motion free

Anti-cellulite vacuum device - uklonite celulit kod kuće

Proizvod djeluje trostruko: na ljepotu, opuštanje i dobrobit organizma.

  • funkcionalan
  • lak za korištenje
  • učinkovit
  • pomaže u uklanjanju lipida i masti
  • možete se koristiti kao masažer jer ima izmjenjive glave

Anticelulitni masažer – cijena, gdje kupiti

Sponzorirano

Anticelulitni masažer - cijena, gdje kupiti

Anticelulitni masažer kao praktično rješenje za celulit

Celulit je svakako uobičajene pojava kod 90% žena. Iako je riječ o sasvim bezopasnoj pojavi, ona itekako može narušiti sami izgled nogu, stražnjice, ruku, trbuha. Mnoge žene imaju želju ukloniti ili izravnati celulit, no često ne znaju koji način je najisplativiji a da daje dobre rezultate. U najbolje načine za ukloniti celulit stručnjaci nabrajaju redovitu fizičku aktivnost, bolju prehranu, manje sjedenja – no budimo realni, u današnjem svijetu malo tko ima vremena za adekvatnu brigu o svemu. Na tržištu ljepote već su dugo vremena prisutne razne kreme protiv celulita, no one se pokazuju uspješnima jedino uz anticelulitne tretmane.

Ako tražite praktično rješenje za uklanjanje celulita, tada je anticelulitni masažer savršeno rješenje. Danas na tržištu postoje 3 vrste anticelulitnih masažera. Dijelimo ih u ručne masažere, električne uređaje i suhe četke. Električni anticelulitni masažer je najbolja opcija ako nemate puno vremena u danu, a opet si želite priuštiti manju masažu tkiva. Ručni masažeri su poput valjaka za celulit i super su izbor za sve one koji su uporni u uklanjanju celulita. Suho četkanje je svakako najjednostavnija opcija kada pričamo o dubinskim masažama.

Anticelulitni masažer i kućno tretiranje celulita

Od raznih pjenastih valjaka, i Gua Sha masažera, pa do električnih i vibrirajućih masažera, svaki ima svoju ulogu u otklanjanju celulita. Zašto su anticelulitni masažeri dobri? Dobar anticelulitni masažer može drenirati višak tjelesne tekućine iz zahvaćenog područja, može preraspodijeliti masne stanice i može poboljšati cirkulaciju u zahvaćenom području. Morate imati na umu da niti jedan anticelulitni masažer neće u potpunosti ukloniti celulit, no može ga u velikoj mjeri smanjiti. Zašto je poželjno tretirati celulit s navedenim masažerom?

Osim što klinički dokazano smanjuju celulit, oni poboljšavaju vašu cirkulaciju u svim slojevima kože – što će rezultirati poboljšanim i ravnijim izgledom kože. Uz primjenu navedenih masažera, stručnjaci savjetuju da promijenite i način svog života. Zašto? Celulit se ne može ukloniti u potpunosti, no on se uvelike može smanjiti i održavati na toj razini. Uporabom anticelulitnog masažera, redovitom fizičkom aktivnošću i dobrim planom prehrane možete minimalizirati ponovnu pojavu celulita. Za dodatne savjete oko borbe protiv celulita možete upitati svojeg dermatologa ili kozmetičara.

Anticelulitni masažer i kako se koristi?

Anticelulitni masažer može imati masažu vibracijom ili drenažu. Kako zapravo funkcionira navedeni oblik masaže? Prije masaže poželjno je da se zahvaćeno područje namaže uljem i da se s masažerom ponavljaju serije pokreta koji će pritisnuti celulit i masne stanice. Navedenim pokretima se stimulira naš limfni sustav i time se tijelo može lakše osloboditi od nakupljenih toksina. Oslobađanje toksina će potaknuti rad metabolizma i ubrzati će cirkulaciju, što znači da će se višak celulita izbaciti uz pomoć našeg urinarnog i probavnog trakta. Tijekom tretmana je poželjno piti što više tekućine.

Anticelulitni masažer može imati i dodatni učinak drenaže, što je odlično ako želite smanjiti izgled narančine kore i vidljiva udubljenja kao i nepravilnosti. Drenaža omogućuje glađu, čvršću i napetiju kožu koja odaje dojam da je bez celulita. Kako bi ostvarili najbolje rezultate, uređaj se mora koristiti svaki do svaki drugi dan i nakon toga je potrebno samo održavati rezultate. Tretman bi trebao trajati oko 20-ak minuta, ili prema uputama proizvođača masažera. Gdje kupiti navedeni masažer i po kojoj cijeni? Danas na tržištu možete pronaći mnogobrojne anticelulitne masažere, a sama cijena će ovisiti o tipu masažera. Cijene mogu dostizati od par stotina do par tisuća kuna.

Tagovi:

motion free

Anti-cellulite vacuum device - uklonite celulit kod kuće

Proizvod djeluje trostruko: na ljepotu, opuštanje i dobrobit organizma.

  • funkcionalan
  • lak za korištenje
  • učinkovit
  • pomaže u uklanjanju lipida i masti
  • možete se koristiti kao masažer jer ima izmjenjive glave