Odry Cream - vrača mladost vašem licu

Pomaže u borbi protiv dobnih promjena na koži
  • zaglađuje bore
  • ujednačava ton
  • daje elastičnost

Uklanjanje bora na čelu

Sponzorirano

Uklanjanje bora na čelu

Uklanjanje bora na čelu i zašto one nastaju?

Postoji nekoliko glavnih razloga zašto nastaju bore na čelu. Na neke razloge možemo utjecati, dok na druge ne. Najčešći razlog zašto nastaju bore na čelu su grimase i mimika našeg lica. Pokreti mišića našeg lica s vremenom će bitno utjecati na nastanak bora. Najveći broj malenih mišića koji aktiviraju izražavanje se nalaze upravo na čelu, što se kroz godine vidi po njihovoj dubini. Normalno je da ne možemo utjecati na svoje prirodne grimase i izraze lica. Genetika je isto tako važan faktor u nastanku bora. Ako oba vaša roditelja imaju izraženije bore, velika je vjerojatnost da ćete naslijediti ovu ne tako privlačnu pojavu.

Pretjerana izloženost suncu i njegove UV zrake mogu dovesti do uništenja kolagena, kao i proteinskih vlakana na licu. Važno je prije bilo kakvom izlaganju suncu koristiti kreme koje sadrže visoki udio zaštitnog faktora i nositi zaštitne kape. Da li uklanjanje bora na čelu ovisi o njihovom nastanku? Odgovor je da. Ako su bore dublje teže ih je ukloniti, ali ako su one samo površinske tada se njihova vidljivost može drastično smanjiti. Još neki uzroci nastanka bora na čelu su: Nedovoljno sna, pušenje cigareta, nezdrava prehrana. Uklanjanje bora na čelu postaje sve traženiji pojam.

Uklanjanje bora na čelu i kako ih se rješiti?

Svatko od nas će prije ili kasnije se susresti s nastankom bora na čelu. Bez obzira da li vodite brigu o vašem licu ili ne, morate biti svjesni da su bore prirodan proces starenja i da su njihova pojava normalna. Iako većina zna sve navedeno, mnogi se i dalje pitaju da li je moguće uklanjanje bora na čelu? Odgovor je da. Postoje zapravo razni načini kako možemo ukloniti bore na čelu; Pomoću krema za lice, masaže za lice protiv bora, maske za lice od prirodnih sastojaka, invazivne i kirurške metode. Krenimo od krema. Ako želite smanjiti njihov intenzitet i izraženost, dovoljno je koristiti hidratantne kreme i proizvode koji u sebi sadrže retinol.

Korištenjem ovakvih krema održavamo zdravlje i vlažnost naše kože, a uz to zadržavamo mladolike karakteristike. Masažu lica možete raditi doma uz razne video tutoriale, ili isto tako možete posjetiti salon ljepote gdje će vam stručni tim pružiti nezaboravnu masažu lica. Maske za lice od prirodnih sastojaka se rade doma uz pomoć raznih recepata koje možete pronaći online. Često se sastoje od samo tri prirodna sastojka i uz njihovu redovitu upotrebu dobivate svilenkastu kožu koja je zategnuta na ključnim mjestima. Kirurške metode najčešće ubrajaju ubrizgavanje botoksa, ali sama terapija će ovisiti o intenzitetu bora. Uklanjanje bora na čelu je moguće, samo je na nama da se odlučimo kojim metodama i kako.

Uklanjanje bora na čelu i kako ih spriječiti?

Da se ne bi pitali kako napraviti uklanjanje bora na čelu najbolje je da se pozabavimo temom kako spriječiti njihov nastanak. Naveli smo kako je nemoguće izbjeći njihovo nastajanje kako starimo, ali svakako možemo spriječiti njihov intenzitet i dubinu na licu. Za početak, sve kreće od naše kupaonice. Pravilna briga o licu će znatno smanjiti pojavu bora na čelu, oko očiju i usana. Kako izgleda pravilna njega lica? Čišćenje lica je potrebno uraditi s gelom ili mlijekom za čišćenje kože, a proizvode je važno odabrati prema vašem tipu kože. U procesu čišćenja lica od šminke poželjno je upotrebljavati micelarnu vodu.

Nakon čišćenja lica slijedi nanošenje tonika koji uklanja sve moguće zaostale nečistoće. Zadnji korak je kvalitetna hidratacija uz kremu za dnevnu ili noćnu njegu. Poželjno je do dva puta tjedno primjenjivati maske za lice na prirodnoj bazi. Sav naveden proces vas može zaštiti od ubrzanog starenja kože i prijevremene pojave bora. Važno je za naglasiti da je preporučljivo nanositi kremu za sunčanje, ili dnevnu kremu za lice sa zaštitnim faktorom za toplije dane kako ne bi riskirali oštećenje kože. Za zimske mjesece je preporučljivo da se okrenemo kremama koje hrane našu kožu i štite ju od zime. Uklanjanje bora na čelu započinje u vašoj kupaoni i s vašom njegom lica.

Tagovi:

Odry Cream - vrača mladost vašem licu

Pomaže u borbi protiv dobnih promjena na koži
  • zaglađuje bore
  • ujednačava ton
  • daje elastičnost