Masturbator – što je i kako radi

Analni i Vaginalni Masturbator

Sve što Vam treba za zadovoljstvo!
 • Ultraelastična cyber koža
 • Identičan ženskom tijelu
 • Produljuje erekciju
 • Pojačava orgazam
 • Jača mišiće penisa
 • Povećava osjetljivost
 • Zagrijava se brzo do tjelesne temperature
 • Ne uzrokuje alergije
Masturbator - što je i kako radi

Što je masturbator?

Upišete li navedeno pitanje što je masturbator u internet pretraživanje, rezultati pretrage bi vas mogli iznenaditi. Riječ je o seksualnim pomagalima koji nam mogu pomoći postići bolji i intenzivniji užitak. Većina nas je upoznata s pojmom "seksualna igračka" ili "seksualno pomagalo", i upravo to je masturbator. Navedene igračke ili pomagala polako prestaju biti tabu tema, što znači da je sama njihova kupnja i nabavka jednostavnija nego ikada prije. Razni sex shopovi oduvijek nude zanimljive igrače za samozadovoljavanje, ali kao što znamo većina je više orijentirana na ženski nego muški užitak.

Vremena se mijenjaju, što znači da je i sama ponuda seksualnih igrački porasla. Danas tako možemo naići na vibratore raznih veličina, oblika i funkcija, umjetne silikonske vagine, umjetna silikonska lica i silikonske lutke itd. Da, zvuči zanimljivo i primamljivo, no znate li što je još bolje? Navedene igračke za muškarce imaju i svoje prednosti. Osim što one pružaju drugačije iskustvo u igranju sami s sobom, oni mogu produljiti erekciju, pojačati osjećaj orgazma, jačati mišiće penisa i povećati osjetljivost.

Kako funkcionira masturbator?

Glavna funkcija masturbatora je da pruži užitak, točnije orgazam. Danas masturbatori više nisu igračke, oni zapravo veoma vjerno imitiraju određene dijelove ženskog tijela, sve zahvaljujući određenim elastičnim materijalima koji se koriste u izradi. Kako oni funkcioniraju? To je ovisno naravno o tome koji masturbator želite koristiti za zabavu. Krenimo s najčešćim izborom, oralnim masturbatorom koji je imitacija ženskih usana. Navedena igračka pruža realni oralni seks tako da stvara vjernu imitaciju usana i jezika prilikom korištenja. Bonus korištenja ovakve igračke je svakako jačanje penisa i produljenje erekcije.

Sljedeći izbor je analni i vaginalni masturbator i radi se o jedinstvenom spoju dva anatomska otvora. Vaginalni otvor je osmišljen za nježniju stimulaciju penisa, dok je uski analni otvor napravljen s blago reljefastim kanalom koji pridonosi osjećaju izdržljivosti. Navedeni spoj je osmišljen kako bi muškarci mogli produljiti svoj seksualni odnos s pravom partnericom. Što trebate znati o navedenim seksualnim igračkama? One su napravljene od inovativnog materijala koji vjerno imitira osjećaj kože. Njihova uporaba ne mora samo biti iz zabave, već u svrhu jačanja mišića penisa, produljenje erekcije, pojačavanja orgazma i pojačavanje osjetljivosti.

Gdje kupiti masturbator?

Naravno da je sljedeće pitanje gdje možemo nabaviti masturbatore? Odgovor je naravno u sex shopu ili online, ovisno naravno o tome šo tražite. Sex shop iako je prvi izbor, ne nudi toliko raznovrsnu ponudu za muškarce koliko to čini online ponuda. Realno, danas online možete dati izraditi lutku za seks po svojoj želji i ukusu. Da ne bi bilo kako su masturbatori samo igračke za samozadovoljavanje, oni također mogu biti i dio seksualnog iskustva s partnericom ili partnerom. U današnjem svijetu kada je sve više manje užurbano i jednolično, zašto ne bi začinili svoj seksualni život s pokojom igračkom?

Masturbator može pružiti užitak za oba spola i zapravo pojačati želju za eksperimentiranjem u krevetu. Bilo da se radi o muškim ili ženskim igračkama ili pomagalima, uvijek je dobro začiniti stvar u krevetu i imati nova i zanimljiva iskustva. Ono što smo zaboravili naglasiti je da masturbator također može potaknuti neke nove ideje za isprobati u krevetu. Zadnje pitanje je koliko navedene odrasle igračke koštaju? To opet naravno ovisi o tome od kuda ih uzimate. Cijene mogu varirati od par stotina do par tisuća kuna.


Tagovi:

Analni i Vaginalni Masturbator

Sve što Vam treba za zadovoljstvo!
 • Ultraelastična cyber koža
 • Identičan ženskom tijelu
 • Produljuje erekciju
 • Pojačava orgazam
 • Jača mišiće penisa
 • Povećava osjetljivost
 • Zagrijava se brzo do tjelesne temperature
 • Ne uzrokuje alergije