DealVision - univerzalne naočale s prilagođenom dioptrijom

Jednostavne, prikladne, jeftine, pouzdane

  • podešavanje dioptrije
  • dvostruke leće
  • lagani okvir
  • udoban dizajn

Dječje dioptrijske naočale – cijena i gdje kupiti

Sponzorirano

Dječje dioptrijske naočale - cijena i gdje kupiti

Dječje dioptrijske naočale

U današnjem dobu sve više i više ljudi u današnjem dobu su kratkovidni ili pak dalekovidni. Kratkovidnost ili miopija je stanje u kojemu je rožnica oka sužena te svjetlost pada iza vidnog polja, te ne vidimo u blizini dok u daljini normalno vidimo. Dok je dalekovidnost stanje kada je rožnica oka proširena i svjetlost pada previše ispred vidnog polja, te ne vidimo stvari koje se nalaze daleko od nas, ali zato u blizini najnormalnije vidimo. Starački vid ili dalekovidnost je normalno stanje koje se događa zbog starosti jer se leća u oku deblja te dolazi do dalekovidnosti i za to nam trebaju naočale za čitanje. Kod djece najčešće se događa kratkovidnost, a veće šanse za to imaju ako imaju genetsku predispoziciju za to. Srećom, pa postoje i dječje dioptrijske naočale kje će im pomoći da lakše vide. U nastavku ćemo vam reći malo više o temi dječje dioptrijske naočale i gdje ih možete kupiti.

Dječje dioptrijske naočale cijena

Dioptrijske naočale mogu biti i za kratkovidnost, dalekovidnost i za progresivnost, te mogu imati zaštitne slojeve poput protiv uv zraka, da ima tvrdi sloj da vam stakla budu otpornija, da ima super clean sloj kako bi se leće mogle lakše čistiti, da imaju hidrofobni sloj odnosno da ako padnu kapljice kiše ili vode na vaše naočale da one lakše skliznu i da se ne zadržavaju na njima, i da imaju super anti refleksni sloj gdje se svjetlost odbije od stakla i da vam ne stvara smetnju, posebice ako ste često vani na suncu. Ove sve stvari sw mogu nadodati i na dječje dioptrijske naočale, ovisno o potrebama djeteta. Najčešće roditelji na dječje dioptrijske naočale za svoje dijete vole staviti tvrdi sloj kako bi stakla bila čvrsta i otporna, te za okvire se najviše odlučuju za plastične jer su one bolje kvalitete i puno bolje drže stakla unutar okvira i udobnije su na nos djeteta.

Dječje dioptrijske naočale gdje kupiti

Danas možete veoma lako kupiti dioptrijske, pa tako i dječje dioptrijske naočale, bilo u poliklinici odnosno optici te i online preko mnogih specijaliziranih web trgovina koje se bave izradom naočala bez obzira koji tip je u pitanju, tei prodajom kontaktnih leća. Oni vam u svojoj ponudi nude široki asortiman okvira te imaju i razne dječje dioptrijske naočale koji dolaze u raznim dizajnima, stilovima i bojama te bez obzira kakva je dioptrija djeteta zasigurno će i vaše dijete moći pronaći ovdje ono što mu se najviše sviđa. Možete nadodati raznedodatnme stvari na stakla primjerice ako vaše tijelo provodi neko određeno vrijeme pred ekranom možete staviti blu light blocker kako ne bi mu plavo svjetlo nadražilo oči, ili ako je često vani i igra se, ožete staviti tvrdi sloj kako bi stakla bila čvrsta i otporna. Imate mnoge opcije na raspolaganju, te će i vi i vaše dijete moći pronaći ono što tražite, a cijena okvira i stakla su veoma prihvatljiva i često ih možete pronaći i na akciji.

Tagovi:

DealVision - univerzalne naočale s prilagođenom dioptrijom

Jednostavne, prikladne, jeftine, pouzdane

  • podešavanje dioptrije
  • dvostruke leće
  • lagani okvir
  • udoban dizajn