Norton VPN mreža – za PC, Mac, Android i iOS

Norton - za zaštitu i privatnost na internetu

Zaštitite svoje računalo, tablet ili mobitel vrhunskim antivirusnim i VPN programom.
 • odaberite samo antivirus ili cjeli paket
 • zaštita svih uređaja
 • firewall zaštita
 • mogućnost VPN-a
 • sigurnost prilikom online kupovine
 • cloud backup
 • popust i ušteda na prvu godinu
 
Norton VPN mreža - za PC, Mac, Android i iOS

Norton VPN zaštita za vaše uređaje

U svijetu računalne zaštite na internetu postoji veliki broj raspoloživih antivirusa i drugih programa koje štite i skrivaju VPN. Jedan od njih svakako je Norton VPN. Ako pogledate recenzije prijašnjih korisnika, primijetit ćete da Norton VPN ne uživa najbolju reputaciju na internetu. Naime, konkurencija u ovom području je kao što znate, poprilična, stoga je ljestvica koju Norton treba zadovoljiti postavljena visoka. Ipak, njegova izvedba i testovi nisu opravdali cijenu koja je ustvari među jefitinijima na tržištu. Testovi koji su bili provedeni su test brzine, određene značajke zaštite sigurnosti i privatnosti, mogućnost korištenja streaming servisa i torrenta kao i ugodnost korisničkog iskustva. Tako je Norton uspješno deblokirao čitav niz popularnih streaming servisa, zadovoljni smo bili i brzinom interneta, međutim, razina enkripcije i sigurnosnih standarda nije bila zadovoljena. Isto tako, pravila privatnosti su bila zabrinjavajuća, budući da je Norton tvrdio ne bilježi osobne podatke dok su njihovi opći uvjeti pokazali drugačije. Cijena je također varirala ovisno o tome koliki broj uređaja želite zaštititi.

Kakav je Norton VPN za igranje igrica?

Gaming industrija najveća je zabavna industrija i profitom nadmašuje i glazbenu i filmsku industriju. Usporedno s time, sve je veći broj igrača koji svakodnevno provode sate igrajući svoje omiljene igre. Upravo zato, i oni moraju koristiti antivirusni program ali također ne žele da taj antivirusni program ni na koji način ne utječe na brzinu interneta. Upravo zato, valja ispitati kakvu brzinu ima Norton VPN. Moramo reći da je brzina interneta itekako ovisila o blizini poslužitelja. Točnije, poslužitelji koji su tokom testiranja bili bliži su nudili veće brzine dok ovi koji su bili nekoliko tisuća kilometara udaljeni su imali izuzetno niske brzine. Isto tako, Norton VPN nije imao dovoljno veliku brzinu da osigura gledanje videa u 4K kvaliteti. Upravo zato, kada se radio test igranja nekih od poznatih igrica, pojavile su se određene poteškoće po pitanju brzine. Čak štoviše, brzina nije bila dovoljna da osigura nesmetano igranje, stoga, ako se predani igrač ovaj antivirus vjerojatno neće zadovoljiti vaše potrebe.

Koje uređaje Norton VPN podržava?

Ako imate nekoliko različitih uređaja poput računala, mobitela i tableta koje sve želite zaštititi ovim antivirusnim programom, dobra vijest je što se s ovim uređajem može povezati do 5 uređaja. Drugim riječima, možete povezati npr svoj Windows PC, Android telefon i iPad. U pogledu brzine za pojedine uređaje, nije bilo znatnih razlika i svi uređaji su imali primjerenu i zadovoljavajuću brzinu. Norton VPN je bio jednako učinkovit na svim uređajima. Isto tako, važno pitanje je i koliko je lagano postaviti Norton VPN na uređaje. Dobra vijest je što postavljanje i instalacija traje manje od 5 minuta. Jedino što morate napraviti je sa službene stranice skinuti potrebnu aplikaciju, uplatiti novac i pokrenuti instalaciju. Deinstalacija tj. brisanje programa je isto tako poprilično brzo i jednostavno. Ako se susretnete s bilo kakvim poteškoćama, dobra vijest je što je korisnička podrška dostupna 0-24 i brzo će vam odgovoriti na poziv, a tamo možete dobiti odgovore za sve nedoumice koje imate.


Tagovi:

Norton - za zaštitu i privatnost na internetu

Zaštitite svoje računalo, tablet ili mobitel vrhunskim antivirusnim i VPN programom.
 • odaberite samo antivirus ili cjeli paket
 • zaštita svih uređaja
 • firewall zaštita
 • mogućnost VPN-a
 • sigurnost prilikom online kupovine
 • cloud backup
 • popust i ušteda na prvu godinu