Xtactical dron - za snimanje u svim uvjetima

Sve u jednom!
 • Prednja FPV kamera 12MP
 • Video u formatu Ultra HD
 • Prijenos FHD na 1 km
 • Otkrivanje prepreka u 4 smjera
 • Milijuni boja
 • Snimanje u RAW
 • Inteligentni HDR

Dron cijene – koliko koštaju dronovi

Sponzorirano

Dron cijene - koliko koštaju dronovi

Dron cijene

Kao kod svakog drugog proizvoda, tako su i dron cijene zaista široka tema. Naravno, cijena drona će u većini slučajeva ovisiti o kvaliteti proizvoda. Zašto u većini slučajeva a ne uvijek? Iz jednostavnog razloga što se svi novi proizvođači moraju probiti na već relativno zasićenom tržištu dronova, pa će vrlo često ponuditi iznimno kvalitetan proizvod ili bolji proizvod od konkurencije, ali po pristupačnijoj cijeni. Dronovi su hit u posljednjih nekoliko godina i sve više ljudi posjeduje dron. Primjena dronova je zaista široka, pa ih koriste svi, od amatera do profesionalaca poput vojnika ili policajaca. Veliku primjenu dronovi su doživjeli u fotografskoj industriji, a čak možemo reći kako su u području fotografiranja prouzročili malu revoluciju. Fotografije iz zraka, a posebno video snimci iz zraka, nezaobilazni su dio većine vjenčanja. Na početku moramo reći kako dronovi nisu jeftini, dapače dron cijene znaju biti paprene što je i logično s obzirom na to kakva je tehnologija u pitanju i što se sve može raditi uz pomoć dronova.

Dron cijene – što određuje cijenu drona

Svaki proizvod ima određene karakteristike, koje su prije svega važne kako bi se proizvod mogao ocijeniti i usporediti sa drugim proizvodima iz iste kategorije. Dron cijene su podatak koji najčešće zanima kupca, međutim cijena nije garancija kvalitete niti toga da ćete dobiti proizvod sa najviše funkcija i najviše kvalitete. Kada su cijene drona u pitanju, najprije moramo označiti koje su najvažnije karakteristike i funkcije dronova. Dron je uređaj koji leti po zraku, a koji može stvarati video zapise i fotografije. Samim time jasno je kako su najvažnije karakteristike koje ćemo gledati prilikom kupnje drona, osobine letenja i upravljanja. Preciznije, cijenu drona određuje visina letenja, brzina, udaljenost od upravljačkog modula, stabilnost, trajanje baterijskog punjenja i opcija izbjegavanja prepreka pomoću senzora. Dakle, što su bolje letačke opcije drona to će dron biti skuplji. Druga važna stavka je kvaliteta fotografije i video zapisa, pa će tako sa većom kvalitetom kamere, rasti i konačna cijena drona. Dron cijene nisu uvijek garancija kvalitete, međutim u najvećem broju slučajeva su proporcionalne sa brojem i kvalitetom funkcija koje ima dron.

Dron cijene – kako povoljno kupiti dron

Dron cijene kreću se u zaista širokom spektru, od nekoliko stotina do nekoliko tisuća kuna. Odabir drona će prvenstveno ovisiti o namjeni i što želite raditi sa vašim dronom. Također, kada odaberete dron koji bi ste htjeli kupiti, o istom se informirajte na web stranici ili forumu, gdje često možete pronaći slične dronove drugih proizvođača koji mogu biti i jeftiniji. Inače, sva tehnološka oprema vrlo brzo zastarijeva, pa će dron iz tekuće godine već iduće biti zastario. Noviji modeli rijetko donesu drastične promjene, pa je nekada bolje kupiti stariji model po puno pristupačnijoj cijeni. Druga varijanta kako pronaći jeftinije dron cijene je tražiti popuste ili akcijske prodaje. Često se tijekom kalendarske godine dron može kupiti po akcijskoj ponudi, pa vam dron koji vam je bio financijski nedostižan može u trenutku akcijske ponude biti vrlo prihvatljiv. U svakom slučaju, za koji god se model drona odlučili, sigurni smo da ćete se prije svega zabaviti.

Tagovi:

Xtactical dron - za snimanje u svim uvjetima

Sve u jednom!
 • Prednja FPV kamera 12MP
 • Video u formatu Ultra HD
 • Prijenos FHD na 1 km
 • Otkrivanje prepreka u 4 smjera
 • Milijuni boja
 • Snimanje u RAW
 • Inteligentni HDR