i većinom jako mekan kako bi što bolje oponašao realno seksualno iskustvo ili čin koji se želi postići. Hands free masturbatori koriste se realistično, oni zamjenjuju fizičku osobu na kojoj se obavlja seksualna radnja.

Možete ih postaviti gdje želite i kako želite te ih se koristi bez dodatne upotrebe ruku. Kako biste koristili analni masturbator prvenstveno su vam potrebni lubrikanti, bez njih jednostavno ga nećete moći koristiti. Neki masturbatori su specifično namijenjeni za korištenje sa lubrikantima koji su na bazi vode i samo isključivo korištenje sa njima.

Količina stavljenog lubrikanta ovisi i o veličini i vrsti masturbatora koji ste odabrali. Korištenje analnog masturbatora sa kućištem je proizvoljno o pokretima koji sami izvodite i može biti diskretnijeg izgleda te postoji i mogućnost lakšeg čišćenja kod takvog masturbatora.

Kako se održava analni masturbator

Analni masturbator morate pomno održavati i čistiti prema uputama koje su navedene u uputstvima samog proizvoda. Ako ne očistite i ne održavate ovaj masturbator pravilno, može doći do razvoja bakterija te nakupljanja prašine i prljavštine u samom analnom masturbatoru. Pridržavajte se preporuka za održavanje i prije svakog korištenja se pobrinite da je vaš masturbator u potpunosti čist i siguran za vaše korištenje kako ne biste izazvali bakterijske ili gljivične infekcije na svom spolnom udu ili anusu.

Analni masturbator mora se temeljito prati i pobrinuti se da se u potpunosti osušio. Postoji i dezinfekcijsko sredstvo koje je specifično napravljeno za čišćenje i dezinfekciju seksualnih igračaka. Na taj način ćete u potpunosti biti sigurni kako je vaš masturbator čist i bez bakterija.

U uputama za održavanje nekih analnih masturbatora stoji kako možete koristiti kukuruzni škrob kako biste održali materijal masturbatora. Najčešće se to primjenjuje kod masturbatora koji su napravljeni od materijala koji su realističniji i podsjećaju na teksturu ljudske kože, a su samim time i osjetljiviji na oštećenja.
Tagovi:

Analni i Vaginalni Masturbator

Sve što Vam treba za zadovoljstvo!
 • Ultraelastična cyber koža
 • Identičan ženskom tijelu
 • Produljuje erekciju
 • Pojačava orgazam
 • Jača mišiće penisa
 • Povećava osjetljivost
 • Zagrijava se brzo do tjelesne temperature
 • Ne uzrokuje alergije