Revolut banka

motion free

Revolut - upravljaj financijama s jednom karticom

Uz Revolut živjeti je lakše.
 • vaš novac je potpuno siguran
 • šaljite i primajte uplate bez gnjavaže
 • koristite karticu u Hrvatskoj i inozemstvu
 • preko 20 milijuna korisnika
 • rezervirajte hotele, restorane i mnoge sadržaje
 • štedite novac i vrijeme
Revolut banka

Što je Revolut banka i kako funkcionira?

Revolut banka je nova vrsta banke koja je osnovana 2015. godine u Londonu. Funkcionira kao digitalna banka koja nudi svojim korisnicima mogućnost upravljanja financijama putem aplikacije na mobitelu ili računalu. Ova banka ne posjeduje fizičke poslovnice, što znači da se sve transakcije obavljaju online.Revolut banka nudi svojim korisnicima mogućnost otvaranja računa u nekoliko minuta, bez potrebe za posjetom poslovnici banke. Korisnici mogu koristiti bankovne usluge poput primanja i slanja novca, plaćanja računa, upravljanja kreditnim karticama i sl.

Osim toga, postoji opcija korištenja virtualne kartice koja se može koristiti za online kupovinu.Ova banka se ističe po tome što nudi vrlo konkurentne tečajeve za razmjenu valuta, što je idealno za ljude koji često putuju u inozemstvo ili posluju s drugim zemljama. Osim toga, jedna banka nudi opciju korištenja kriptovaluta, što je korisno za one koji se bave ulaganjem u kriptovalute.Jedna nova banka postala je izuzetno popularna među mladima i digitalnim nomadima zbog svoje jednostavnosti i brzine u upravljanju financijama. Također, ova banka je vrlo popularna među ljudima koji žele uštedjeti novac na razmjeni valuta, jer nudi vrlo konkurentne tečajeve.Nova banka s jednostavnom i brzom aplikacijom za upravljanje financijama na mobitelu ili računalu. Ova banka se ističe po tome što nudi vrlo konkurentne tečajeve za razmjenu valuta i mogućnost korištenja kriptovaluta. Banka koja je vrlo tražena među mladima i digitalnim nomadima, te je idealna za one koji žele uštedjeti novac pri razmjeni valuta.

Prednosti i nedostaci korištenja Revolut banke

Korištenje Revolut banke ima mnoge prednosti, ali također ima i neke nedostatke. Jedna od glavnih prednosti korištenja ove banke je brzina i jednostavnost u upravljanju financijama. Korisnici mogu lako upravljati svojim novcem putem aplikacije na mobitelu ili računalu, što je idealno za ljude koji su često u pokretu.Osim toga, Revolut banka nudi vrlo konkurentne tečajeve za razmjenu valuta, što je korisno za ljude koji često putuju u inozemstvo ili posluju s drugim zemljama. Također, ova banka nudi mogućnost korištenja kriptovaluta, što je korisno za one koji se bave ulaganjem u kriptovalute.Jedna od prednosti korištenja Revolut banke je i mogućnost korištenja virtualne kartice za online kupovinu.

Ova opcija je vrlo praktična jer se može koristiti za kupovinu na različitim internetskim stranicama, a korisnici ne moraju brinuti o sigurnosti svojih podataka.Međutim, korištenje Revolut banke ima i neke nedostatke. Jedan od glavnih nedostataka je to što ova banka ne nudi fizičke poslovnice, što znači da korisnici ne mogu osobno kontaktirati banku u slučaju problema. Također, ova banka nudi ograničene mogućnosti korištenja kreditnih kartica, što može biti nezgodno za ljude koji često koriste kreditne kartice.Drugi nedostatak korištenja Revolut banke je to što ne nudi sve usluge koje nude tradicionalne banke. Primjerice, ova banka ne nudi kredite ili hipoteke, što može biti nezgodno za ljude koji trebaju financijsku pomoć.Ukratko, korištenje Revolut banke ima mnoge prednosti, poput brzine i jednostavnosti u upravljanju financijama, konkurentnih tečajeva za razmjenu valuta i mogućnosti korištenja kriptovaluta. Međutim, ova banka također ima neke nedostatke, poput nedostatka fizičkih poslovnica i ograničenih mogućnosti korištenja kreditnih kartica.

Kako otvoriti račun u Revolut banci i koje su mogućnosti korištenja?

Otvoriti račun u Revolut banci je vrlo jednostavno. Korisnici se mogu registrirati putem aplikacije na mobitelu ili računalu u samo nekoliko minuta. Nakon registracije, korisnici će morati provjeriti svoj identitet i adresu prebivališta putem aplikacije, što se može učiniti putem video poziva ili slanjem fotografija dokumenata.Nakon što je račun otvoren, korisnici mogu koristiti sve usluge koje nudi Revolut banka, poput primanja i slanja novca, plaćanja računa i upravljanja kreditnim karticama. Također, korisnici mogu koristiti virtualne kartice za online kupovinu, što je vrlo praktično i sigurno.Revolut banka nudi i mogućnost otvaranja računa za poslovne korisnike, što je idealno za male tvrtke ili samostalne poduzetnike.

Ova opcija omogućuje korisnicima da jednostavno upravljaju svojim financijama i plaćaju račune, bez potrebe za posjetom bankovnoj poslovnici.Jedna od zanimljivih mogućnosti korištenja Revolut banke je i mogućnost pretplate na različite pakete usluga, poput Premium ili Metal paketa. Ovi paketi nude dodatne pogodnosti, poput besplatnih međunarodnih prijenosa, osiguranja putovanja i sl.Ukratko, otvaranje računa u Revolut banci je vrlo jednostavno i brzo. Nakon registracije, korisnici mogu koristiti sve usluge koje nudi ova banka, poput primanja i slanja novca, plaćanja računa i upravljanja kreditnim karticama. Također, korisnici mogu koristiti virtualne kartice za online kupovinu. Jedna fintech tvrtka nudi opciju otvaranja računa za poslovne klijente, kao i pretplatu na različite pakete usluga.
Tagovi:
motion free

Revolut - upravljaj financijama s jednom karticom

Uz Revolut živjeti je lakše.
 • vaš novac je potpuno siguran
 • šaljite i primajte uplate bez gnjavaže
 • koristite karticu u Hrvatskoj i inozemstvu
 • preko 20 milijuna korisnika
 • rezervirajte hotele, restorane i mnoge sadržaje
 • štedite novac i vrijeme