Odry Cream - vrača mladost vašem licu

Pomaže u borbi protiv dobnih promjena na koži
  • zaglađuje bore
  • ujednačava ton
  • daje elastičnost

Uklanjanje bora oko očiju

Sponzorirano

Uklanjanje bora oko očiju

Uklanjanje bora oko očiju kod kozmetičara

Od kozmetičkih masaža područja oko očiju, preko kozmetičkih krema na bazi retinola ili hijaluronske kiseline, do ultrazvučnih tretmana ima i drugih aparativnih metoda. Korisno je uklanjanje bora oko očiju kod kozmetičara, jer vaš kozmetičar ili kozmetičarka dobro poznaju vaš tip kože i mogu vam sugerirati najprikladniji tretman za vašu kožu. Kreme protiv bora spadaju u preparativne tretmani, aparativno vam u kozmetičkom salonu mogu ubrizgati kisik u dublje slojeve kože, nanoiglice kao i ultrazvuk “utiskuju” hranjive tvari u kožu.

Face lifting je vrlo popularan, također je nekirurško uklanjanje bora oko očiju, zatim su na popisu neinvazivnih tretmana flasteri protiv bora, koji postaju sve popularniji jer se lijepe oko očiju noću i aktivno djeluju dok vi spavate. Naravno, kreme za uklanjanje bora možete kupiti i sami, ali kupujte one kvalitetne, jer se pokazalo da je u praksi puno alergijskih reakcija na takve kreme. Ako želite brže rezultate nanosite serum s hijaluronskom kiselinom oko očiju, prije spavanja.

Uklanjanje bora oko očiju kirusškim metodama

Estetske operacije za uklanjanje bora oko očiju kirurškim metodama ovise o vašoj životnoj dobi, vrsti bora i tipu kože. Botox je postao “sveti gral” pomlađivanja, no ako ste još mladi, možda vam je dovoljna dermomikroabrazija. Estetske korekcije se mogu izvoditi na više načina, a često se kombinira jedna metoda s drugom da bi se postigao što bolji efekt. Fileri (punjenje hijaluronskom kiselinom koja se ubacuje iglicama) su često dodatak drugim kirurškim metodama.

Mezoterapija je ubrizgavanje vitamina i ostalih hranjivih tvari na problematična naborana mjesta. Injekcije botoxa za uklanjanje bora oko očiju drže oko godinu dana, a onda morate ponoviti postupak. Najdugotrajnije i najefikasnije rezultate možete postići laserskom terapijom, ali oporavak može trajati nešto duže. Nekada su se tretmanima uljepšavanja i pomlađivanja uglavnom podvrgavale žene, a danas i sve više muškaraca žele ukloniti i izgladiti izdajničke znakove starenja. Estetska kirurgija je vjerojatno najzaposlenija grana medicine, jer mnoge osobe žive od svog dobrog izgleda.

Uklanjanje bora oko očiju na prirodan način

Prvo prevencija, zdravo se hranite, ne boravite na suncu bez zaštitnih krema, nosite sunčane naočale, pijte dovoljno vode, higijenu i njegu lica obavljajte kvalitetnim proizvodima, smanjite stres, nemojte pušiti i piti alkohol i dovoljno spavajte. Uz zdrave navike mnogo je načina za uklanjanje bora oko očiju na prirodan način, naprimjer, prije spavanja namažite područje oko očiju bjelanjkom, koristite obloge za oči od svježih krastavac, od zelenog čaja, od kamilice ili od sode bikarbone.

Za uklanjanje bora oko očiju koristite domaće maske od bjelanjka, meda i mlijeka, od aloe vera gela, meda i vitamina C, a dovoljno ih je držati dvadesetak minuta i dobro isprati mlakom vodom, nakon toga nanesite hidratantnu kremu. Korištenje biljnih ulja također pomaže da se koža oko očiju nahrani i očisti i bore izglade. Maslinovo, kokosovo, ricinusovo ulje ili neko drugo hladno prešano ulje, sami izaberite. Cvjetne vodice, kao što je ružina vodica također pomažu, a i očne vježbe.

Tagovi:

Odry Cream - vrača mladost vašem licu

Pomaže u borbi protiv dobnih promjena na koži
  • zaglađuje bore
  • ujednačava ton
  • daje elastičnost