Silikonski masturbatori – gdje kupiti i koja je cijena

Analni i Vaginalni Masturbator

Sve što Vam treba za zadovoljstvo!
 • Ultraelastična cyber koža
 • Identičan ženskom tijelu
 • Produljuje erekciju
 • Pojačava orgazam
 • Jača mišiće penisa
 • Povećava osjetljivost
 • Zagrijava se brzo do tjelesne temperature
 • Ne uzrokuje alergije
Silikonski masturbatori - gdje kupiti i koja je cijena

Silikonski masturbatori

Silikonski masturbatori su novi proizvodi u paleti seks igračaka i pomagala, a koji imaju sve više korisnika. Današnje vrijeme koje je ubrzano i kada svi sve više vremena provodimo na poslu, te imamo sve manje vremena za društveni život pogodno je za razvoj seks pomagala. Sa druge strane, današnje tehnološke mogućnosti proizvođača su takve da mogu proizvesti seks igračke koje potpuno mogu nadomjestiti osjećaje i podražaje koji se razvijaju tijekom seksualnog odnosa. Silikonski masturbatori su upravo savršena replika ženskog spolnog organa, a korištenjem masturbatora doživjet ćete identične podražaje kao prilikom pravog seksualnog odnosa.

Brojni proizvođači proizvode masturbatore, koje možete kupiti u različitim veličinama, napravljene od različitih materijala. Svi materijali su sigurni za upotrebu, jer ne izazivaju alergijske reakcije. Upotreba silikonskih masturbatora je veoma jednostavna, a osim masturbatora sve što će vam biti potrebno je malo vode ili lubrikanta. Silikonske masturbatore možete kupiti u svim seks shopovima, a najveći izbor pronađite na jednoj od internet prodavaonica seks igračaka.

Kako su dizajnirani silikonski masturbatori i gdje ih kupiti

Logično, silikonski masturbatori dizajnirani su kao vjerna replika ženskog spolnog organa, a sa vanjske strane su dizajnirani na način da je sa njima veoma jednostavno rukovati. Silikonski masturbator je na dodir mekan i dizajniran tako da stimuliraju sve ključne točke na muškom spolnom organu, što rezultira brzim postizanjem erekcije. Silikonske masturbatore možete kupiti u svim dućanima specijaliziranim za prodaju seks igračaka i opreme, a kupci se iz nekoliko razloga najčešće opredjeljuju za online kupovinu. Kupovina silikonskih masturbatora putem internet trgovina je potpuno anonimna što je velika prednost u odnosu na klasične trgovine u kojima se morate susresti sa prodavačima. Susret sa prodavačima mnogima stvara nelagodu, pa je logično kako primat u prodaji seks igračaka i silikonskih masturbatora, preuzimaju online trgovine.

Online trgovine razvile su i poseban način dostave, gdje dostavljač zbog načina kako su silikonski masturbatori zapakirani, ne zna što donosi na vašu adresu. Cijena silikonskih masturbatora ovisi o trgovini u kojoj kupujete, a prvenstveno o kvaliteti samog proizvoda. Kada su u pitanju seks igračke i pomagala, kvalitetan proizvod morat ćete skuplje platiti, međutim to je garancija da ćete dobiti najbolji mogući silikonski masturbator. Cijene silikonskih masturbatora kreću se od 200 do 500 kuna, a na internet trgovinama često možete naići na akcijske prodaje gdje po cijeni jednog možete kupiti dva silikonska masturbatora.

Za što se koriste silikonski masturbatori

Silikonski masturbatori se prije svega koriste kako bi masturbirali na način koji će veoma podsjećati na seksualni odnos. Dakle prva funkcija masturbatora je da vam pruži užitak, međutim osim toga silikonske masturbatore možete koristiti kako bi poboljšali svoje mogućnosti u krevetu. Ako dovoljno često koristite masturbatore, možete povećati svoju erekciju a prije svega svoju izdržljivost tijekom seksa. Također, korištenjem silikonskih masturbatora povećat ćete osjet pa čak i duljinu penisa.

Kako sve veći broj muškaraca ima problema sa postizanjem erekcije, preporučljivo je prije konzumiranja lijekova za potenciju, kupiti i koristiti silikonske masturbatore kako bi poboljšali erekciju. Na internetu možete pronaći brojne tekstove o pozitivnim iskustvima muškaraca diljem svijeta, koji su korištenjem silikonskim masturbatora poboljšali svoje seksualne mogućnosti, pa posljedično spasili svoje veze sa partnericama. Ako imate sličnih problema sa erekcijom ili ako jednostavno volite koristiti seks igračke, neka silikonski masturbatori budu vaš odabir. Kupite silikonski masturbator i pridružite se mnoštvu zadovoljnih muškaraca koji su se usudili koristiti ovaj zanimljiv seks proizvod.
Tagovi:

Analni i Vaginalni Masturbator

Sve što Vam treba za zadovoljstvo!
 • Ultraelastična cyber koža
 • Identičan ženskom tijelu
 • Produljuje erekciju
 • Pojačava orgazam
 • Jača mišiće penisa
 • Povećava osjetljivost
 • Zagrijava se brzo do tjelesne temperature
 • Ne uzrokuje alergije