Veličina penisa – žene napokon otkrile Hrvatski prosjek

Ljubav i veze

Veličina penisa - žene napokon otkrile Hrvatski prosjek

Povećajte svoj penis brzo

Najbolji proizvodi za povećanje penisa

Veličina penisa da li je važna ili nije ili?

Veličina penisa je oduvijek bila tema za raspravu i među ženama i među muškarcima. Koliko veličina može utjecati za seksualno zadovoljstvo žene ili ženama odgovara nešto drugo? Muškarcima je svakako važna veličina jer smatraju da je veličina preduvjet zadovoljavanja žene. Jednako kao i žene i muškarci međusobno pričaju o svojim vještinama i razmjenjuju iskustva, a veličina penisa naravno da postane centar takvih razgovora.

Žene koje su u seksualnom životu promijenile nekoliko partnera zasigurno su se susrele i sa različitim veličinama penisa. Prvo svakoj ženi je naravno bitna veličina, međutim ne zaboravimo činjenicu da je ženska vagina duboka 9 cm u normalnom stanju, a kad je uzbuđena proteže se do 10 cm. Svakako da ženu neće zadovoljiti penis veličine ispod nekog prosjeka ili izrazito mali penis, a rijetko koja žena i može uživati u seksu sa izrazito velikim penisom, jer veliki penis može izazivati i bol kod žene kada dotakne grlić maternice.

Ono na što poneki muškarci zaboravljaju je debljina penisa koja igra veliku ulogu u seksualnom činu, deblji penis može stimulirati stijenke vagine koje su prepune osjetljivih živaca koji zapravo uzbuđuju žene. Ženama je svakako važna tehnika koju muškarac koristi u seksualnoj intimi po principu daj i primi. Svaka će žena uživati kad joj muškarac pruža užitka koliko i ona njemu daje.

Veličina penisa prosjeci u svijetu i Hrvatskoj

Barem jednom u životu ste uzeli metar i mjerili penis, bez obzira jeste li muškarac ili ste kao partnerica mjerili penis svom partneru tokom seksualnih igrica. Kako bi se dobili neki prosjeci, penis se mjeri u stanju mirovanja i u stanju erekcije i to od početka pubične kosti do vrha samog glavića. Zanimljiva je i činjenica da penis prestaje rasti nakon 16-te ili 17-te godine.

U svijetu su dokazane činjenice da prosječna svjetska veličina penisa u erekciji se kreće oko 13 centimetara, a debljina penisa u erekciji 11,7 centimetara. Žene su potvrdile da penis manji od 7,5 centimetara u erekciji nije zadovoljavajuće dužine, te da penis veći od 27 centimetara također nije zadovoljavajući je jer je prevelik.

U kojim zemljama su najveći prosjeci, a u kojim su najmanji nije potrebno otkrivati, to možete i sami. Međutim, Hrvatice su potvrdile da je veličina penisa koja njih zadovoljava oko 15-tak centimetara sa opsegom oko 12 centimetara.

Veličina penisa žene potvrdile

Kao i u svim ostalim stvarima svi smo različiti, pa tako i žene vole različite penise. Žene sa više iskustava mogu dati bolju i racionalniju procjenu od žene koja je u životu imala samo jednog seksualnog partnera. Neke žene će više uživati u veličini penisa koji je ispod navedenog svjetskog prosjeka od 13 centimetara, dok će drugoj ženi za potpuni seksualni užitak trebati nešto duži penis i shodno tome i deblji penis.

Žene su potvrdile kako im u stabilnim vezama zapravo odgovara i veličina penisa koja je u svjetskom prosjeku ili ispod, dok u povremenim seksualnim izletima su sklone malo duljim penisima. Naravno, nije veličina penisa svakoj ženi najvažnije. Prije bismo mogli zaključiti da bi se velika većina žena složila da seksualno zadovoljstvo čini puno toga kao zajednička kombinacija. Veličina i debljina penisa su preduvjet za seksualno zadovoljavanje žene, jer premali ili preveliki i predebeli penis mogu stvarati nezadovoljstvo. No, jednako tako je važna i tehnika, od samog početka predigre, do svih detalja pokreta tokom samog seksa, razmjena nježnosti i dodira koji će oba partnera zadovoljiti i dovesti do orgazma.

I na kraju ono što je svakoj ženi važno i to će glasno potvrditi uz kombinaciju svega navedenog, erekcija je ključan faktor zadovoljstva koji žena očekuje bez obzira da li je muškarac doživio ejakulaciju ili nije, žena želi penis u erekciji koji će je dovesti do orgazma. Ne zaboravite žene mogu u jednom seksualnom odnosu imati višestruke orgazme i to ne samo na klitorisu kako to obično vole tumačiti samoprozvani seksolozi, već i bez podražaja klitorisa žena može doživjeti orgazam.

Tagovi:

Povećajte svoj penis brzo

Najbolji proizvodi za povećanje penisa