Somatodrol - za ekstremnu čvrstoću mišića

Povećava razinu testosterona i HGH-a.

  • veći postotak mišića
  • više energije
  • bolje definirano tijelo
  • brži rezultati

 

Testosteron ljekarna

Sponzorirano

Testosteron ljekarna

Testosteron ljekarna i zašto treba uzimati testosteron?

Znamo kako testosteron povećava mišićnu masu, oštri pamćenje, jača libido, podiže energiju, ali isto tako sve navedene karakteristike opadaju s godinama. Danas se terapija testosteronom najčešće koristi kod muškaraca koji imaju nisku razinu navedenog hormona, no ona se isto tako koristi i kod zdravih muškaraca koji žele održati optimalne razine kroz cijeli život. Mnogim muškarcima pada na pamet testosteron ljekarna kada se govori o dodatnom testosteronu. Testosteron je svakako nužan za tjelesno kao i spolno funkcioniranje muškarca, ali je isto tako važan za raspoloženje, pamćenje, orijentaciju, koordinaciju i koncentraciju.

Kako primijetiti manjak testosterona? Nedostatak testosterona nastupa kada testisi više ne stvaraju dovoljne količine, a sami uzroci mogu biti različiti. Slabije funkcioniranje testisa može biti povezano s nasljeđem, raznim tvarima, tumorima, kirurškim zahvatima i starenjem. Najglavniji simptom gubitka testosterona je svakako slabiji libido ili spolni nagon, pojava erektilne disfunkcije, atrofija mišića, nakupljanje tjelesne masti, neraspoloženje, atrofija kosti. Istina je da se mnogi muškarci groze navedenih simptoma i da žele održavati zdravu razinu testosterona. Testosteron ljekarna vam može pomoći da bi zadržali zdrav omjer testosterona.

Testosteron ljekarna i kako nadomjestiti manjak testosterona?

U trenutku kada se testosteron prestane proizvoditi u dovoljnoj količini ili ako se on uopće ne proizvodi, preporučuje se uzimati nadomjesni testosteron. Primjenom naknadnog testosterona se uspostavljaju nekadašnje normalne razine u tijelu. On će ući u krvotok od kuda odlazi dalje u ciljane organe gdje daje isti efekt kao testosteron koji je proizveden u testisima. Prije nego objasnimo tematiku testosteron ljekarna, važno je naglasiti da i sami možemo poboljšati lučenje testosterona.

Bitno je održavati zdravu tjelesnu težinu, izbjegavati dijete koje imaju niski udio ugljikohidrata i visoki udio proteina, potrebno je jesti više monozasićenih masti, izbjegavati alkoholna pića, spavati dovoljno i baviti se fizičkom aktivnošću. Kod prvih znakova pada testosterona bitno je obratiti se liječniku s kojim ćete proći sve detalje vezane za nadomjestak. Testosteron ljekarna nam danas nudi nadomjestak testosterona kako bi opet osjetili sve njegove prednosti na naš organizam. Nadomjestak danas najčešće dolazi u obliku kapsula ili tableta, flastera, masti te gelova. Kontroverzniji oblici dolaze u injekcija ili implantanta.

Testosteron ljekarna i koje su prednosti uzimanja testosterona?

Danas nadomjestak testosterona dolazi u raznim oblicima. Prije uzimanja bilo kojeg od gore navedenih oblika važno je savjetovati se sa svojim liječnikom kako bi bili bolje upoznati s mogućim nuspojavama. Testosteron ljekarna danas nudi sljedeće oblike: Tablete ili kapsule koje se smatraju najprikladnijim dodacima jer se jednostavno konzumiraju i brzo uklanjaju iz organizma. Flasteri, mogu se staviti na bilo koji dio tijela gdje njegovi aktivni sastojci brzo prodiru u tijelo.

Masti i gelovi imaju čak i veću učinkovitost od tableta, ali kod njihove dulje upotrebe ostavljaju alergijske reakcije. Injekcije, točnije ubrizgavanje se često koristi kod sportaša za povećanje mišićne mase. Dok se implantanti stavljaju u muškarce kako bi održavali zdravu razinu hormona i do 7 mj, oni se prirodno razgrade u tijelu. I dok vam liječnik može pomoći kod oblika terapije, prije uzimanja dodatnog testosterona važno je posavjetovati se sa ljekarnikom. Testosteron ljekarna nam danas može ponuditi brojne odgovore na pitanje kako povećati testosteron.

Tagovi:

Somatodrol - za ekstremnu čvrstoću mišića

Povećava razinu testosterona i HGH-a.

  • veći postotak mišića
  • više energije
  • bolje definirano tijelo
  • brži rezultati