XtraSize - Dodaj čak 7 cm svom penisu

Započnite novi seksualni život sa XtraSize.

  • produljuje penis
  • jača erekciju
  • prvi rezultati već nakon 2 dana

 

XtraSize – što je i kako djeluje

Sponzorirano

XtraSize - što je i kako djeluje

XtraSize što je

XtraSize je preparat u obliku kapsula koji muškarcima pomaže riješiti vječno pitanje duljine penisa sa kojim se neki muškarci ozbiljno opterećuju, te na taj način i psihološki pridonose svom seksualnom neuspjehu. Za ovaj preparat ukoliko ga koristite neko vrijeme proizvođači garantiraj da će vam penis narasti i do 7 centimetara tokom erekcije, te time postići minimalno 18 centimetara duljine penisa u erektilnom stanju.

Suplement XtraSize djeluje na prokrvljenost samog penisa prilikom uzbuđenog stanja sa podražajima koji će dovesti do uzbuđenosti, te na taj način će primanjem i zadržavanjem krvi u komorama penisa održati penis što većim tokom erekcije. Ukoliko koristite ove kapsule dulje vrijeme efekt će biti bolji jer će se prokrvljenost penisa sa duljinom korištenja kapsula poboljšavati i penis će bit sve veći.

Ne samo da će ovaj suplement utjecati na duljinu vašeg penisa već će utjecati i na opseg penisa, tako da ćete biti vrlo ponosni na svoj penis kojim ćete impresionirati svoju partnericu i time joj pružiti pravo zadovoljstvo. Penis kakvog ste oduvijek željeli imati sad uz ovaj proizvod je za vas postala stvarnost i vaš libido i seksualni život će biti oplemenjen i bogatiji.

XtraSize sastav i kako djeluje

Sastav XtraSize kapsula je potpuno prirodnog biljnog porijekla biljaka koji djeluju kao biljni afrodizijaci utječući na razinu testosterona, poboljšavanja raspoloženje i boljoj prokrvljenosti pensa, što će na kraju rezultirati većom duljinom penisa u erekciji i većim opsegom penisa sa porastom duljine upravo zbog bolje prokrvljenosti.

Osnovni biljni sastojak je biljni afrodizijak koji djeluje na hormon testosteron Epimedium Sagittatum, dok drugi biljni afrodizijak Maca biljka utječe na bolje raspoloženje. Sabal palmase je sastojak koji olakšava probleme sa prostatom, a Polypodium Vulgare potpomaže elastičnosti kože na penisu prilikom rasta penisa kako ne bi došlo do pucanja kože.

Prokrvljenost penisa i povećanje dušikovog oksida će omogućiti L-Arginin, a Muira Puama i bundeva kao dodatna dva afrodizijaka će poboljšati cjelokupni učinak koje XtraSize kapsule imaju i kako utječu na povećanje duljine i povećanje obujma penisa nakon nekog vremena korištenja ovog preparata. S obzirom da je preparat napravljen na potpuno prirodnoj bazi ne izaziva nikakve nuspojave i nije štetan za zdravlje muškarca koji konzumira ove kapsule.

XtraSize kako koristiti

XtraSize kapsule s obzirom da su potpuno prirodne nemaju negativnih nuspojava pa se mogu koristiti i dulji period. Proizvođač, a i korisnici u svojim recenzijama preporučuju uzimanje ovih kapsula jedanput na dan, najbolje nakon doručka. Kapsule je potrebno konzumirati svaki dan dok se ne postigne željena veličina penisa.

Ukoliko već neko vrijeme koristite ovaj preparat i primijetili ste razliku u veličini penisa tokom erekcije nastavite konzumirati ove tablete dok ne dobijete željenu veličinu. Naravno nemojte očekivati nemoguće, na primjer 30 centimetara jer to možete postići samo operacijom i umjetnom nadogradnjom, ali realno je za očekivati da će vaš penis narasti i do 18 centimetara nakon nekog vremena korištenja XtraSize preparata.

Kada postignete željenu veličinu i obujam penisa neće biti potrebno konzumirati tablete svaki dan, već će biti dovoljno da tablete uzimate jedanput tjedno kako bi održavali postignute rezultate. Ukoliko primijetite u tom periodu da se penis smanjuje, možete se ponovo vratiti na svakodnevno konzumiranje.

Tagovi:

XtraSize - Dodaj čak 7 cm svom penisu

Započnite novi seksualni život sa XtraSize.

  • produljuje penis
  • jača erekciju
  • prvi rezultati već nakon 2 dana