Somatodrol - za ekstremnu čvrstoću mišića

Povećava razinu testosterona i HGH-a.

  • veći postotak mišića
  • više energije
  • bolje definirano tijelo
  • brži rezultati

 

Testosteron krema

Sponzorirano

Testosteron krema

Po čemu se razlikuje testosteron krema od gela

S opadanjem razine testosterona kopni i muška snaga, nestaju dlake, mišići kao da se tope, a uspava se i libido i želja za seksom. Testosteronskih pripravaka ima u ljekarnama u raznim oblicima, ali za nanošenje na kožu se pojavljuje kao otopina, gel ili krema, e sada mnoge to može zbuniti i pitaju se po čemu se razlikuje testosteron krema od gela, a razlika je vidljiva. Gel je proziran, napravljen je na bazi vode i alkohola koji ponekada nadražuje kožu.

Testosteron krema je konzistentnija, napravljena je na bazi ulja i vode, pa su iritacije, crvenilo i osip na koži rjeđi prateći efekti što nije zanemarivo pozitivan učinak. Ali se treba pridržavati uputa o korištenju i doziranju, ne mazati stalno isto mjesto na koži i održavati higijenu kože prije mazanja. Krema se nanosi u tankom sloju jer krema vjerojatno sadrži nešto više aktivne tvari nego što je ima u prozirnom i razvodnjenom gelu.

Andropauza kod muškaraca i testosteron krema

O ženskoj menopauzi se zna daleko više i ima više hormonskih lijekova koji ženi pomažu prebroditi tegobe klimakterija, dok je muška andropauza ušla u fokus znanstvenih istraživanja tek zadnjih par desetljeća. Hormonalni disbalans prati to treće doba i kod muškaraca i kod žena i dok se žene ne libe tražiti nadomjesnu hormonsku terapiju, većini muškaraca je to novost sa kojom se tek trebaju upoznati, zato je andropauza kod muškaraca i testosteron krema odličan način i put do hormonalne ravnoteže.

Testosteron krema kao i svi ozbiljni lijekovi nije bez nuspojava, zato ju treba koristiti oprezno, pogotovo ako uzimate druge lijekove za neke druge bolesti. Uvijek treba krenuti sa malom, početnom dozom koja se po potrebi povećava, ali iz sigurnosnih razloga je bolje početi s premalom nego s prevelikom dozom. Kada vaša razina testosterona počne rasti, vratite se aktivnom životu, jer zdrave navike i zdrava prehrana će dati dodatni poticaj žlijezdama da i same počnu lučiti hormone.

Kako i koliko se pravilno koristi testosteron krema

Malen savjet početnicima, nabavite kremu s pumpicom za doziranje na zatvaraču, tako ćete se uvijek držati propisane doze kreme. Kako i koliko se pravilno koristi testosteron krema određuje vaš liječnik ili se držite uputa koje dobijete uz lijek. Na tržištu je i krema u malim vrećicama, takozvanim šampončićima koji su dozirano punjenje dovoljno za jednu upotrebu. Kremu nanosite dva puta dnevno, po mogućnosti ne na istom mjestu, imate dosta kože, izaberite uvijek drugo mjesto.

Testosteron krema pakirana u vrećicama se nanosi jedanput dnevno jer svaki “šampončić” sadrži dnevnu dozu testosterona. Ramena i nadlaktice su pogodna mjesta za nanošenje kreme, ali je možete nanijeti i na trbuh ili mjesto koje vam preporuči liječnik. Ne nanosite kremu na ogrebotine, porezotine, ožiljke niti na penis ili testise. Ruke dobro operite prije nanošenja kreme, ali i poslije, jer se ostaci kreme na vašim prstima dodirom mogu prenijeti na vašu ženu ili djecu, a to nikako ne želite.

Tagovi:

Somatodrol - za ekstremnu čvrstoću mišića

Povećava razinu testosterona i HGH-a.

  • veći postotak mišića
  • više energije
  • bolje definirano tijelo
  • brži rezultati