Norton - za zaštitu i privatnost na internetu

Zaštitite svoje računalo, tablet ili mobitel vrhunskim antivirusnim i VPN programom.

 • odaberite samo antivirus ili cjeli paket
 • zaštita svih uređaja
 • firewall zaštita
 • mogućnost VPN-a
 • sigurnost prilikom online kupovine
 • cloud backup
 • popust i ušteda na prvu godinu

 

Norton antivirus Hrvatska – cijena i download

Sponzorirano

Norton antivirus Hrvatska - cijena i download

Norton antivirus – zašto se ističe među konkurentima?

Zaštita računala od virusa, hakerskih napada i krađe osobnih podataka apsolutni je primat za svakog vlasnika računala i ljubitelja surfanja. Kako bi se adekvatno i kvalitetno zaštitili na internetu, potrebno je imati odgovarajući antivirusni program. Na tržištu postoji velika količina raspoloživih antivirusnih programa i vjerujemo da vam je teško odabrati koji je pravi za vas. Na nama je da vam pomognemo u donošenju te odluke. Tako je dobro za znati da se među konkurencijom itekako ističe Norton antivirus. Znate li koji je razlog tomu? Radi se o antivirusnom programu čija moćna tehnologija veoma uspješno štiti od virusa i ostalih malwarea, ima veoma raširen raspon alata koji su vam dostupni kako bi osigurali zaštitu na internetu, a povrh svega navedenog veoma je povoljan kada ga usporedimo s konkurentima. Ipak, kako bi donijeli potpuno informiranu odluku o kupnji, potrebno je razmotriti još neke bitne značajke koje antivirusni program mora imati. Stoga, ako vas zanima Norton antivirus, saznajte više o njemu u idućim poglavljima.

Norton antivirus – prednosti i mane

Kao što smo spomenuli, potrebno je analizirati čitav niz značajki koje se odnose na Norton antivirus prije nego što donesete svoju odluku o kupnji. Unaprijed vam možemo reći da će vas većina pročitanog oduševiti. No, da ne duljimo, krenimo. Dugačak je popis značajki koje Norton antivirus ima poput kvalitetnog Firewalla, tehnologije koja se bazira na strojnom učenju kako bi antivirus u svakom trenutku bko adekvatan za ispunjavanje svoje svrhe, roditeljska kontrola, siguran VPN, zaštita web kamere i zaštita privatnosti te mnoge druge značajke. Na primjer, ako ste već koristili antivirusni program od drugog proizvođača, primijetit ćete da Nortonov software spada među najintuitivnije software-ove koji postoje. Korisničko iskustvo je dakle veoma ugodno. Ipak, ovaj antivirusni program ima i određene nedostatke. Npr. zakazao je u označavanju sigurnim one stranice koje su zaista nesigurne. Također, ovaj antivirusni program bi mogao malo kompromitirati vašu ukupnu brzinu računala. To ćete posebno primijetiti na slabijim računalima.

Norton – cijena i ostale informacije

Na tržištu antivirusnih programa Norton svakako neće biti najskuplji među njima. Ipak, ako napravimo srednju tržišnu vrijednost svih antivirusnih programa, primijetit ćete da je Norton nešto skuplji od prosječne cijene konkurenata. Ipak, to nije bez razloga. Ovaj antivirusni program dat će vam možda najobuhvatniji i najcjelovitiji skup sigurnosnih značajki. Konkretne iznose cijene možete saznati na internetu, i one u nekoj maloj mjeri variraju ovisno o tome s koje web stranice želite kupiti ovaj antivirusni program. Isto tako, odlična vijest je što Nortona možete besplatno koristiti 60 dana te ostvariti pravo na povrat novca ako niste zadovoljni pruženom uslugom. Ovisno o tome koju uslugu želite, također možete birati između deluxe opcije i premium opcije. Dobro je da znate da je ovaj antivirus pogodan za sve vodeće uređaje poput Windowsa, Mac-a, Androida, IOS-a itd. Ipak, ponavljamo još jednom, brzina korištenja računala će vam nešto malo otpasti, od prilike 9 %. Ako vam se sve navedeno sviđa, nabavite svoj antivirusni program već danas!

Tagovi:

Norton - za zaštitu i privatnost na internetu

Zaštitite svoje računalo, tablet ili mobitel vrhunskim antivirusnim i VPN programom.

 • odaberite samo antivirus ili cjeli paket
 • zaštita svih uređaja
 • firewall zaštita
 • mogućnost VPN-a
 • sigurnost prilikom online kupovine
 • cloud backup
 • popust i ušteda na prvu godinu