Pro Caps - stručni tretman za prostatitis

prirodan proizvod koji sprječava i eliminira adenom, kronični i akutni prostatitis
  • olakšava upalu i bol
  • normalizira urinarne funkcije i poboljšava erekciju
  • pruža održive i dugotrajne rezultate koji su učinkoviti u bilo kojoj dobi i bilo kojoj fazi bolesti

Slaba i spora erekcija – uzrok, simptomi, liječenje

Sponzorirano

Slaba i spora erekcija - uzrok, simptomi, liječenje

Slaba i spora erekcija – Uzrok

Poremećaj spolne funkcije gdje muškarac ne može postići niti održati erekciju za spolni čin nazivamo erektilna disfunkcija ili ED. Termin poznatiji kao impotencija je sve češći u današnjem svijetu, zato je potrebno na vrijeme primijetiti određene uzroke i zatražiti stručnu pomoć. Impotencija je danas prisutna kod gotovo 50% muškaraca u dobi od 40 do 70 godina, ali isto tako slaba i spora erekcija je sve češća kod muškaraca do 40 godina.

Koji su glavni uzroci kada pričamo o poremećajima erekcije? Erektilna disfunkcija se često posljedica oštećenja hormonalnog, živčanog i krvožilnog sustava u organizmu muškarca. Može se pojaviti i kao nuspojava primjene određenih lijekova i kod muškaraca koji imaju razvijenu ovisnost. Slaba i spora erekcija kod mladih ipak ima nešto drugačiji uzrok, stres.

Potencija je usko povezana s mentalnim stanjem muškarca, što znači da uslijed jakog emocionalnog stresa muškarac gubi moć opuštanja i uživanja. Potrebno je na vrijeme obratiti pozornost na navedeni problem. Zašto? Ukoliko ne liječite probleme s erekcijom ono može dovesti do potpunog gubitka želje za spolnim odnosom, što može pridonijeti razvoju depresije i ostalih psihičkih poremećaja.

Slaba i spora erekcija – Simptomi

Najčešći simptomi slabe i spore erekcije su: Teškoća u dobivanju i održavanju erekcije, promjena u kvaliteti erekcije tijekom seksualnog odnosa, smanjena seksualna želja. I dok je povremena slaba i spora erekcija normalna stvar, osobito kada je muškarac u veoma stresnom razdoblju. Ako se slaba i spora erekcija događa učestalo, tada je u pitanju problem kojeg je potrebno liječiti.

Danas se nažalost sve više mladih muškaraca susreće s problemom postizanja erekcije. Razlog? Brzi način života. Stres, nepravilna prehrana, manjak fizičke aktivnosti, uživanje u alkoholu – sve navedeno može dovesti do hormonalnog disbalansa kao i poremećaja cirkulacije. Zašto je bitno na vrijeme prepoznati simptome? Mnogi liječnici tvrde kako je problem s dizanjem usko povezan s nekim drugim problemom.

Primjerice, mnogi koji imaju problema s erektilnom disfunkcijom u mladim danima također imaju i problema s dijabetesom ili bubrezima. Mladim osobama se savjetuje da izbjegavaju ubrzani način života i da se okrenu zdravoj prehrani, redovitoj fizičkoj aktivnosti i da odbace bilo kakav porok koji može štetiti njihovoj muškosti.

Slaba i spora erekcija – Liječenje

Postoje razne mogućnosti za liječenje slabe i spore erekcije. Sami uzrok i ozbiljnost stanja utvrđuje liječnik, i zatim se određuje najbolji tretman liječenja. U rijetkim slučajevima slaba i spora erekcija, osobito kod mladih, će zahtijevati liječenje tabletama za erektilnu disfunkciju. Navedene tablete poboljšavaju učinak dušikovog oksida koji će opustiti mišiće u penisu i povećati protok krvi.

Ako se utvrdi da muškarac ima nisku razinu testosterona, tada slijedi nadomjesna terapija. Slaba i spora erekcija kod mlađih muškaraca se najčešće rješava kroz psihološko savjetovanje. Ako vam problemi s erekcijom donose dodatan stres, tjeskobu, depresiju, onda je najbolje da potražite stručnu pomoć. Savjetovanje vam može pomoći da shvatite da svoje seksualne navike morate prilagoditi vašem načinu života i vašoj dobi.

Primjerice, probajte zamijeniti vrijeme seksualnog odnosa. Ako ste nekada bili aktivni navečer, probajte ujutro i obrnuto. Muškarcima je spolni hormon na najvećoj razini ujutro, a najnižoj navečer, što možete i sami primijetiti po samostalnom dizanju penisa. Osim navedenog, svoju erekciju možete probati održavati uz razna seksualna pomagala koja mogu začiniti stvar u sobi.

Tagovi:

Pro Caps - stručni tretman za prostatitis

prirodan proizvod koji sprječava i eliminira adenom, kronični i akutni prostatitis
  • olakšava upalu i bol
  • normalizira urinarne funkcije i poboljšava erekciju
  • pruža održive i dugotrajne rezultate koji su učinkoviti u bilo kojoj dobi i bilo kojoj fazi bolesti