Serum za rast trepavica dm

Miralash - pojačivać trepavica

Miralash je ključ za prirodno duge, guste i zavodljive trepavice.
  • produžuje trepavice
  • podebljava ih
  • potamnjuje
  • daje im čvrstoću
 
Serum za rast trepavica dm

Serum za rast trepavica dm na bazi prirodnih sastojaka

Serum za rast trepavica dm u svojoj ponudi ima serume na bazi prirodnih sastojaka koji su namijenjeni svim tipovima kože. Ovakvi serumi su napravljeni na bazi prirodne kozmetika i tretiraju se kao veganski proizvodi. Jedan od takvih seruma je i serum za rast trepavica dm na bazi kofeina koje u sebi sadrži uljni i biljni vosak. Ovaj serum se nanosi na trepavice navečer kako bi djelovao preko noći jer će ih regenerirati dok vaši kapci miruju i davati im dovoljno hidratacije. Nakon tog tretmana noću ujutro će vaše trepavice izgledati punije, gušće i bit će naglašenije nego inače. S obzirom na sastav ovaj serum mogu koristiti i osobe koje tokom dana nose kontaktne leće jer svojim prirodnim sastojkom neće štetiti oku za leće.

Nakon što skinete šminku navečer sa svojih trepavica nanesite serum i ostavite ga da djeluje preko noći. S obzirom na brojne sastojke ovakvog seruma pročitajte sastav ukoliko znate da imate neke alergije kako ne biste izazvali teške alergijske reakcije. No, budite sigurni da ovakav proizvod ima sastojke iz prirodnog ekološkog uzgoja.

Serum za rast trepavica dm na bazi alantoina

Serum za rast trepavica dm prodaje u svojim poslovnicama i web trgovinama i na bazi alantoina. Ovakav serum namijenjen je za rast trepavica kako bi one bile što duže, no ne samo duže nego i punije. Redovitom upotrebom prvi rezultati korištenja seruma na bazi alantoina će biti vidljivi nakon 1,5 do dva mjeseca korištenja.

Serum za rast trepavica dm uz alantoin u svom sastavu ima i biotin koji će poticati rast trepavica, te će trepavice izgledati dulje i gušće. Svojim sastavom trepavice će biti punije i snažnije. Serum u pakiranju ima tanki aplikator kistić kojim se serum nanosi na trepavice dva puta dnevno i to sa vanjske strane trepavica. Nakon što nanesete serum potrebno je pustiti ga da se osuši, pa tek kad se osuši možete koristiti kozmetiku za njegu i uljepšavanje.

Uobičajeno ovakvi serumi imaju u svom sastavu i druge sastojke poput glicerina, i brojne druge sastojke pa prije upotrebe provjerite da niste alergični na koji od sastojaka kao što to uobičajeno radite za svaki kozmetički proizvod koji koristite.

Serum za rast trepavica dm na bazi hijalurona i glicerina

Serum za rast trepavica dm na bazi hijaluronske kiseline i glicerina koji još sadrže i ricinusovo i arganovo ulje, vitamin E, D-pantenol, te rižin vosak visoko je učinkovit serum za rast trepavica.

Serum za rast trepavica dm je zapravo serum koji se popularno naziva 2 u 1 jer djeluje dvostruko, potiče rast trepavica i produlje ih bez da osjećate da su trepavice teške, te utječe na to da povećava volumen prirodnih trepavica čineći ih gušćim bez da se trepavice sljepljuju.

Hijaluronska kiselina se inače upotrebljava kao glavni sastojak brojnih krema jer djeluje hidratizirajući na kožu, pa takvo će djelovanje imati i na trepavice. Osigurat će dovoljnu vlažnost koja je i trepavicama potrebna, te će ih nahraniti potrebnim hranjivim sastojcima. Vaše će trepavice izgledati duže, gušće, neće biti slijepljene.

Postoje još brojni proizvodi seruma za rast trepavica na bazi acai ulja i mango maslaca na primjer koji utječu na rast trepavica i daju volumen trepavicama kakav ste mogli samo sanjati.


Tagovi:

Miralash - pojačivać trepavica

Miralash je ključ za prirodno duge, guste i zavodljive trepavice.
  • produžuje trepavice
  • podebljava ih
  • potamnjuje
  • daje im čvrstoću