TestRX - prirodno povećanje testosterona

TestRX je izrađen tako da potakne vaše tijelo da proizvodi više testosterona.

  • Povećajte mišićnu masu
  • Imajte više energije
  • Pojačajte svoju snagu
  • Postignite gubitak težine
  • Pojačajte svoj seksualni nagon

 

Kako povećati testosteron

Znanost

Kako povećati testosteron

Kako povećati testosteron i koja je njegova funkcija

Kako povećati testosteron važno je pitanje za svakoga muškarca koji ima taj problem, jer on utječe na mnogo funkcija u tijelu. No krenimo od početka. Prvo treba znati funkcije testosterona, tj. ulogu koju ima u tijelu. Testosteron je muški spolni hormon, koji je kroz čitav život muškarca odgovoran za spolni nagon. Također je važan u pubertetu za razvoj dječaka. Naravno testisi proizvode testosteron, odakle on dalje ide u krv i širi se po cijelom tijelu. On diktira mnogo stvari, kao na primjer na promjenu glasa, za izgradnju kosti kod muškarca, rast brade, regulira spolni nagon, važan je pri proizvodnji crvenih krvnih stanica i jačanje mišića. Automatski znamo da će manjak testosterona utjecati na sve ove funkcije, a njegov manjak može biti posljedica starenja, bolesti, stresa itd. Kako povećati testosteron, ako recimo živimo nezdravo. Odgovor je nikako, što znači da je zdrav život i balans jako bitan za njegove količine u tijelu. Povećati razinu testosterona može na prirodan način a i medikamentima.

Kako povećati testosteron na prirodan način

Ako se nađete u situaciji u kojoj prepoznajete problem nedostatka testosterona, treba otići kod liječnika jer će on sigurno najbolje znati kako povećati testosteron. Povećati testosteron pa i to kako povećati testosteron, često zahtjeva individualan pristup jer nije kod svih muškaraca prisutan jednak uzročnik tog problema. Da li je nezdravi život u pitanju, bolest ili starost uvelike će odrediti terapiju i pristup kod liječenja. Neki od simptoma nedostatka testosterona su slabiji seksualni nagon, artrofija mišića, bezvoljnost, depresivne faze, kronični umor, poremećaj sna, razdražljivost itd. Što se tiče prehrane, ovdje se može podcrtati hrana bogata monozasićenim mastima. Ona jako podiže razinu testosterona u krvi. Namirnice koje su bogate monozasićenim mastima su orah, badem, lješnjak i ostalo orašasto voće. Ipak treba naglasiti i prevenciju stanja u kojem vam nedostaje testosterona, jer je uvijek bolje spriječiti nego liječiti. Ukratko treba prvenstveno voditi zdrav život, a osim zdrave hrane svakako treba prakticirati i tjelovježbu.

Kako povećati testosteron i kako prevenirati manjak testosterona

Možda je i važnije znati kako prevenirati stanje u kojem vam nedostaje testosterona od samog načina kako povećati testosteron. Jer kako povećati testosteron, tj. čak i kada nađete način i formulu koja vam odgovara, neće vam puno značiti ako nezdrave životne navike ne promjenite u zdrave. Treba izbjegavati alkoholna pića, pušenje, sjedalački način života, nezdravu hranu i stres. Dokazana je veza pretilosti i problema sa razinom testosterona, pa ako imate viška kilograma svakako poradite na svojoj tjelesnoj masi i dovedite se na optimalnu razinu. Tu će vam pomoći tjelovježba, koja će osim topljenja masnih naslaga utjecaj imati i na cirkulaciju koja je jako bitna za stvaranje i širenje testosterona po tijelu. Potrebno je voditi brigu i o količini kvalitetnog sna, pa uvijek probajte odspavati 7 do 8 sati dnevno. Ako je manjak testosterona povezan sa starosti, osim toga da se držite pravilne ishrane i da se dovoljno krećete, vjerovano ćete trebati i pomoć medikamenata.

Tagovi:

TestRX - prirodno povećanje testosterona

TestRX je izrađen tako da potakne vaše tijelo da proizvodi više testosterona.

  • Povećajte mišićnu masu
  • Imajte više energije
  • Pojačajte svoju snagu
  • Postignite gubitak težine
  • Pojačajte svoj seksualni nagon