Hemoroidi prirodno liječenje

Gelarex - za učinkovito liječenje hemoroida

Bol i svrbež nestaju za 5 do 10 minuta
 • Zaustavlja krvarenje bez rizika
 • Olakšanje nakon prve upotrebe
 • Higijenski i prikladno za upotrebu
 • Učinkovit tretman za hemoroide
 • Smanjuje otekline i upale
 • Ubrzava regeneraciju oštećenog tkiva
 
Hemoroidi prirodno liječenje

Hemoroidi prirodno liječenje svemogućim jabučnim octom

Hemoroidi su vjerojatno najraširenija tegoba koja jednako pogađa sve dobne skupine od malih beba do staračke dobi. Reklo bi se da se jednako javljaju kod žena i kod muškaraca, s tim da kod žena trudnoća povećava broj oboljenja, a kod muškaraca ih povećava stres, a oba spola sa starenjem imaju više takvih tegoba. Hemoroidi prirodno liječenje svemogućim jabučnim octom daje dobre rezultate i vanjskom upotrebom (nanosi se vaticom i neutralizira peckanje i svrbež), a pijenjem vode s octom popravljate probavu.

Hemoroidi prirodno liječenje savjetuje tople kupke (kupanje, ne tuširanje) za higijenu, ali kod izrazito bolnih situacija savjetuju se hladni oblozi (led u platnenoj vrećici). Namočite kompresu u jabučni ocat i stavite je u frizer na nekoliko minuta, kada je kompresa dovoljno ohlađena položite je kao hladan oblog na anus. Kupajte se u toploj vodi, za vas tuširanje nije dostatna higijenska mjera, u kupke možete dodati kamilicu, neven ili eterična ulja koja smiruju nadražena mjesta.

Hemoroidi prirodno liječenje limunom

Limun je vrlo moćan i možete ga kao i jabučni ocat koristiti lokalno izvana i oralno, jer pijenje mlake vode s limunom također popravlja vašu probavu i omekšava tvrdu stolicu. Hemoroidi prirodno liječenje limunom uključuje i sve domaće recepture od više sastojaka među kojima je limun obavezan. Jedan limun dobro opran i narezan s korom, 30 dkg čuvarkuće nasjeckano i sve zajedno smiksano u blenderu se pomiješa sa teglom meda, samo jedna žlica natašte s čašom mlake vode čuda čini.

Ako tretirate anus limunom ili jabučnim octom, nakon toga nanesite gel od aloe vere da umirite i ohladite kožu i sluznicu anusa. Hemoroidi prirodno liječenje se može provoditi i samo aloa vera kremama i gelovima. Možete koristiti nevenovu mast lokalno, i piti čaj od nevena. Mješavina ulja od gospine trave i maslinovog ulja vrlo blagotvorno djeluje i na vanjske i na unutarnje hemoroida, a najbolji su lijekovi koje možete koristiti i oralno i lokalno.

Hemoroidi prirodno liječenje na mnogo načina

Čini se da svako ima svoju čarobnu recepturu za liječenje hemoroida, svakome je pomoglo nešto drugo. Jedni rade obloge od narezanog krumpira i maslinovog ulja za vanjsku upotrebu i krumpirove čepiće po istom principu za unutarnju upotrebu. Hemoroidi prirodno liječenje koriste puno domaćih krema od ljekovitog bilja, tinkture, čajeve, eterična ulja, ljekovite kupke, biljne gelove, čak i hrastovu koru i dobri stari domaći češnjak koji ima i antibiotska svojstva u slučaju upalnih infekcija.

Sve što pomaže je dopušteno, ali ipak bi kod prve upotrebe trebali nastupiti oprezno zbog mogućih alergijskih reakcija na neki sastojak. Hemoroidi prirodno liječenje se ipak najbolje i najprirodnije provodi promjenom prehrane i stila života. Pretile osobe trebaju smanjiti tjelesnu težinu, alkoholičari trebaju prestati piti, treba jesti puno voća i povrća i piti puno vode, svakako izbaciti gazirane sokove, pa i gaziranu mineralnu vodu. Pijte magnezij, hodajte, hodanje je besplatno i nije tako naporno, izbjegavajte stres i jako pazite na intimnu higijenu.


Tagovi:

Gelarex - za učinkovito liječenje hemoroida

Bol i svrbež nestaju za 5 do 10 minuta
 • Zaustavlja krvarenje bez rizika
 • Olakšanje nakon prve upotrebe
 • Higijenski i prikladno za upotrebu
 • Učinkovit tretman za hemoroide
 • Smanjuje otekline i upale
 • Ubrzava regeneraciju oštećenog tkiva