motion free

Revolut - upravljaj financijama s jednom karticom

Uz Revolut živjeti je lakše.

 • vaš novac je potpuno siguran
 • šaljite i primajte uplate bez gnjavaže
 • koristite karticu u Hrvatskoj i inozemstvu
 • preko 20 milijuna korisnika
 • rezervirajte hotele, restorane i mnoge sadržaje
 • štedite novac i vrijeme

Revolut

Financije

Revolut

Zatraži brzi kreditKoji iznos trebate?

50 € (376,73 kn) 4000 € (30138 kn)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 02.10.2023 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € (3.013,8 kn) na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 € (7.534,5 kn) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.017,10 € (7.663,33 kn), uz EKS 7,13%, iznos Premije 17,10 € (128,09 kn) te iznos mjesečne rate 203,42 € (1.532,67 kn) (5 rata). Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,15%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Što je Revolut

Revolut je bankarska aplikacija koja vam dopušta upravljanje novcem putem mreže, novcem možete upravljati internacionalno i koristiti karticu za plaćanje gdje god se nalazili na svijetu. To je jedna od najboljih rješenja za upravljanje svojim financijama. Zašto?

Zato što je to aplikacija ukoliko na njoj imate otvoren svoj račun koja vam dopušta konvertiranje valuta, upotreba virtualne kartice, te ostale načine beskartičnog plaćanja, a uz sve to je omogućeno upravljanje dionicama i kriptovalutama i druge financijske opcije upravljanja novcem. Sa ovom je aplikacijom omogućena online kupovina, te bilo kakva vrsta plaćanja i primanja online uplata.

Takve su financijske usluge na aplikaciji jako dobar način kontroliranja novca te omogućava da u svakom trenutku znate kakvo je stanje na vašem računu. Kod Revoluta vam je to omogućeno sve na jednom mjestu. Uz to sve je Revolut aplikacija laka za korištenje, brza i u potpunosti je prilagođena za korištenje svakoj osobi neovisno o tome iz koje je države ili sa kojeg kraja svijeta. Nadalje, odgovara svim traženim potrebama klijenata.

Revolut i beneficije aplikacije

Revolut bankarska aplikacija dopušta upravljanje novcem bez ikakve potrebe za korištenjem kartice ili fizičkog novca, što je pridonijelo normalnom funkcioniranju i kupovanju tokom pandemije. Dakle, sve se moguće moglo plaćati i naručivati online bez ikakve potrebe za fizičkim odlaskom u trgovinu. No i sa njihovom aplikacijom dostupno je i beskartično i kartično plaćanje koje fizičko kupovanje tokom pandemije čine jednostavnijim i sigurnijim za zdravlje.

Revolut nudi raznovrstan nivo bankarskih usluga preko svoje aplikacije, novac se može primati i prenositi, a pritom se može koristiti 29 različitih valuta. Dok njihovu karticu bez ikakvih problema možete koristiti u 120 država, kupovati i koristiti se na bankomatima, njihovu aplikaciju možete koristiti i za štednju novca.

Nude i mjesečnu pretplatu za veće količine novca i to bez ikakve naknade, a u njihove usluge ulaze i transakcije kriptovalutama, korištenje kartice tokom putovanja i mnoge druge. Njihova prednost je što nude lako, brzo i jednostavno korištenje usluga aplikacije i kartičnu upotrebu.

Kako napraviti Revolut račun

Prvo da biste počeli koristiti Revolut bankarsku uslugu putem aplikacije potrebno je na Google Play trgovini ili na Apple App trgovini pronaći aplikaciju i skinuti je na vaš uređaj. Nakon što ste instalirali aplikaciju na svoj mobilni uređaj, samo trebate dobro čitati i slijediti sve upute koje su navedene na aplikaciji.

Bit će potrebno unijeti neke od svojih osobnih informacija kao što su vaše ime, prezime, adresa stanovanja, datum rođenja, te informacije o vašem kontaktu. Nakon toga, aplikacija će zatražiti potvrdu vašeg identiteta postupkom fotografiranja. Trebat ćete fotografirati vašu putovnicu ili vašu osobnu iskaznicu. Zatražit će vas postavljanje lozinke koju ćete imati samo vi kako biste mogli pristupiti svom računu preko aplikacije, te kako biste mogli upravljati novcem.

Nakon što ste instalirali Revolut aplikaciju, dodajte novac na svoj račun i možete ga početi koristiti kroz sve usluge koje aplikacija ima u ponudi. Možete početi trošiti novac istog trena kada se on pojavi na vašoj aplikaciji preko virtualne kartice koja će se pojaviti i kada vam na vešu adresu stigne fizička kartica.

Tagovi:

motion free

Revolut - upravljaj financijama s jednom karticom

Uz Revolut živjeti je lakše.

 • vaš novac je potpuno siguran
 • šaljite i primajte uplate bez gnjavaže
 • koristite karticu u Hrvatskoj i inozemstvu
 • preko 20 milijuna korisnika
 • rezervirajte hotele, restorane i mnoge sadržaje
 • štedite novac i vrijeme