Miralash - pojačivać trepavica

Miralash je ključ za prirodno duge, guste i zavodljive trepavice.

  • produžuje trepavice
  • podebljava ih
  • potamnjuje
  • daje im čvrstoću

 

Stavljanje umjetnih trepavica

Sponzorirano

Stavljanje umjetnih trepavica

Stavljanje umjetnih trepavica i popularnost umjetnih trepavica

Kompletni ženski make up je danas nezamisliv bez predivnih trepavica, koje su u većini slučajeva umjetne. I dok su ih prije nosili samo kazališni umjetnici, burleske plesačice i Hollywood-ske zvijezde, danas su one dio svake ozbiljne kozmetičke torbice. Stavljanje umjetnih trepavica se oduvijek smatralo kompliciranim procesom, ali kao i u svemu sve je zapravo stvar prakse. Umjetne trepavice mogu pridonijeti dramatičnom i prirodnom izgledu. Iako mnoge žene misle kako su umjetne trepavice novija stvar, istina je da su one prisutne još od 19-og stoljeća kada su žene iglom na svoje kapke nanosile kosu i lijepile ih na trepavice.

Stavljanje umjetnih trepavica je postalo iznimno popularno u 50-im i 60-im godinama kada su one postale dio imidža mnogih Hollywood zvijezda i ikona. Upravo u navedeno doba umjetne trepavice su krenule s masovnom proizvodnjom u plastičnom obliku u kakvom ih možemo naći i danas. Umjetne trepavice danas možemo pronaći u različitim dužinama, gustoći, boji, u jednom komadu ili isto tako pojedinačno. Postoje normalne umjetne trepavice, trepavice s cirkonima, s perjem, i s mnogim drugim detaljima.

Stavljanje umjetnih trepavica i njihovo održavanje

Većinu umjetnih trepavica možemo koristiti više puta, ali je bitno da se s njima rukuje oprezno i veoma nježno prilikom skidanja i stavljanja. Kako bi maknuli tragove lijepila s njih potrebno ih je nježno oprati u toploj vodi sa sapunom, dobro osušiti i tako su spremne za ponovno nanošenje. Stavljanje umjetnih trepavica kao i njihovo skidane može biti velika gnjavaža, pa ukoliko ne želite prolaziti istu možete otići u kozmetički salon i ugraditi ekstenzije koje traju do mjesec dana.

Ugrađene trepavice su danas veoma prirodnog izgleda, ali često predstavljaju problem kada krene rast prirodnih trepavica što rezultira ispadanjem ekstenzija. Stavljanje umjetnih trepavica, bilo kupovnih ili ekstenzija više nije samo stvar filmskih zvijezda i luksuza, danas zapravo svaka žena koja vodi brigu o make up-u ima lijepe i diskretne trepavice. Znamo kako su oči ogledalo duše, i normalno je da ih želimo ukrasiti sa što ljepšim okvirom ili trepavicama koje osvajaju na prvu.

Stavljanje umjetnih trepavica i njihovo apliciranje

Stavljanje umjetnih trepavica zadaje muku mnogim ženama, osobito onima koje nemaju mirnu ruku. Jednom kada usvojite praksu stavljanja umjetnih trepavica, stvar postaje sasvim jednostavna. Kako izgleda stavljanje umjetnih trepavica? Prvi korak je uvijanje trepavica. Kako bi dobili prirodni izgled umjetnih trepavica one se moraju savršeno stopiti sa pravima. Prvo je bitno uviti vaše trepavice i zatim umjetne. Drugi korak je apliciranje maskare. Nanesite maskaru na svoje trepavice i pripremite se za postavljanje umjetnih trepavica.

Za priroda izgled koristite individualne trepavice na koje morate nanijeti malo lijepila. Završni korak je onaj najteži a to je precizno apliciranje trepavica s pincetom na vaše trepavice. Umjetne trepavice je bitno nanijeti što bliže pravim trepavicama i isto tako ne predaleko od vanjskog kuta oka. Nakon što ste ih uspješno stavili potrebno ih je još jednom lagano uvinuti i to je to. Maskaru možete i ne morate nanijeti, ovo je više osobni izbor. Ali apliciranjem maskare na umjetne trepavice vi riskirate stvaranje grudica i njihovo lijepljenje.

Tagovi:

Miralash - pojačivać trepavica

Miralash je ključ za prirodno duge, guste i zavodljive trepavice.

  • produžuje trepavice
  • podebljava ih
  • potamnjuje
  • daje im čvrstoću