Miralash - pojačivać trepavica

Miralash je ključ za prirodno duge, guste i zavodljive trepavice.

  • produžuje trepavice
  • podebljava ih
  • potamnjuje
  • daje im čvrstoću

 

Rast trepavica – kako ubrzati rast

Sponzorirano

Rast trepavica - kako ubrzati rast

Rast trepavica – čemu služe trepavice

Trepavice su nešto što svi mi imamo i što nam uokviruje oči. Kako kažu, oči su prozor prema duši i one nam mnogo toga otkrivaju o osobi, te to je nešto što većina nas primijeti na drugim osobama. Stoga nije ni čudo da žene često tokom šminkanja obraćaju pažnju prema očima dok se šminkaju. No, trepavice imaju veću ulogu od toga da ih samo naglasite s maskarom ili umjetnim trepavicama tokom sređivanja. Naime, trepavice nam služe kako bi spriječile ulazak prašine, prljavštine, dlaka, vlakna i drugih čestica koje mogu sletjeti na oči. Zato su tu trepavice kako bi spriječile to. Ujedno, one sprječavaju isušivanje oči od vjetrova kao isto tako i od sunca, te stoga ne moramo puno treptati kako bi to inače bilo da imamo prekratke ili predugačke trepavice. Ono što se mnogo žena pita kako se može potaknuti rast trepavica kako ne bi morale koristiti puno maskare ili stavljati umjetne trepavice. Zato ćemo vam u nastavku reći kako se može potaknuti rast trepavica i kako može ih njegovati.

Rast trepavica – što oštećuje trepavice

Postoje mnoge stvari koje mogu naštetiti trepavicama i uzrokovati sporiji rast trepavica. Jedno od takvih stvari su vam neadekvatna maskara te umjetne trepavice. Često žene ne znaju da vodootporne maskare koje koriste zapravo jako isušuju trepavice te mogu uzrokovati oslabljenje i oštećenje trepavica. Razlog k tome je što vodootporne maskare sadrže u sebi vosak kako bi maskara ostala na mjestu bez obzira na sve uvjete. No, zbog toga ono isušuje trepavice te one s vremenom oslabe i nisu više tako guste i kvalitetne kao prije. Ujedno, lijepilo od umjetnih isto tako isušuje kapak i korijen od trepavica, zbog čega trepavice mogu postati suhe i lomljive. Zbog toga je veoma bitno da pazite što koristite, te također kod skidanja šminke s lica da pazite što koristite kao odstranjivač šminke. Najbolje vam je koristiti ono što se bazira na ulju te ne sadrži stvari poput alkohola jer ono jako isušuje kožu i oslabljuje rast trepavica.

Rast trepavica – kako njegovati trepavice

Kako biste mogli potaknuti rast trepavica, bitno vam je da vodite njegu oko svojih trepavica, jer jedino tako možete postići određeni zadovoljavajući efekt. Ponajprije, kao šot smo vam to već rekli u prethodnom članku, bitno je da ne koristite proizvode koji bi mogli oslabiti rast vaših trepavica, kao što su vam to umjetne trepavice i vodootporne maskare, te da prilikom skidanja šminke i njege kože da ne koristite stvari koje sadrže u sebi alkohol. Zatim, kod trepavica za poticanje rasta možete koristiti Castor ulje koje je poznato kod poticanja rasta trepavica. Ujedno, na tržištu možete pronaći za kupiti odlične regeneratore za trepavice koje će vam pomoći kod rasta gušćih i dužih trepavica. No, potrebno je mnogo njege i brige kako biste kroz određeni period vremena postigli značajni rast trepavica, ali uz ove naše savjete vjerujemo da budete u ogledno doba imali lijepe, duge i guste trepavice kakve ste i priželjkivali, samo trebate biti uporni i strpljivi.

Tagovi:

Miralash - pojačivać trepavica

Miralash je ključ za prirodno duge, guste i zavodljive trepavice.

  • produžuje trepavice
  • podebljava ih
  • potamnjuje
  • daje im čvrstoću