Herbalife online shop

Želite naručiti HERBALIFE proizvode?

Regulirajte svoju tjelesnu težinu!
HERBALIFE su ukusni i hranjivi proizvodi kao podrška zdravom načinu života i optimizaciji prehrane.
Kliknite NARUČI ODMAH kako bi Vas preusmjerili u provjereni i sigurni HERBALIFE web shop!
 
Herbalife online shop

Herbalife online shop proizvodi

Herbalife online shop u svojoj ponudi imali veliki broj proizvoda koji se mogu podijeliti u nekoliko skupina radi lakšeg pronalaska. Te skupine su: osnovni proizvodi, proteinski međuobroci, sportska linija H24, dodaci prehrani, proizvodi za njegu tijela, proizvodi za njegu lica i herbalife članski paket. Od osnovnih proizvoda valja spomenuti da na herbalife online shop možete pronaći kompleks vitamina i minerala te razne f1 zamjenske obroke raznih okusa. Unutar skupine proteinskih međuobroka možete pronaći razne proteinske pločice, proteinske napitke te gurmansku juhu od rajčice. Proizvodi za njegu tijela baziraju se na aloe veri. Od nje se izrađuju razne kreme za ruke i tijelo, regenerator za kosu, sapun za tijelo, umirujući gel itd. Unutar skupine proizvoda za njegu lica pronaći ćete veliki broj krema i proizvoda za sve tipove kože lica. Možete naručiti dnevne ili noćne kreme za lice, gel sa citrusom za čišćenje kože lica, eksfolijator instant piling itd. Upravo zbog velikog broja proizvoda je ovaj online shop jako popularan.

Herbalife online shop načini plaćanja

Herbalife online shop svojim kupcima i klijentima omogućuje plaćanja narudžbe s nekoliko vrsta kartica. To može biti american express, mastercard, maestro, diners club international ili visa kartica. Uz navedene kartice, narudžbu možete platiti i običnom uplatnicom. Na herbalife online shop Internet stranici možete vidjeti koji je iban na koji trebate uplatiti novce. Ako imate dodatna pitanja vezana uz samu narudžbu i njeno plaćanje uvijek možete nazvati kontakt broj koji je naveden na internetskoj stranici ili možete poslati mail na naznačenu e-mail adresu. Jednom kada platite svoju narudžbu, DPD kurirska služba će vam dostaviti paket na vašu adresu unutar 3 do 5 dana i to između 08: 00 i 16: 00 sati radnim danom. Poželjno je da prilikom narudžbe ostavite svoj kontakt broj kako bi vas kurir mogao nazvati u slučaju da vas ne zatekne kod kuće. Ako je vaša narudžba veća od 400 kuna, tada se ne naplaćuje poštarina, a ako je manja od 400 kuna, tada poštarina iznosi 20 kuna.

Herbalife online shop ostale informacije

Herbalife online shop ima jasno istaknute uvjete korištenja koje mogu vidjeti svi kupci. Jasno je naznačeno da dostavu vrši dostavna služba koja je odabrana od strane herbalifa. Herbalife online shop narudžbe smiju raditi samo osobe koje su starije od 18 godina. Prema mjerodavnim zakonima, herbalife garantira za kvalitetu proizvoda i usluga koje nudi, u protivnom osoba može priložiti reklamaciju u slučaju da kvaliteta proizvoda ili usluge nije zadovoljavajuća. Reklamacije se mogu priložiti putem maila, telefona ili poštom. Svi kontakt podaci su navedeni na Internet stranici herbalife online shopa. U slučaju da dođe do materijalnih nedostataka na proizvodu unutar 6 mjeseci od dostave, trgovac mora snositi troškove vještačenja. Kupac ima pravo na prekid ugovora i može zatražiti povrat novca, ali samo u slučaju ako vrati proizvod unutar 30 dana nakon što zatraži raskid ugovora i povrat novca, u protivnom mu se neće isplatiti zatraženi povrat. Ostale informacije možete pronaći na Internet stranici Herbalife online shopa.


Tagovi:

Želite naručiti HERBALIFE proizvode?

Regulirajte svoju tjelesnu težinu!
HERBALIFE su ukusni i hranjivi proizvodi kao podrška zdravom načinu života i optimizaciji prehrane.
Kliknite NARUČI ODMAH kako bi Vas preusmjerili u provjereni i sigurni HERBALIFE web shop!