Miralash - pojačivać trepavica

Miralash je ključ za prirodno duge, guste i zavodljive trepavice.

  • produžuje trepavice
  • podebljava ih
  • potamnjuje
  • daje im čvrstoću

 

Serum za rast trepavica

Sponzorirano

Serum za rast trepavica

Serum za rast trepavica i bolji estetski dojam

Duge trepavice želja su mnogih, posebice žena jer daju dramatičan izgled osobe. Osim što odaju dramatičan izgled, odaju dojam otvorenijih oči te čine make-up svakodnevicu jednostavnijom. Mnoge žene dojam duljih i gušćih trepavica postiže korištenjem maskare, dok neke koriste umjetne trepavice ili hodaju na ekstenzije koje zahtijevaju određenu financijsku pozadinu te si ih ne može priuštiti svaka žena. Iz tih se razloga pokušavaju pronaći načini na koje je moguće postići određenu duljinu i gustoću trepavica jer ne žele svi ovisiti samo o make-upu i sličnim dodatcima. Kod nekih je žena veliki problem što su im trepavice rijetke ili ispadaju što govori o tome da tijelu nedostaje nekih vitamina ili minerala. Iz tog razloga se mnoge žene raspituju za serum za rast trepavica jer je to jedan od načina na koji je moguće doći do duljih trepavica na prirodan način. Serum za rast trepavica proizvode mnoge tvrtke te je dobro raspitati se o sastojcima kako bi našli onaj koji će vam biti od koristi.

Serum za rast trepavica možete napraviti kod kuće

Serum za rast trepavica može se kupiti na mnogim mjestima, no isto tako se može napraviti kod kuće ukoliko znate koje sastojke koristiti. Serum za rast trepavica najčešće je kombinacija nekih vitamina, minerala i određenih ulja koja bi trebala potaknuti rast trepavica. Ricinusovo ulje mnogi preporučuju za poticanje rasta i gustoće, na prvom mjestu kose, ali i trepavica te je stoga upravo to ulje sastavni dio raznih seruma koji potiču rast trepavica. Ricinusovo ulje također daje hidrataciju koja je poželjna, posebice ako koristite velike količine kozmetičkih proizvoda na području oči. Kako bi napravili vlastiti serum za poticanje rasta trepavica potrebno vam je tek nekoliko sastojaka koji se lako nabave te spremnik u koji ćete isti spremiti. Ricinusovo ulje je baza koja pospješuje rast trepavica te se ono miješa u jednakim omjerima sa drugim baznim uljem kao što su bademovo, jojobino ili slično ulje. Serum se nanosi na trepavice pomoću četkice od stare maskare koju ste prethodno očistili.

Serum za rast trepavica lako je dostupan

Ukoliko do sastojaka koji su potrebni za izradu seruma za rast trepavica ne možete doći ili vam se čini nepraktičnim, serum za rast trepavica može se kupiti na mnogim mjestima. Drogerije, bolje opremljene ljekarne i slična prodajna mjesta u svojoj ponudi vrlo često sadrže taj proizvod, a on varira ovisno o proizvođaču te količinama u kojima dolazi. Serum za rast trepavica koristi se na način da se stavlja na očišćene trepavice svaku večer prije spavanja. Nemojte pretjerivati s količinama seruma kako višak istog ne bi ušao u oči i time uzrokovao potencijalne iritacije. Serum nema instant učinak te nemojte očekivati čuda već od prve aplikacije nego budite strpljivi i dajte vremena serumu da uopće dobije šansu djelovati i poticati rast trepavica. Ovisno o tome kako će vaše tijelo reagirati na serum koji koristite, prvi rezultati se mogu očekivati u vremensku periodu od mjesec dana pa sve do tri mjeseca, sudeći po iskustvima korisnika.

Tagovi:

Miralash - pojačivać trepavica

Miralash je ključ za prirodno duge, guste i zavodljive trepavice.

  • produžuje trepavice
  • podebljava ih
  • potamnjuje
  • daje im čvrstoću