Gelarex - za učinkovito liječenje hemoroida

Bol i svrbež nestaju za 5 do 10 minuta

 • Zaustavlja krvarenje bez rizika
 • Olakšanje nakon prve upotrebe
 • Higijenski i prikladno za upotrebu
 • Učinkovit tretman za hemoroide
 • Smanjuje otekline i upale
 • Ubrzava regeneraciju oštećenog tkiva

 

Prirodni lijek za krv u stolici

Sponzorirano

Prirodni lijek za krv u stolici

Znate li koji je prirodni lijek za krv u stolici?

Ako ste primijetili krv u stolici, ta vas je pojava vjerojatno zabrinula. Radi se o ne toliko učestalom tegobu koji može imati ozbiljne posljedice te se svakako ne treba ignorirati. Naime, krv u stolici može ukazati na ulcerozni kolitis, pa čak i ozbiljnija zdravstvena stanja, te je svakako preporučljivo odmah kontaktirati liječnika. Ipak, je uzrok već otkriven te je briga otklonjena, u nastavku ćemo iznijeti učinkoviti prirodni lijek za krv u stolici. Naime, ako je npr. ulcerozni kolitis uzrok, koristan prirodni lijek za krv u stolici svakako je čaj. Međutim, ne bilo koji čaj već čaj od hrastove kore, kamilice, metvice i kadulje. Sve navedene sastojke promiješajte u jednakim količinama i kuhajte na jednu šalicu vode. Ako je pak uzrok Heliko bakterija, od velike pomoći biti će čaj od crnog sljeza. Naime, njegovi sastojci imaju antibakterijska svojstva koja će se itekako uspješno boriti protiv uzročnika vašeg stanja. Islandski lišaj i trputac imati će slična svojstva!

Prirodni lijek za krv u stolici ovisi o uzroku

Kao što smo već spomenuli, krv u stolici zahtijeva hitan odlazak liječniku jer uzročnici mogu biti svakakvi pa tako i fatalni. Kako bi bolje razumjeli koji su mogući uzročnici, u nastavku ćemo ih navesti. Naime, prirodni lijek za krv u stolici nije ni moguće odrediti ako se najprije ne zna uzrok krvi u stolici. Upravo zato, vrlo je važno dobro razumjeti sve potencijalne uzroke. Čir na želucu predstavlja daleko najučestaliji. Čir nastaje kada se javi lokalna erozija sluznice koja katkad može probiti i kroz mišićni sloj, pa i dublje. Krvarenje tada izgleda kao talog kave, a od ostalih simptoma možete orimijetiti i osjećaj kiselosti u ustima, bolove u želucu, refluk i sl. Još gori uzročnik krvi u stolici može biti tumor želuca, u slučaju kada tumor ošteti žilu u želucu. Od ostalih uzročnika možemo navesti herniju, hemoroide, polip debelog crijeva i tumor debelog crijeva. Svakako imajte na umu da prirodni lijek za krv u stolici ne bi smijeli određivati sami već uz savjetovanje s liječnikom.

Prirodni lijek za krv u stolici uzrokovanu hemoroidima.

Za slučaj da ste primijetili krv u stolici a ujedno imate i osjećaj pritiska u tom području, svrabež i pojačano vlaženje čmara, dosta je velika vjerojatnost da imate probleme s hemoroidima. Do toga će doći ako se osoba previše napinje prilikom pražnjenja crijeva pa dolazi do zadebljanja žila u području anusa zbog povećanog pritiska. Hemoroidi su ništa drugo nego spužvasti jastučići koji su ispunjeni krvlju i koji u slučaju pojave znaju biti vrlo bolni. Ako ste iskusili to ikada, vjerojatno vam je prva želja naći efkasne lijekove i riješiti svoj problem jednom zauvijek. Stoga ne treba čuditi ako vas zanima prirodni lijek za krv u stolici koja je uzrokovana hemoroidima. Dosta učinkoviti čaj svakako je čaj od koprive, trputca, kamilice i majčine dušice. Sve navedeno pomiješajte u jednakim omjerima. Moglo bi vas iznenaditi koliko učinkoviti ovaj čaj može biti. Prirodni lijek za krv u stolici neće vam pomoći ako je bolest već toliko uznapredovala da je potrebna intervencija liječnika.

Tagovi:

Gelarex - za učinkovito liječenje hemoroida

Bol i svrbež nestaju za 5 do 10 minuta

 • Zaustavlja krvarenje bez rizika
 • Olakšanje nakon prve upotrebe
 • Higijenski i prikladno za upotrebu
 • Učinkovit tretman za hemoroide
 • Smanjuje otekline i upale
 • Ubrzava regeneraciju oštećenog tkiva