Nicozero - prestati pušiti je lako

Oslobodite se ovisnosti o nikotinu

  • Nema žudnje za cigaretima
  • Bez sindroma odvikavanja
  • Bez knjiga i hipnoze
  • Bez lijekova i flastera
  • NicoZero ne sadrži otrovne tvari

Magnet protiv pušenja

Sponzorirano

Magnet protiv pušenja

Ako ne možeš prestati pušiti snagom volje pomoći će ti magnet protiv pušenja

Pušenje je ovisnost koje se je teško osloboditi kao i bilo koje druge ovisnosti. Uzalud upozorenja odvratnim slikama raznih boleština na kutijama cigareta, uzalud liječnička upozorenja, žudnja za cigaretama je jača od svega što vidite i čujete. Sto puta ste prestajali pušiti i opet se vraćali pušenju. No, ako ne možeš prestati pušiti snagom volje pomoći će ti magnet protiv pušenja koji su maleni, diskretni i nose se u uhu, točnije u gornjem dijelu uške.

Magnet protiv pušenja djeluju na akupunkturnim principima, samo nema akupunkturnih igala. Magnet smješten na određenu akupunkturnu točku djeluje na centar u mozgu iz kojeg dolazi žudnja za pušenjem. Osim što djeluje na žudnju za cigaretom, smanjuje i apstinencijsku krizu zbog nepušenja. Smješten u gornji dio ušne školjke ravnomjernim pritiskom postepeno aktivira neurotransmitere koji će ublažiti krizu odvikavanja i olakšati je. Izgledom magnet nalikuje na komadić nakita na neobičnom mjestu, pa ga svi bez ikakvog ustezanja nose.

Magnet protiv pušenja kupujete online putem

Iako su ovi magneti na tržištu od pedesetih godina prošlog stoljeća i pomogli su mnogima, njih u trgovinama nema za kupiti, pa ih svi pušači koji žele prestati pušiti moraju tražiti na internetu. Dakle, magnet protiv pušenja kupujete online putem, pogotovo zato što je to kod nas relativno nov proizvod. Malo kaskamo za svijetom u svemu, pa i u tome, ali sada je dostupan i nudi se na puno različitih web stranica i povoljno.

Osim što pušenje ugrožava zdravlje, što pušači bukvalno bacaju novac u dim, pušenje stvara i mnoge druge neugodnosti. Pušač će prije zaboraviti kupiti kruh, nego cigarete, a u stanju je usred noći krenuti po novu kutiju cigareta jer je popušio zadnju cigaretu. Zadah pušača i žuti pušački zubi su vrlo neugodni, a taj pušački smrad se uvlači u odjeću, zidove, namještaj i ne mogu ga prikriti ni najagresivnija sredstva za čišćenje, ni najmirisniji parfemi, pomaže samo magnet protiv pušenja.

Koji magnet protiv pušenja izabrati

Na tržištu je u ponudi više vrsta magneta iz jednostavnog razloga jer je više proizvođača, ali svi oni djeluju na istom akupunkturnom principu blokiranjem žudnje za cigaretom i ublažavanjem apstinencijske krize. I cijene mogu biti različite pa to sve može otežati izbor, koji magnet protiv pušenja izabrati. Izaberite sebi najbližu web trgovinu iz koje će vam kupljeni proizvod najbrže stići. Izaberite po cijeni ili nekom svom kriteriju, ali isprobajte magnete i njihovo djelovanje.

Ako već jeste u nekom terapijskom postupku za prestanak pušenja, ne prekidajte terapijski postupak, neka vam magnet protiv pušenja bude dodatna potpora za prestanak pušenja. Svako odvikavanje je teško i potpora više vam samo može olakšati i ubrzati odvikavanje od pušenja. Biomagnetizam se uspješno koristi i u drugim vrstama terapija i nema razloga da sumnjate u uspješno odvikavanje od pušenja. Magnete obično dobivate u paru s uputama za korištenje i u vašim ušima mogu izgledati kao poseban nakit.

Tagovi:

Nicozero - prestati pušiti je lako

Oslobodite se ovisnosti o nikotinu

  • Nema žudnje za cigaretima
  • Bez sindroma odvikavanja
  • Bez knjiga i hipnoze
  • Bez lijekova i flastera
  • NicoZero ne sadrži otrovne tvari