Nicozero - prestati pušiti je lako

Oslobodite se ovisnosti o nikotinu

  • Nema žudnje za cigaretima
  • Bez sindroma odvikavanja
  • Bez knjiga i hipnoze
  • Bez lijekova i flastera
  • NicoZero ne sadrži otrovne tvari

Nicozero – što je i kako djeluje

Sponzorirano

Nicozero - što je i kako djeluje

Nicozero je biljni lijek koji pomaže u odvikavanju od pušenja

Nepušači ne vjeruju izjavama pušača koji tvrde da uživaju u svakoj cigareti, ali to je istina jer nikotin potiče proizvodnju hormona radosti, zato pušenje tako lako postaje ovisnost već sa prvim povučenim dimom (nikotin izaziva jaču ovisnost od heroina). Neki pušači se stalno samozavaravaju kako mogu prestati pušiti kadgod to požele, ali nikada to ne naprave. Nicozero je biljni lijek koji pomaže u odvikavanju od pušenja i najokorjelijim pušačima kojima čak ni hipnoza nije pomogla.

Ima pušača koji s prikrivenim osjećajem krivnje govore da im nije žao novaca (duhanski proizvodi su luksuzna roba po luksuznim cijenama), da nemaju ni zdravstvenih problema, pušačkog kašlja, teškog disanja, problema s plućima, ali ih izluđuje pušački i duhanski smrad po kući koji se uvlači u sve, u zidove, namještaj, odjeću, kožu. Nikakvo prozračivanje, pranje i mirisi ga ne mogu istjerati, ali nicozero vam može pomoći da se tog odvratnog neugodnog mirisa riješite lako, jednostavno i zauvijek.

Odvikavanje od pušenja uz nicozero bez apstinencijske krize

Možda spadate u onu grupu pušača koja je već nekoliko puta prestajala pušiti, ali vas žudnja za cigaretom svaki put vraćala među pušače. Možda ste isprobali svašta, nikotinske žvakaće gume, hipnozu za prestanak pušenja, nikotinske flastere, ali ste uvijek iznova prihvatili ponuđenu cigaretu i opet kupili svoje cigarete. Samo odvikavanje od pušenja uz nicozero bez apstinencijske krize prekida vaše pušenje zauvijek, jer ovaj lijek ubija želju za pušenjem i cigareta vam se počinje gaditi.

Odvikavanje od pušenja izaziva ogroman stres i tjeskobu, jer je to fizička ovisnost i mozak žudi za svojom dozom nikotina. Nicozero blokira receptore koji žude za nikotinom i potiče prirodnu proizvodnju dopamina u mozgu, zato nestaje žudnja za cigaretama. Ovaj sprej će ojačati vaš kardiovaskularni sustav, ukloniti pušački zadah iz usta, pročistiti vaše sinuse, glasnice i gornji dišni sustav, a kako budete prestajali pušiti sve više ćete uživati u hrani, neopterećenomdruženjusljdima i kretanju u prirodi ili tjelovježbi.

Nicozero sprej je potpuno prirodni proizvod bez kemije

Sastav ovog prirodnog lijeka koji možete kupiti samo online, ali čuvajte se krivotvorina, nije tajna. Nicozero je potpuno prirodni proizvod bez kemije, a sastojci su mu ekstrakti zrna zobi, đumbira, gloga, pljuskavice, formula uspješnog odvikavanja od pušenja se krije u točnim omjerima ovih ekstrakata i onih koji nisu nabrojani, a nalaze se u spreju. Lijek nema nikakvih nuspojava, osim ako bi netko bio alergičan na neku od navedenih biljaka. Pljuskavica najviše doprinosi odbojnosti prema cigareti.

Način upotrebe ovog biljnog lijeka je jednostavan, sprej nicozero raspršite u usnu šupljinu, ali pažljivo da izbjegnete grlo i usne. Sprej koristite po potrebi, svaki put kad osjetite potrebu za cigaretom, upotrijebite sprej. Nanesite sprej na sluznicu usne šupljine i već za pet minuta će djelovati. Kako smanjujete broj cigareta dnevno, tako ćete smanjivati i korištenje spreja. Trajanje odvikavanja je individualno, ali većina ljudi unutar četiri tjedna prestane pušiti i tada vam ostatak spreja potrošite do kraja.

Tagovi:

Nicozero - prestati pušiti je lako

Oslobodite se ovisnosti o nikotinu

  • Nema žudnje za cigaretima
  • Bez sindroma odvikavanja
  • Bez knjiga i hipnoze
  • Bez lijekova i flastera
  • NicoZero ne sadrži otrovne tvari