Norton 360 paket zaštite – sve u jednom

Norton - za zaštitu i privatnost na internetu

Zaštitite svoje računalo, tablet ili mobitel vrhunskim antivirusnim i VPN programom.
 • odaberite samo antivirus ili cjeli paket
 • zaštita svih uređaja
 • firewall zaštita
 • mogućnost VPN-a
 • sigurnost prilikom online kupovine
 • cloud backup
 • popust i ušteda na prvu godinu
 
Norton 360 paket zaštite - sve u jednom

Norton 360 - sva zaštita na jednom mjestu

Mnogi iskusni korisnici računala i obožavatelji surfanja na internetu će vam reći da je Norton 360 njihov omiljeni antivirusni program. Zašto je tome tako? Što ga ističe pred konkurencijom? Upravo ćemo vam na ta pitanja probati odgovoriti. Naime, Norton 360 ima veoma moćnu tehnologiju koja štiti od virusa na internetu, a uz sve to i kvalitetnu korisničku podršku koja će omogućiti i osobama koje nisu toliko iskusne u korištenju računala da se snađu s ovim antivirusom. Ono što ga ističe od konkurenata jest dodatne značajke koje konkurenti jednostavno nemaju. Širok raspon zaštite poput firewall-a, VPN-a, upravitelja lozinki, zaštite web-kamere, mogućnost sigurne pohrane u oblaku na kojem imate 10 gigabajta pohrane, zaštita od krađe identiteta itd. čine primamljiv skup kvalitetnih funkcija. Npr. ovaj antivirus vam omogućuje da u svakom trenutku brzo skenirate svoje računalo kako bi saznali nalaze li se kakvi štetni programi na njemu ili ne. To skeniranje će se napraviti na način da vam se ne uspori previše računalo.

Norton 360 - najvažnije značajke

Osim mogućnosti skeniranja računala radi pronalaska potencijalno štetnih datoteka, Norton 360 nudi također i opciju pametnog Firewall-a koji otkriva svaki pokušaj upada u mrežu. Isto tako, na raspolaganju su vam razne mogućnosti prilagodbe. Npr, ako ste spojeni na javnu mrežu, firewall će to prepoznati te prilagoditi svoj sustav blokiranja prijetnjama korištenja javne mreže. Ostali antivirusni programi nemaju tu značajku. Isto tako, Norton 360 nudi dugačak popis od preko 130 različitih protokola koje prepoznate, a koje zloćudne datoteke najčešće koriste. Nadalje, na raspolaganju vam je i skidanje web ekstenzije Nortona kako bi zaštitili svoj web pretraživač. Navedena ekstenzija će vam ponajprije pomoći u detektiranmu sumnjivih stranica i pokušaja krađe identiteta. Konačno, VPN opcija će vam omogućiti da uspješno sakrijete svoju IP adresu iza jednog od mnogih pružatelja u svijetu, zaštitite svoj web promet i na taj način učinite vašu web komunikaciju potpuno sigurnom. Ipak, valja istaknuti da ovaj VPN nije ni približno brz kao ostali konkurenti.

Norton 360 - download i korištenje

Možemo pretpostaviti da vam se svidjela večina značajki koje Norton 360 ima i da razmišljate o nabavi ovog antivirusnog programa. To nije bez razloga jer upravo zato Norton i je jedan od vodećih u tom sektoru. Ako vas zanima gdje skinuti Norton 360 i po kojoj cijeni, dovoljno je upisati njegovo ime u internetsku tražilicu i posjetiti ovlaštenu web stranicu na kojoj ga možete kupiti. Nakon uplate cijene, datoteka će se skinuti na vaše računalo. Potom ju trebate pokrenuti i instalirati u svega par klikova. Instalacija će doduše uzeti mrvicu vremena, ali i dalje u respektabilnom roku ćete imati vaš antivirus osposobljen. Jedino što ćete iduće trebati napraviti jest ponovno pokrenuti računalo i vaš antivirus je spreman za korištenje. Jako je dobro imati na umu da ukoliko niste zadovoljni antivirusom i njegovim funkcijama, u roku od svega 60 dana možete uspješno tražiti povrat novca i svih vaših prava, jednostavno uz pomoć par klikova.


Tagovi:

Norton - za zaštitu i privatnost na internetu

Zaštitite svoje računalo, tablet ili mobitel vrhunskim antivirusnim i VPN programom.
 • odaberite samo antivirus ili cjeli paket
 • zaštita svih uređaja
 • firewall zaštita
 • mogućnost VPN-a
 • sigurnost prilikom online kupovine
 • cloud backup
 • popust i ušteda na prvu godinu