Norton security – sigurnost na svim uređajima

Norton - za zaštitu i privatnost na internetu

Zaštitite svoje računalo, tablet ili mobitel vrhunskim antivirusnim i VPN programom.
 • odaberite samo antivirus ili cjeli paket
 • zaštita svih uređaja
 • firewall zaštita
 • mogućnost VPN-a
 • sigurnost prilikom online kupovine
 • cloud backup
 • popust i ušteda na prvu godinu
 
Norton security - sigurnost na svim uređajima

Norton security - zajamčena sigurnost na svim uređajima!

Ako imate uređaj koji ima pristup internetu, npr. računalo, mobitel, tablet ili bilo kakav drugi pametni uređaj, morate imati na umu da ste vječna meta hakerskog napada ili pokušaja krađe osobnih podataka. Kako bi spriječili da se upravo to dogodi, morate zaštititi svoj uređaj antivirusnim programom. Nema puno antivirusnih programa koji se mogu pohvaliti mogućnošću zaštite svih vaših pametnih uređaja. Jedan od takvih antivirusnih programa zasigurno je Norton security. Naime, ovaj antivirusni program može veoma učinkovito zaštititi uređaje koje najčešće koristite poput računala, mobitela, tableta. Norton security ima firewall i čitav niz drugih zaštitnih mehanizama koji neće dozvoliti stranim računalima da upadaju na vaš uređaj i rade vam probleme. Radi se o programu koji se vrlo jednostavno može instalirati na vaše uređaje. Prednost činjenice da imate isti antivirusni program na više uređaja je ta da unificirano koristite antivirusni program. Drugim riječima, nakon što naučite kako program funkcionira, lako možete prenijeti znanje na drugi uređaj na kojemu imate isti antivirusni program instaliran.

Kako funkcionira Norton security?

Ako vam je cilj nabaviti jedan od najboljih antivirusnih programa - Norton security, onda vas sigurno zanima saznati što više informacija o tome kako program funkcionira i s čime ostvaruje toliko veliku prednost pred svojim konkurentima. Osim što posjeduje moćnu enkripciju i gotovo neprobojan firewall, jako korisne značajke također uključuju VPN, čišćenje diska, blokiranje programa koji prate oglase i jako dobro očuvanje brzine surfanja. Uz to, Norton Security vam daje opciju i upravljanja lozinkama. Na taj način, na jednom mjestu ćete imati sve lozinke, vrlo lako dostupne. One će također biti pod zaštitom pa vas ne treba brinuti hoće li netko doći u njihov posjed ili ne. Jako dobro obilježje ovog antivirusnog programa je taj što vam uređaji mogu biti sinkronizirani, što znači da ako želite doći do potrebnih lozinki na vašem mobitelu ili računalu, možete to napraviti neovisno o tome na kojem se uređaju nalazili, brzo i jednostavno uz pomoć par klikova.

Norton security kao mobilna aplikacija

Antivirusna zaštita mobilnog uređaja donekle se razlikuje od antivirusne zaštite računala zbog razlike u operativnom sustavu. Dobra vijest je što Norton security jednako uspješno štiti i mobilni uređaj, neovisno o tome da li mu je operativni sustav Android ili iOS. Tako Norton Security za mobilne uređaje ima gotovo iste funkcije kao i za računalo, pa će vam tako omogućiti mogućnost skeniranja virusa, efikasni firewall, nadzor Wi-Fi mreže, VPN, upravljanje lozinkama, zaštita od krađe Identita itd. Jako dobra funkcija je i tzv. savjetnik za aplikacije koji će vam otkriti koje aplikacije su opasne, koje troše više baterije od potrebnog itd. Korisna će biti opcija i blokatora reklama te filtriranja štetnih web stranica. Ako vam bilo što nije jasno, korisnička podrška Nortona je na visokoj razini stoga im se slobodno obratite. Što se tiče cijene, ona je nešto viša od konkurenata ali Norton svojom kvalitetom i rasponom značajki to zasigurno opravdava, stoga vam preporučujemo da skinete aplikaciju!


Tagovi:

Norton - za zaštitu i privatnost na internetu

Zaštitite svoje računalo, tablet ili mobitel vrhunskim antivirusnim i VPN programom.
 • odaberite samo antivirus ili cjeli paket
 • zaštita svih uređaja
 • firewall zaštita
 • mogućnost VPN-a
 • sigurnost prilikom online kupovine
 • cloud backup
 • popust i ušteda na prvu godinu