Interskin - za genetsko pomlađivanje

Riješite se bora i izgledajte mladoliko

 • Sadrži različite komponente UV zaštite
 • Biološki aktivne elemente za obnavljanje stanica kože
 • Pomaže u spriječavanju ponovne pojave bora
 • Obogaćuje kožu lica i vrata
 • Aktivira prirodnu proizvodnju kolagena
 • Koža dobiva elastičnost i mladost u rekordno kratkom vremenu

Bore na čelu – kako ih ukloniti kremom

Sponzorirano

Bore na čelu - kako ih ukloniti kremom

Zašto se pojavljuju bore na čelu

Bore na čelu su uzrokovane micanjem mišića koji se nalaze na čelu. Ovo pomicanje mišića uzrokuje boranje kože kada dižete i mičete obrve. Micanjem mišića na čelu rasteže se i skuplja koža koja se nalazi na čelu što je jasan uzrok nastanka bora na čelu koje se pokazuju kao linije poprijeko čela. Neki ljudi malo više podižu i pomiču mišić na čelu i kože njima se više ili manje rasteže prilikom stvaranja izraza lica.

Zato se bore na čelu kod svakog čovjeka pojavljuju drugačije i u različitom intenzitetu, no na kraju se te bore svakako pojave i jedino se pravilnom njegom kože i brigom o koži to može ublažiti. Nikakva krema niti serum ne mogu u potpunosti spriječiti nastanak bora na čelu. Jedino kontroliranjem mišića na čelu možete spriječiti ili otkloniti bore u potpunosti. A to se može postići na dva načina. Da uopće ne pomičete mišiće na čelu, što je prvo nemoguće i neizvedivo, ili da idete na tretmane botoksom koji će u potpunosti kontrolirati kako se mišić na čelu giba.

Kako spriječiti bore na čelu

Bore na čelu ne mogu se u potpunosti spriječiti niti se njihov razvoj može zaustaviti, no može se utjecati na to kada će se one pojaviti te se može smanjiti njihov intenzitet. Dakle, pravilnom njegom kože može se odgoditi njihov nastanak i intenzitet. Pravilna njega kože obuhvaća korištenje kreme sa zaštitnim faktorom koji štiti od UV zraka.

UV zrake i izlaganje suncu mogu uvelike oštetiti kožu i utjecati na njenu podložnost borama. jako je važno da svakoga dana koristite kremu sa zaštitnim faktorom, to obuhvaća i sva godišnja doba, ne samo ljeto, dakle svaki dan cijele godine. Ako uz to izbjegavate prekomjerno izlaganje suncu, tada ćete zasigurno odgoditi nastanak bora.

Također, izbjegnite nastanak bora bez odlaska na kozmetičke tretmane pomoću redovnog korištenja pilinga. Pilinzi potiču kožu na obnovu i pritom se odstranjuju mrtve stanice kože. Na taj se način potiče i cirkulacija kože te opuštanje mišića laganom masažom. Primijenite ove savjete i bore na čelu će biti vaša najmanja briga.

Krema za bore na čelu

Ako želite spriječiti bore na čelu ili ako barem želite smanjiti njihov budući intenzitet i zaglađenije tijelo, to možete postići uz dobru hidratantnu kremu i proizvodima koji sadrže retinoide. Svakodnevnim korištenjem hidratantne kreme možete održati zdravlje kože vašeg lica i održati vlažnost kože. Na taj se način koža hrani i zadržava mladolike karakteristike koje usporavaju starenje kože.

Ukoliko ste skloni aknama ili samo imate osjetljivu kožu lica, obratite pozornost na to da krema koju odaberete za korištenje bude u potpunosti prikladna za vaš tip kože lica. Korištenjem proizvoda sa retinoidima, možete priječiti i odgoditi sam nastanak bora.

Pravilnim korištenjem ovakvih proizvoda možete utjecati na stanje vaše epiderme koja utječe na ubrzanu proizvodnju novih stanica kože. Ovakav proizvod pomaže u smanjenju bora, između ostalog smanjuje i bore na čelu, pojavu linija na koži te nepravilnosti na koži. Postoje aktivni sastojci u kremama koje utječu na usporenje starenja kože lica, a pravilnom njegom i možete dugo izgledati mladoliko, a vaša će kože ostati zdrava i nahranjena.

Tagovi:

Interskin - za genetsko pomlađivanje

Riješite se bora i izgledajte mladoliko

 • Sadrži različite komponente UV zaštite
 • Biološki aktivne elemente za obnavljanje stanica kože
 • Pomaže u spriječavanju ponovne pojave bora
 • Obogaćuje kožu lica i vrata
 • Aktivira prirodnu proizvodnju kolagena
 • Koža dobiva elastičnost i mladost u rekordno kratkom vremenu