Alternativno liječenje prostate

motion free

Prostovit - za zdravlje urinarnog trakta

Riješite se prostatitisa zauvijek.
  • sprječava komplikacije poput raka, moždanog ili srčanog udara
  • uspješan u borbi protiv urinarnih upala i prostatitisa
  • zaustavlja bol i peckanje
Alternativno liječenje prostate

Za alternativno liječenje prostate najbolji su čajevi

Upala prostate (prostatitis) pogađa svakog trećeg odraslog muškarca u svijetu, a u svakom drugom slučaju se to pretvara u kronični prostatitis. Zna se da se neliječeni prostatitis često pretvori u rak prostate. Za alternativno liječenje prostate najbolji su čajevi, iako ljudi koriste i druga sredstva poput sode bikarbone, melase, nekih vrsta gljiva. Ljekovite biljke su saveznici u liječenju mnogih bolesti pa i u liječenju prostate, možda i zato što nema nuspojava, a poboljšavaju i potenciju.

Ljekovito bilje i tradicionalna medicina doživljavaju renesansu u modernom svijetu zbog ozbiljnih nuspojava sintetičkih lijekova, pa je alternativno liječenje prostate postalo prvi izbor. Zeleni čaj i čaj od brusnice djeluju antibiotički na upalu prostate. Čaj od kamilice djeluje protuupalno na prostatu, a čaj od hibiskusa ima antikancerogeno djelovanje. Čaj od sjemenki bundeve je možda najefikasniji čaj za prostatu. Čaj od koprive je učinkovit, ali ga osobe s visokim tlakom moraju oprezno koristiti i ako se tlak poremeti moraju ga prestati uzimati.

Muški čajevi za alternativno liječenje prostate

Poznato je da mnoge ljekovite biljke za prostatu uz antibiotsko, protuupalno, antiseptičko i diuretičko djelovanje imaju i afrodizijačka svojstva i djeluju kao stimulansi na mušku potenciju. Takvi, muški čajevi za alternativno liječenje prostate su čak vrlo popularni. U muške čajeve spada čaj od male mlječike (vrbovica), a i plod sabal palme i kora afričke šljive su primarno biljni lijekovi za potenciju, ali vrlo stimulativno i ljekovito djeluju i na prostatu i cijeli urogenitalni sustav muškarca.

Za alternativno liječenje prostate se koriste ginseng, čaj od stolisnika, kukuruzne svile, gospine trave, đumbira, bosiljka, peršina, uvin čaj, a osim bundevinih sjemenki koriste se laneno i sezamovo sjeme i osušene i mljevene sjemenke lubenice. Jedite puno voća i povrća, bijela repa, mrkva, kopriva, bijelo vino od stolisnika, pijte dovoljne količine vode, ali ne u večernjim satima, ako ne želite svaki čas trčati mokriti. Izbacite crveno meso, općenito presoljenu hranu, rafinirani šećer i bijelo brašno, alkohol, cigarete i gazirana pića.

Alternativno liječenje prostate biljnim mješavinama

Dok su nekada tegobe sa prostatom bile neugodan vjesnik starenja o tome se malo govorilo, kada su počele pratiti sredovječnost počelo se o tome više pisati i istraživati, a danas kada su prisutne već u ranoj sredovječnosti i pogađaju sve mlađu populaciju odraslih muškaraca krenulo se u borbu sa tom tihom epidemijom. Alternativno liječenje prostate biljnim mješavinama jer se djelovanje svih pomiješanih ljekovitih biljaka pojačava i urinarne poteškoće se brže rješavaju, a prostata smanjuje i normalizira.

Od biljnih čajnih mješavina se brzo došlo do tableta, kapsula, kapi, ulja i tinktura od njih i tako se alternativno liječenje prostate prirodnim biljnim lijekovima olakšalo i ubrzalo. U prirodnim proizvodima za prostatu su pažljivo birane biljke sa protuupalnim, antibakterijskim, antibiotskim i antiseptičkim djelovanjem, pa umjesto da pijete četiri vrste čaja, dovoljno je uzeti jednu tabletu, kapsulu i određeni broj kapi izabranog prirodnog lijeka. Upute o uzimanju i doziranju lijeka pročitajte iako nuspojava kod ovih lijekova nema.


Tagovi:

motion free

Prostovit - za zdravlje urinarnog trakta

Riješite se prostatitisa zauvijek.
  • sprječava komplikacije poput raka, moždanog ili srčanog udara
  • uspješan u borbi protiv urinarnih upala i prostatitisa
  • zaustavlja bol i peckanje