Upala bubrega prirodni lijek

Nefro Aktiv - poremećaje rada urogenitalnog sustava

Ovo je 100% prirodan čaj koji djeluje u nekoliko pravaca:
  • Ojačava imunitet.
  • Uklanja žarišta upale urogenitalnog trakta i njihove uzroke.
  • Uklanja simptome i štiti od povratka bolesti.
  • Uklanja bolesti u akutnoj i kroničnoj formi.
 
Upala bubrega prirodni lijek

Upala bubrega prirodni lijek - uzrok upale

Upala bubrega ili nefritis kako se još zove, je česta upala koja se ponajviše događa ženama. Razlog k tome je zbog same anatomije njihovog tijela. Pošto se mokraćna cijev nalazi blizu analnog otvora, lako se mogu prenijeti bakterije od tamo do mokraćnog sustava te tako i do bubrega na kraju. Upala bubrega je uglavnom uzrokovana bakterijama koje dolaze iz porodice stafilokoka i streptokoka koje dolaze iz okoline i mogu doći do mokraćnog sustava. Glavna bakterija koja uzrokuje nefritis je Escherichia coli. Također, upala bubrega može se razviti i biti uzrokovana zbog drugih upala u tijelu, primjerice može nastati iz upale pluće ili pneumonija, upale krvnih žila, upale grla te upala mokraćnog sustava. Bitno je na vrijeme prepoznati upalu bubrega kako se ne bi pogoršalo stanje, a liječiti ga možete lako s upala bubrega prirodni lijek. Kroz nastavak članka ćemo vam detaljnije reći o tome kako prepoznati upalu bubrega te koji je najbolji upala bubrega prirodni lijek!

Upala bubrega prirodni lijek - simptomi upale

Upala bubrega se može ponekad lako zamijeniti s nekim drugim stanjem, poput gripe, zbog čega je bitno obratiti pažnju na simptome kako biste na vrijeme prepoznali upalu i krenuli s liječenjem upala bubrega prirodni lijek. Najčešći simptomi po kojima možete prepoznati da imate upalu bubrega su vam urin neugodnog mirisa, bolovi u leđima tamo gdje vam se nalaze bubrezi, bol prilikom mokrenja, natečene ruke i noge, krv u urinu, visoka tjelesna temperatura, osjećaj umora i iscrpljenosti, slab apetit, vrtoglavica i glavobolja. Kod slučajeva da imate kroničnu upalu bubrega, dodatni simptomi koji se mogu pojaviti uz ove navedene su vam pojava osipa na koži, gubitak daha, visoki krvni tlak i poremećaj s vidom. Čim prepoznate nekoliko ovih simptoma, bitno je što prije zatražiti liječničku pomoć, posebice ako imate simptome kroničnog oblika upale bubrega. Ukoliko imate početni stadij upale bubrega, možete ga i sami izliječiti od doma uz upala bubrega prirodni lijek, o čemu ćemo vam više reći u nastavku.

Upala bubrega prirodni lijek - liječenje upale

U čestim slučajevima se upala bubrega liječi kroz uzimanje antibiotika i nekih drugih lijekova, dok se dijaliza koristi samo u najtežim situacijama. No, najčešće se može upala bubrega izliječiti i od doma s upala bubrega prirodni lijek, posebice ako ste na vrijeme prepoznali simptome i ne radi se o teškom obliku. Prvo je bitno je da dok imate upalu bubrega da promijenite prehranu kako ne biste samo još pogoršali stanje, a preporučuje se da iz prehrane izbacite van sol, crveno meso, suhomesnate proizvode te jako začinjenu i masnu hranu, isto kao i namirnice bogate kalijem i fosfatima. Najbolji upala bubrega prirodni lijek su vam sok od brusnice koji pomaže kod olakšanja boli i neugode tokom upale, te vam ujedno čajevi poput čaj od uvina, čaj od smreke, čaj od peršina, čaj od maslačka te čaj od konoplje mogu pomoći da vam što prije ode upala bubrega i da se lakše nosite s time. Bitno je za napomenuti da se sok od brusnice i čaj od uvina ne smiju zajedno kombinirati jer se s time poništava njihov efekt.


Tagovi:

Nefro Aktiv - poremećaje rada urogenitalnog sustava

Ovo je 100% prirodan čaj koji djeluje u nekoliko pravaca:
  • Ojačava imunitet.
  • Uklanja žarišta upale urogenitalnog trakta i njihove uzroke.
  • Uklanja simptome i štiti od povratka bolesti.
  • Uklanja bolesti u akutnoj i kroničnoj formi.