motion free

Celluless - riješite se celulita zauvijek

Ne plačajte skupe tretmane ako ne morate.

  • razbija naslage celulita i prodire duboko i kožu
  • daje odlične rezultate čak i bez maderoterapije ili bilo koje masaže
  • zateže butine i stražnjicu već nakon nekoliko korištenja
  • djeluje i na stomaku

Anticelulitna masaža – cijena, iskustva

Sponzorirano

Anticelulitna masaža - cijena, iskustva

Anticelulitna masaža i kako odabrati najbolju masažu za sebe?

Anticelulitna masaža se po pravilu odabire tek nakon što posjetite svog terapeuta, kozmetičara ili masera. Kako bi se započela anticelulitna masaža potrebno je prvo utvrditi određene faktore koji su biti za vaše tijelo i organizam. Prije masaže potrebno je ispitati sami senzibilitet osobe, tip celulita, anamneza ( ispituje se o povijesti problema s celulitom i masti, da li ste ikada bili pretili, da li ste ikada imali problema s limfnim sustavom, da li patite od problema s radom štitnjače ili problema s cirkulacijom).

U većini slučajeva vaš terapeut će onda napraviti “Pinch test” kako bi vidio o kakvom se tipu i stadiju celulita radi. Nakon svega navedenog dolazi do preporuke masaže ili preporuke kombinacije tretmana koji će se pokazati najboljima. Koliko dolazaka je potrebno za dobre rezultate? Broj dolazaka na same tretmane će ovisiti o dubini i tipu i dubini celulita, senzibiliteta osobe, od rada metabolizma i cirkulacije, brzine protoka limfe kroz organizam, prehrane i unosa tekućine. Rezultati mogu biti vidljivi u svega par tretmana, dok su kod nekih rezultati primjetni tek nakon 3 serije određenih tretmana.

Što je zapravo anticelulitna masaža?

Navedena masaža je zamišljena za mršavljenje i toniranje tijela, uz navedeno ona je veoma učinkovita i u borbi protiv celulita, a za nju se koriste samo pažljivo odabrana ulja i kreme kojima je zadatak prodiranje u masne stanice. Anticelulitnom masažom se uz posebnu pažnju tretiraju dijelovi tijela gdje je celulit najtvrdokorniji i najrašireniji. Može se primjenjivati na: Nogama, trbuhu, bedrima, nadlaktici, a može se izvoditi i na području iznad koljena i na gornjem dijelu bedara. Anticelulitna masaža ima za zadatak ukloniti glavni uzrok nastanak celulita. Celulit se najčešće gradi i skuplja radi loše cirkulacije krvi i loše cirkulacije limfe.

Anticelulitna masaža će poboljšati rad cirkulacije i direktno utjecati na zaglađivanje zahvaćene kože. U masaži su pokreti snažni i intenzivni i razlikuju se od klasične masaže. Pokreti terapeuta ili masera uvijek idu prema srcu, što znači da se prati prirodan tijek krvotoka i tako se potiče izlučivanje toksina iz krvi. Ako je osoba osjetljiva, primjenjuju se blaži oblici masaže i limfna drenaža. Nakon masaže pojavljuje se crvenilo kože, što je znak poboljšane cirkulacije koja izbacuje štetne tvari iz organizma.

Koliko dođe anticelulitna masaža i što o njoj kažu druga iskustva?

Cijena anticelulitne masaže će ovisiti o studiju koji ju nudi. Cijena za jednu anticelulitnu masažu u trajanju od 40 minuta je pretežito oko 170 kuna, dok su paketi od 10 tretmana nešto skuplji i mogu iznositi do 1500 kuna. Većina iskustva koja su vezana za anticelulitne masaže su pozitivna. Važno je naglasiti da se učinak masaže može i poboljšati. Pitate se kako? Bitno je raditi detoksikaciju organizma uz pomoć vode i čajeva, na taj način iz tijela izbacujemo celulit, masti i nakupljene toksine, a na njihovo mjesto dovodimo tekućinu.

Anticelulitne kreme isto mogu pridonijeti rezultatima nakon masaže, no važno je potražiti one koje su na prirodnim sastojcima. Anticelulitna masaža će uvelike ovisiti o odnosu između klijenta i terapeuta. Isto tako, bitan je i broj dolazaka na masažu i disciplina klijenta nakon masaže. Nemoguće je očekivati kako će se rezultati održati sami od sebe, što znači da je potrebno unijeti neke promjene u svoj svakodnevni život. Bilo kako bilo, anticelulitna masaža može biti odličan prvi korak u rješavanju celulita, ostalo je na vama samima.

Tagovi:

motion free

Celluless - riješite se celulita zauvijek

Ne plačajte skupe tretmane ako ne morate.

  • razbija naslage celulita i prodire duboko i kožu
  • daje odlične rezultate čak i bez maderoterapije ili bilo koje masaže
  • zateže butine i stražnjicu već nakon nekoliko korištenja
  • djeluje i na stomaku