Hondrostrong - krema za borbu protiv bolova

Bolovi kod artritisa, u zglobovima, kod artroze
  • Učinkovito obnavlja oštećeno hrskavično tkivo
  • Uklanja bol, oticanje i obamrlost zglobova
  • Vraća pokretljivost udovima

Hondrostrong forte

Sponzorirano

Hondrostrong forte

Hondrostrong forte priča o zelenim dagnjama i maorima

Cijeli razvijeni svijet pati od bolova u zglobovima, artritisa, artroza i osteohondroza. Krema hondrostrong forte je priča o zelenim dagnjama i Maorima koji skoro da ni ne znaju što je to artritis, jer ne obolijevaju od njega. Naime, na Novom Zelandu zelene dagnje su tradicionalna, svakodnevna hrana Maorima koji ne znaju što je to upala zglobova, pa su se znanstvenici potrudili saznati koja je tajna zelenih dagnji i otkrili da sadrže puno monosaharida koji su sastavni dio ljudskih vezivnih tkiva.

Tako se tijekom istraživanja dok se stvarala formula za kremu hondrostrong forte otkrilo da ekstrakt zelenih dagnji ne samo da zaustavlja bol, nego i obnavlja hrskavicu i ostala vezivna tkiva i to sa trajnim učinkom. Ova krema ima zaista moćno djelovanje, uklanja crvenilo i otekline, obnavlja hrskavicu i vraća pokretljivost zakočenim zglobovima. Krema se nabavlja online putem direktno od proizvođača koji tako štiti svoj originalni proizvod, ali i vas od krivotvorina i snizuje cijenu koštanja.

Sastav kreme hondrostrong forte

Proizvod je napravljen od potpuno prirodnih sastojaka u precizno odmjerenim udjelima pojedinih sastojaka. Sastav kreme hondrostrong forte je prije svega ekstrakt zelenih dagnji koji obnavlja hrskavicu, kardamom smiruje upalu, pčelinji otrov pomaže regeneraciju kostiju, lišće božikovine potpuno uklanja upalu, amarantino ulje uklanja toksine i ostale štetne tvari iz tijela i tako zaustavlja oticanje, a i vlaži i hrani kožu na upaljenom mjestu. Sinergijom djelovanja ovih sastojaka se postižu nevjerojatni rezultati u preporučenom vremenu korištenja.

Hondrostrong forte treba primjenjivati lokalno, na bolešću zahvaćenim zglobovima od 1,5 – 2 mjeseca, ovisno o početnom stanju liječenja. Bol se uklanja relativno brzo, crvenilo također, ali smirivanje upale i obnova hrskavice ipak trebaju malo više vremena. Ako je uzrok traumatska ozljeda, krema poboljšava cirkulaciju i ubrzava zacjeljivanje. Krema djeluje poput ulja za podmazivanje mišićno koštanog sustava. Zato se popravlja fleksibilnost zglobova čak i ako je pokretljivost bila potpuno onemogućena zbog bolova, otečenosti i oštećenja hrskavice i kostiju.

Hondrostrong forte krema je potpuno prirodni proizvod

Kažu mudri ljudi da je ljudsko tijelo sposobno za samoobnavljanje i regeneraciju, samo je to zaboravilo i treba ga na to potaknuti. Prirodni lijekovi su kompatibilni ljudskom tijelu, a hondrostrong forte krema je potpuno prirodni proizvod, nema kontraindikacija i nema skoro nikakvih nuspojava. Primjenjuje se kod upale zglobova, artritisa, osteohondroze, ali se možda malo teže nabavlja jer je proizvodnja ograničena, naime godišnje se proizvede samo 1500 kutija ove kreme, a potražnja je daleko veće.

Hondrostrong forte uklanja simptome, ali djeluje i na uzrok bolesti. Aktivne supstance kreme zaustavljaju propadanje vezivnog tkiva i oštećenja kostiju, obrće proces i pokreće regeneraciju hrskavice i koštanih oštećenja. Ova formula je dugo stvarana, a njezin sinergijski učinak je iznenadio i najveće stručnjake. To da krema pokreće tijelo da se samo brani i uspješno bori protiv oštećenja je zaustavljanje progresivnog propadanja, a obnova hrskavice i oštećenih kostiju nadmašuje sva očekivanja, a sve to za samo 45 dana korištenja.

Tagovi:

Hondrostrong - krema za borbu protiv bolova

Bolovi kod artritisa, u zglobovima, kod artroze
  • Učinkovito obnavlja oštećeno hrskavično tkivo
  • Uklanja bol, oticanje i obamrlost zglobova
  • Vraća pokretljivost udovima