Analni i Vaginalni Masturbator

Sve što Vam treba za zadovoljstvo!

 • Ultraelastična cyber koža
 • Identičan ženskom tijelu
 • Produljuje erekciju
 • Pojačava orgazam
 • Jača mišiće penisa
 • Povećava osjetljivost
 • Zagrijava se brzo do tjelesne temperature
 • Ne uzrokuje alergije

Masturbator za muškarce – gdje kupiti i koja je cijena

Sponzorirano

Masturbator za muškarce - gdje kupiti i koja je cijena

Masturbator za muškarce – sve što trebate znati

Pokušavate se koncentrirati na posao ali vam hormoni luduju i sprječavaju vas u tome? Nakupljena razina seksualne energije jednostavno vam ne dozvoljava da normalno funkcionirate? To nije ništa čudno za jednog muškarca s povećanom razinom testosterona. Kako bi se riješili nakupljene seksualne energije, u tome vam itekako može pomoći masturbator za muškarce. Riječ je o revolucionarnom proizvodu koji vam može pružiti visoku razinu zadovoljstva.

Masturbator za muškarce dolazi u dva oblike: kao oralni masturbator i kao vaginalni i analni masturbator, svaki sa svojim prednostima, ovisno o tome želite li više simulaciju oralnog seksa ili vaginalnog i analnog. U nastavku ćemo opisati kako svaki od njih izgleda kako biste lakše donijeli svoju odluku o kupnji. Tako oralni masturbator sadrži ženska usta i jezik kako bi omogućio što realniju simulaciju oralnog seksa, dok analni i vaginalni masturbator sadrži dva anatomska i vjerno dočarana otvora: vaginalni za nježnu i potpunu stimulaciju penisa i analni koji je uži i predstavlja intenzivniji doživljaj analnog seksa.

Masturbator za muškarce dostupan je svakomu

Kao što smo prethodno spomenuli, masturbator za muškarce dolazi u dva oblika, kao oralni i kao analni i vaginalni. Oralni k tome ima pokretni jezik koji stvara dodatnu i realnu stimulaciju, a masturbator je rastezljiv te će obujmiti penis čvrsto i intenzivno. Isto tako, redovita upotreba masturbatora vjerojatno će povećati vašu izdržljivost u krevetu i omogućiti vam dugotrajniju erekciju. Uz sve to, masturbator je vodootporan i sastavljen od veoma realistične imitacije kože i medicinskog silikona. Vaginalni i analni masturbator istog je sastava i istih učinaka, osim što će vam dojam biti drugačiji zbog simulacije drugačije vrste seksualnog odnosa.

Ako vam se sve navedeno sviđa, sigurno se pitate gdje takav masturbator za muškarce nabaviti? Nabava takvih proizvoda može predstavljati neugodno iskustvo nekim muškarcima jer nisu sigurni da li im je zajamčena diskrecija. Dobra vijest je što je ovaj proizvod dostupan putem interneta gdje vam je diskrecija maksimalno osigurana. Cijene se kreću od skupljih do jeftinijih i sve informacije o tome su vam dostupne na internetu.

Kako znati da je masturbator za muškarce pravi proizvod za vas?

Prilikom odlučivanja o tome da li je masturbator za muškarce proizvod za vas, morate voditi računa o određenim značajkama takvih proizvoda kao i o vlastitim preferencijama. Stoga najprije trebate imati dojam o tome kakav masturbator želite, tj. kojoj svrsi da služi i koja vrsta seksa vas najviše uzbuđuje. Ovisno o tome možete birati želite li oralni masturbator ili vaginalni i analni. Nadalje, želite zasigurno da masturbator za muškarce izgleda što je realnije moguće, a masturbator koji je tema ovog teksta zasigurno je takav.

Nadalje, morate voditi računa o materijalu od kojega je masturbator sastavljen, kako bi vam zdravlje bilo očuvano a užitak na najvišoj razini. Jeftini proizvodi tu bi vas mogli razočarati stoga dobro razmislite što želite kupiti. Konačno, morate odabrati veličinu masturbatora. Poželjno je da masturbator veličinom odgovara što je moguće više vašem penisu. Konačno, proučite osvrte korisnika koji su već koristili masturbator kako biste najbolje znali o kakvom se proizvodu radi.
Tagovi:

Analni i Vaginalni Masturbator

Sve što Vam treba za zadovoljstvo!

 • Ultraelastična cyber koža
 • Identičan ženskom tijelu
 • Produljuje erekciju
 • Pojačava orgazam
 • Jača mišiće penisa
 • Povećava osjetljivost
 • Zagrijava se brzo do tjelesne temperature
 • Ne uzrokuje alergije