Kako zalijepiti trepavice

Miralash - pojačivać trepavica

Miralash je ključ za prirodno duge, guste i zavodljive trepavice.
  • produžuje trepavice
  • podebljava ih
  • potamnjuje
  • daje im čvrstoću
 
Kako zalijepiti trepavice

Priprema za postupak kako zalijepiti trepavice

Nemaju sve žene lijepe, duge i guste prirodne trepavice, stoga će potražiti umjetne trepavice. Na tržištu se za jednokratnu upotrebu mogu nabaviti umjetne trepavice različitih gustoća, dužina i isprepletenim nitima trepavica. Umjetne trepavice možete nabaviti putem web trgovina online, ali i u lokalnim drogerijama i trgovinama kozmetikom. Prvo trebate odabrati vrstu umjetnih trepavica koje će odgovarati što prirodnijem izgledu u skladu sa oblikom vaših očiju i vašeg lica.

Nakon što ste nabavili umjetne trepavice sigurno se pitate kako zalijepiti trepavice i što trebate napraviti. Dužinu trepavica trebate odrediti prema dužini svojih kapaka, što znači da možete umjetne trepavice skratiti ukoliko su one dulje od vašeg kapka kako bi pratile prirodnu veličinu kapka i prirodnih trepavica.

Prilikom rezanja pazite kod umjetnih trepavica da su one uže na unutarnjoj strani oka, a šire na vanjskoj strani oka. Pri tome pazite da one budu malo dulje na vanjskom rubu u odnosu na unutarnji rub vašeg kapaka. Kako zalijepiti trepavice treba znati da prije lijepljenja je potrebno nanijeti svu šminku od pudera, sjenila na kapke, pa tek na kraju lijepiti umjetne trepavice.

Kako zalijepiti trepavice i pripremiti podlogu prirodnih trepavica

Kako zalijepiti trepavice i kako pripremiti svoje trepavice prije samog lijepljenja ćete učiniti na način da ćete na svoje prirodne trepavice nanijeti maskaru. Maskara se nanosi kako bi se prirodne trepavice što bolje stopile vizualno sa umjetnim trepavicama, te kako se ne bi isticale od umjetnih trepavica.

Svoje prirodne trepavice trebate i uvijačem prethodno podignuti ovisno koliko su vam prirodno uvijene ili su ravne. Nakon što ste svoje prirodne trepavice uvinuli i nanijeli maskaru, odrezali umjetne trepavice na duljinu koja odgovara vašem kapku i veličini oka, pomno proučite uputstva kako zalijepiti trepavice koje ste dobili u paketu sa umjetnim trepavicama.

Neke umjetne trepavice imaju u pakiranju lijepilo, dok u drugim paketima uz lijepilo možete dobiti i štapić kojim ćete nanijeti ljepilo na umjetne trepavice. Ovisno od kojeg proizvođača ste nabavili umjetne trepavice takav ćete i postupak lijepljenja imati kada stavljate umjetne trepavice na svoje kapke kako bi postigli što ženstveniji i atraktivniji izgled.

Kako zalijepiti trepavice sa štapićem ili bez štapića

Ukoliko u paketu niste dobili štapić kojim ćete riješiti dilemu kako zalijepiti trepavice, to ne predstavlja nikakvu prepreku da to uspješno napravite. No, pazite na količinu lijepila koje nanosite na umjetne trepavice prije nego ih stavite na kapak. Ukoliko niste u paketu dobili štapić za nanošenje ljepila nanesite ljepilo na svoj dlan i vanjski rub umjetnih trepavica umočite u ljepilo koje ste nanijeli na svoj dlan.

Ukoliko ste dobili štapić u pakiranju ljepilo prema uputstvima štapićem nanesite na umjetne trepavice po cijeloj dužini vanjskog ruba trepavica. Bez obzira kako ste nanijeli ljepilo potrebno je ostaviti ljepilo na trepavicama 20 do 30 sekundi prije nego ih zalijepite na kapak prateći liniju svojih prirodnih trepavica. Pazite da uži dio umjetnih trepavica bude u kutu oka prema nosu, a širi dio ide na vanjski rub kapka. Koristite se pincetom kada trepavice namazane ljepilom stavljate na kapak.

Kako zalijepiti trepavice je postupak koji završava fiksiranjem zalijepljenih trepavica na cijelu dužinu oka, a to ćete najbolje napraviti pritiskom sa prstima uz kapak i to da krenete od unutarnjeg dijela pa prema vanjskom rubu. Vanjske rubove držite malo dulje jer se oni najprije odlijepe. Nakon toga nanesite tuš kako biste pokrili sve eventualne linije koje su vidljive na prelazu ljepila i prethodno nanesenog sjenila na kapku.


Tagovi:

Miralash - pojačivać trepavica

Miralash je ključ za prirodno duge, guste i zavodljive trepavice.
  • produžuje trepavice
  • podebljava ih
  • potamnjuje
  • daje im čvrstoću