Xtactical dron - za snimanje u svim uvjetima

Sve u jednom!
 • Prednja FPV kamera 12MP
 • Video u formatu Ultra HD
 • Prijenos FHD na 1 km
 • Otkrivanje prepreka u 4 smjera
 • Milijuni boja
 • Snimanje u RAW
 • Inteligentni HDR

Dron za djecu – cijena i gdje kupiti

Sponzorirano

Dron za djecu - cijena i gdje kupiti

Dron za djecu

Dron za djecu iznimno je popularan poklon u današnje vrijeme. Možemo reći kako se na žalost danas djeca sve manje igraju bez igračaka ili sa igračkama i rekvizitima koje su sami napravili. Živimo u vremenu gotovih igračaka, pa se čak i dronovi proizvode na način kako bi ih i djeca mogla koristiti. Dron na prvu ne izgleda kao uređaj koji bi djeca mogla koristiti, međutim ako mu se oduzmu određene profi funkcije i karakteristike, dron može biti itekako zabavna igračka. Prva stvar koja krasi dron, a koju djeca naprosto obožavaju je daljinsko upravljanje. Svi znamo koliko su i dan danas autići na daljinsko upravljanje popularna igračka. Nekada je vrhunac zabave i igračke koja se mogla upravljati u zraku bio zmaj, međutim tehnologija je omogućila da se i djeca mogu igrati i upravljati uređajima poput drona. Mi nešto stariji možemo samo zamisliti koliko radosti i uzbuđenja predstavlja dron za djecu svakom djetetu.

Koji dron za djecu odabrati

Pa koji dron za djecu odabrati? Dronovi mogu biti zaista skupi uređaji, pa je bilo potrebno da proizvođači prilagode dronove karakteristikama igračke. Naravno, vi svojoj djeci možete kupiti najveći i najskuplji dron, međutim to nije preporučljivo s obzirom da je ipak potrebno iskustvo prilikom upravljanja dronom. Ovdje govorimo samo o upravljanju, a kada tome nadodamo sve funkcije koje se mogu raditi sa dronom, možemo reći kako skupi ili profi dron nije prilagođen djeci. Zbog toga je najbolja opcija odabrati dječji dron, koji je u pravilu nešto manjih dimenzija i koji prilikom pada ne doživi znatnija oštećenja jer je ujedno i vrlo lagan. Dron za djecu u većini se slučajeva koristiti isključivo za zabavu, pa vam pretjerana kvaliteta fotografije ili video snimke nije potrebna. Kada je dječji dron u pitanju, vrlo važan je i dizajn. Djeca vole šarene i šašave dizajne, pa birajte takve dronove. Za početak u svakom slučaju birajte dron na kojemu će dijete usavršiti upravljanje dronom i shvatiti kretanje drona po zraku.

Dron za djecu kao poklon

Dron za djecu biti će izvrstan poklon u svakoj prigodi, bilo da se radi o rođendanu ili nekom drugom važnom danu u životu djeteta. Ipak, dron nije dobar izbor za svako dijete ili bolje reći za svaki uzrast djeteta. Naravno, nije svako dijete jednako, ali prosječno optimalno doba kada djeca mogu u potpunosti koristiti dron za djecu i uživati u njegovim mogućnostima je u dobi od 8 godina na dalje. Svaki proizvođač u svojim uputstvima naznačuje za koju dob djeteta je preporučeno korištenje drona. Oko odabira drona za poklon, mogu vam pomoći iskustva drugih kupaca ili mnoge recenzije koje možete pronaći na različitim internet stranicama. Također, možda i najbolja opcija kako se informirati je gledajući video recenzije koje će vam najbolje dočarati sve mogućnosti koje ima pojedini dron. Na video sadržaju najrealnije se može dočarati koliko je dron u biti veoma zanimljiv uređaj. Stoga ne čudi kako su djeca “poludjela” za dronovima.

Tagovi:

Xtactical dron - za snimanje u svim uvjetima

Sve u jednom!
 • Prednja FPV kamera 12MP
 • Video u formatu Ultra HD
 • Prijenos FHD na 1 km
 • Otkrivanje prepreka u 4 smjera
 • Milijuni boja
 • Snimanje u RAW
 • Inteligentni HDR