Xtactical dron - za snimanje u svim uvjetima

Sve u jednom!
 • Prednja FPV kamera 12MP
 • Video u formatu Ultra HD
 • Prijenos FHD na 1 km
 • Otkrivanje prepreka u 4 smjera
 • Milijuni boja
 • Snimanje u RAW
 • Inteligentni HDR

Xtactical drone – najbolji omjer cijene i kvalitete

Sponzorirano

Xtactical drone - najbolji omjer cijene i kvalitete

Xtactical drone ima najbolji omjer cijene i kvalitete

Dronovi su u današnje vrijeme jako dobili na popularnosti. Oni omogućuju da se putem jednostavnih kontrola dron digne u zrak te se na taj način dobiju spektakularne snimke iz zraka. Dronovi kao uređaji se u svijetu koriste za razne svrhe koje ne trebaju biti nužno snimanje iz zraka. Xtactical drone je pak namijenjen za rekreativno i privatno korištenje i omogućuje da osobe koje ga koriste zadovolje svoje hobije snimanja iz zraka na način na koji nisu mogli zamisliti. Pomoću jednostavnih kontrola i funkcija možete ovaj dron koristiti za dobivanje raznih panoramskih i drugih vrsta snimaka. Pri tom, ocjene korisnika upućuju na to da je Xtactical drone odličan omjer cijene i kvalitete. Recenzije o ovom dronu dostupne su vam na internetu i možete ih brzo pronaći jednostavnim pretraživanjem. Ako nabavite dron, vrijedi istaknuti upozorenje da ga zakonski ne možete koristiti u naseljenim područjima bez prethodnog odobrenja policije, stoga imajte to na umu.

Xtactical drone – korisne informacije

Xtactical drone smatra se jednim od najboljih dronova na tržištu za ljude koji se žele okušati u ovoj vrsti hobija. Dolazi malih i kompaktnih dimenzija stoga je pogodan za prijenos, a u tome olakšava i njegova mala kilaža. Ipak, to ne znači da ovaj dron ima i slabu bateriju, već dapače, poprilično moćnu bateriju koja vam može omogućiti neprekidno letenje i snimanje u trajanju od preko pola sata. Mala masa ovog uređaja dobra je stvar i zbog činjenice da ako nastupni nesretan slučaj i vaš dron vam padne, mala masa će osigurati da ne nastupe oštećenja koja bi nastupila da je proizvod puno teži. U pogledu kvalitete snimanja, radi se o HD kvaliteti 1920 x 1080 te brzinom kadrova od 30 fps-a. To znači da će vam Xtactical drone osigurati vrhunske snimke koje potom lako možete dijeliti na YouTube kanal, Instagram ili među prijateljima. Za sve dodatne informacije, obratite se prodavatelju.

Xtactical drone – cijena i narudžba

Prema svemu što ste do sada pročitali vjerojatno želite nabaviti Xtactical drone jer njegove karakteristike, dizajn i performanse ostavljaju bez daha. Jednom kada se okušate u ovom načinu snimanja iz zraka, vaša amaterska video produkcija više nikada neće biti ista. Ovaj dron će posebno poslužiti u područjima s predivnim pejzažima: na izletima poput npr. planinarenja, na moru ili u drugim predivnim krajolicima. Ako idete na izlete, vodite računa o tome da morate biti spremni napuniti dron nakon otprilike 30 minuta korištenja, pa nosite zamjensku bateriju ili imajte nekakav izvor struje. Ukoliko vas zanima kolika je cijena ovog uređaja i gdje ga nabaviti, dobra vijest je što je ovaj uređaj znatno jeftiniji od mnogih drugih konkurenata. Cijena kao i opcije narudžbe možete pronaći na internetu tako da upišete pojmove Xtactical drone, cijena i narudžba. Pošto se radi o jako popularnom proizvodu, u kratkom vremenu ćete na internetu pronaći sve potrebne informacije.

Tagovi:

Xtactical dron - za snimanje u svim uvjetima

Sve u jednom!
 • Prednja FPV kamera 12MP
 • Video u formatu Ultra HD
 • Prijenos FHD na 1 km
 • Otkrivanje prepreka u 4 smjera
 • Milijuni boja
 • Snimanje u RAW
 • Inteligentni HDR