Uklanjanje celulita – cijena, iskustva

motion free

Celluless - riješite se celulita zauvijek

Ne plačajte skupe tretmane ako ne morate.
  • razbija naslage celulita i prodire duboko i kožu
  • daje odlične rezultate čak i bez maderoterapije ili bilo koje masaže
  • zateže butine i stražnjicu već nakon nekoliko korištenja
  • djeluje i na stomaku
Uklanjanje celulita - cijena, iskustva

Prirodni načini za uklanjanje celulita

Mnoge žene ne vole razmišljati o celulitu, ali kako je ljeto u punom jeku većina žena ga se želi riješiti. Ovaj ponajviše estetski problem karakteriziraju potkožne masne naslage kao i naborana i ponekad grbava koža koja se najčešće pojavljuje na bokovima, nogama i stražnjici. Nekada se celulit slavio kao simbol ljepote i bogatstva, a danas na njega gledamo kao na simbol nezdravog načina života. Celulit pogađa i savršeno građene žene, kao i one punije, što znači da ga se ne može striktno povezati samo s nezdravom prehranom.

Da li se celulit može riješiti? Odgovor je da! Uklanjanje celulita većinom kreče od prirodnih načina, točnije mnoge žene prvo kreču s jeftinijim opcijama. Prva pomoć može doći od promjene prehrane i redovite hidratacije. Kada pričamo o promjeni prehrane ona mora krenuti malenim koracima kako se ne bi doveli do stanja gladovanja. Preporučuje se da u svakodnevnu rutinu obroka uvrstite ispijanje jabučnog octa - Upravo on će izbaciti višak toksina iz našeg tijela i riješiti se nakupljene tekućine.

Šećer zamijenite tamnom čokoladom - Prirodni antioksidansi u tamnoj čokoladi razgrađuju masnoće u stanicama celulita i poboljšava rad svih stanica u našem organizmu. U začine uvrstite chilli papriku ili kajenski papar - Chilli i kajenski papar u sebi sadrže B6 vitamine koji su bitni za učvršćivanje vezivnog tkiva, isto tako bogati su kapsaicinom koji može ubrati rad našeg metabolizma. Za uklanjanje celulita prirodnim putem možete još primijeniti i sljedeće savjete: Pijte puno vode i zelenog čaja, nadomjestite kolagen, napravite detoksikacijsku kupku, koristite kremu protiv celulita, redovito se bavite fizičkom aktivnošću.

Estetski tretmani za uklanjanje celulita

Uz određene tretmane, problem celulita može postati stvar prošlosti. Treba imati na umu da se celulit može vratiti, i da kada jednom uz pomoć tretmana uklonite neželjeni celulit da se trebate posvetiti prirodnim metodama koje će ukloniti njegov neželjeni povratak. Iskustva su šarolika kada pričamo o estetskim tretmanima za uklanjanje celulita. Metoda tretmana će se prilagoditi prema zahvaćenosti i tipu celulita. Celulit dijelimo u: Generalizirani oblik - Područje nogu, lokalizirani oblik - Stražnjica i područje ispod nje, jahače hlače - područje koje se nalazi iza bedara i ispod koljena.

Danas u poliklinikama estetske medicine i kozmetičkim salonima možemo pronaći pregršt tretmana koji se fokusiraju na eliminaciju celulita. Žene tako mogu birati razne tretmane poput: Vakuumske kavitacije, radiovalova, endodermna terapija, ultrazvuk, specijalne kupke i specijalne masaže, elektroterapijski tretmani, limfna drenaža. Svi navedeni tretmani imaju svoju ulogu, i svima je cilj ukloniti celulit. Ukoliko ozbiljno razmišljate o uklanjanju celulita na estetski način, tada je bitno da se savjetujete. Uklanjanje celulita nije jednako za svaku osobu i neće svatko dobiti iste rezultate. Važno je imati na umu da se tretman odabire po vrsti celulita, što može značiti da će vam trebati više tretmana za njegovo minimaliziranje.

Dodatni savjeti za uklanjanje celulita

Neovisno o tome da li ćete celulit uklanjati na prirodni ili estetski način, morate imati na umu da rezultate morate održavati. Kako bi uspješno pratili svoje ostvarene rezultate, donosimo vam par savjeta kojih bi se trebali držati: Izbjegavajte konzumaciju pretjerano slane ili slatke hrane jer upravo ona zadržava štetnije tvari u organizmu i dovodi do nakupljanja tekućine. Izbjegavajte konzumaciju suhomesnatih proizvoda jer se sporije probavljaju. U prehranu uvrstite što više hrane koja je bogata antioksidansima i vitaminom C kao: Naranče, limun, kiwi, jagode.

Izbjegavajte često ispijanje kave, alkohola i gaziranih pića jer potiču stvaranje masnih naslaga. Manite se čestog korištenja lijekova protiv bolova jer gomilaju štetne tvari u organizmu. Poželjno je uzimanje dodatka prehrani kao vitamin A, C, E jer imaju antioksidanse koji se bore protiv štetnih stvari koje unesemo u svoj organizam. Poželjno je i izbjegavanje uske odjeće koja slabi krvotok. Morate imati na umu da je uklanjanje celulita zaista proces, kao i održavanje njegovog nestanka. Za sam kraj bitno je naglasiti da je bitno da je uklanjanje celulita odluka koju donosite radi sebe a ne radi drugih. Celulit je često stvar naše perspektive, što znači da je najviše vidljiv nama samima. Biti fit i zdrav je itekako važnije od samog izgleda zategnute i glatke kože.


Tagovi:

motion free

Celluless - riješite se celulita zauvijek

Ne plačajte skupe tretmane ako ne morate.
  • razbija naslage celulita i prodire duboko i kožu
  • daje odlične rezultate čak i bez maderoterapije ili bilo koje masaže
  • zateže butine i stražnjicu već nakon nekoliko korištenja
  • djeluje i na stomaku