Xtactical dron - za snimanje u svim uvjetima

Sve u jednom!
 • Prednja FPV kamera 12MP
 • Video u formatu Ultra HD
 • Prijenos FHD na 1 km
 • Otkrivanje prepreka u 4 smjera
 • Milijuni boja
 • Snimanje u RAW
 • Inteligentni HDR

Dron s kamerom – akcija, cijena, preporuka

Sponzorirano

Dron s kamerom - akcija, cijena, preporuka

Kako odabrati najbolji dron s kamerom?

Dronovi su u današnje vrijeme sve više dobili na popularnosti. Vjerojatno ste ih i vi u nedavno doba vidjeli u zraku dok ste šetali prirodom. Ako vas zanima gdje kupiti ovu fascinantnu leteću napravu i koji dron s kamerom je najbolji, u nastavku ćemo vam probati odgovoriti na to pitanje. Snimanje odozgo koje snimatelju daje spektakularne panoramske snimke zvuče intrigantno čak i osobama koji nisu profesionalci. Ptičja perspektiva dodaje totalno novu dimenziju doživljaja krajolika. Upravo zato, ne čudi nas ako se pitate koji je najbolji dron s kamerom. Pri davanju odgovora na to pitanje, treba voditi računa o mnogim faktorima, poput omjera kvalitete i cijene, izdržljivosti baterije, opcija letenja i korisničkog iskustva, pa u konačnici do mogućnosti snimanja i kvalitete videa. Da bi se provjerili pojedini parametri, mnogi dronovi su podvrgnuti testovima i provjerama gdje se svaka od stavki analizira i bilježi. Prije kupnje drona, na vama je da odredite koju klasu drona želite, srednju ili visoku klasu te unaprijed pripremite budžet na koji pristajete, a zatim unutar tih granica tražite dron koji će vam najbolje odgovarati.

Kako odabrati dron s kamerom s obzirom na veličinu drona

Prilikom donošenja odluke koji dron s kamerom odabrati, krenite najprije od osnovnih vanjskih obilježja a to je veličina. Naime, na tržištu postoje jako mali dronovi, dronovi srednje veličine koji su ujedno i najzastupljeniji, te poprilično glomazni dronovi. Dronovi male veličine su manji od vašeg dlana. Jako su kompaktni i lagani za prijevoz i nošenje na putovanje. Uz to, poprilično je cool imati jako malu napravu koja leti kako vi želite. Ipak, morate imati na umu da je upravljanje mini dronovima jako teško, a samim time i snimanje. Drugim riječima, ako niste profesionalac, jako teško ćete upravljati ovim dronom. S druge strane, dron s kamerom srednje veličine ima bolju kontrolu letenja, više mogućnosti leta, otporniji je na vjetar i vanjske uvjete i daje puno stabilniju sliku. Veliki dronovi pak predstavljaju problem prilikom transporta. Stoga, donesite odluku o veličini drona, a zatim se uputite u analizu ostalih parametara poput kvalitete kamere, mogućnosti leta i cijene. Sve podatke imate na brojnim stranicama na internetu.

Koji dron s kamerom ostvaruje prednost na tržištu?

Kao i u svakom sektoru, tako i na tržištu dronova određeni dronovi s kamerom jednostavno ostvaruju prednost pred konkurencijom i kupci ih više kupuju. Koja su to obilježja koja pojedine dronove lansiraju iznad konkurencije? Jedna od takvih obilježja svakako je mogućnost kontrole pametnim telefonom. Drugim riječima, možete skinuti aplikaciju na vaš mobitel, povezati uređaj s dronom i upravljati dronom s mobitela. To je jako praktično i korisno rješenje koje znatno olakšava i poboljšava korisničko iskustvo. Dronom se pri tom upravlja putem žiro senzora, a na vašem ekranu možete vidjeti i sliku koju dron snima. To je jedna od obilježja koje dron s kamerom diže na novu razinu. Nadalje, dron s kamerom će biti popularniji od konkurencije ako ima mogućnost noćnog snimanja. To će omogućiti snimanje spektakularnih noćnih snimki, a zbog upaljenih LED svjetala na dronu uvijek ćete znati gdje se dron u mraku nalazi. Analizirajte navedene stavke i pronađite najbolji dron za vas!

Tagovi:

Xtactical dron - za snimanje u svim uvjetima

Sve u jednom!
 • Prednja FPV kamera 12MP
 • Video u formatu Ultra HD
 • Prijenos FHD na 1 km
 • Otkrivanje prepreka u 4 smjera
 • Milijuni boja
 • Snimanje u RAW
 • Inteligentni HDR