Goji Berry 500 - izgubite kilograme bez truda

Osjećajte se bolje i zdravije!
  • pomaže kod gubitka kilograma
  • bori se protiv celulita i viška masnoća
  • poboljšava izgled kože
  • otkriva prirodnu ljepotu

Vježbe za celulit

Sponzorirano

Vježbe za celulit

Vježbe za celulit i sagorijavanje masnih stanica

Ljeto se približava, a vi se ne osjećate još spremno za kratke hlače, suknje i kupaći kostim? Ne brinite, još nije kasno da svoje tijelo promijenite i pripremite za ovo ljeto, jer uz ove vježbe za celulit i sagorijevanje sala i masnih stanica će vam pomoći da se dovedete u super formu i zagladite svoju kožu, kako bi svi pogledi bili upućeni samo u vas! Na internetu možete pronaći razne vježbe za celulit koje su namijenjene da potaknu sagorijevanje masnih stanica i sala te da vam zagladi i učvrsti vašu kožu. Kroz ovaj članak ćemo vam mi reći koje su vježbe vam odlične da se napokon riješite celulita i masnih naslaga s vašeg tijela kako bi si podignuli svoje samopouzdanje te se osjećali spremno za ovo nadolazeće ljeto. Nema potrebe da se osjećate loše u svojoj koži, jer uz prakticiranje ovih vježbi moći ćete si podignuti svoje samopouzdanje i osjećati se bolje nego ikada.

Efikasne vježbe za celulit

Prije nego što vam kažemo koje su vam vježbe za celulit dobre za prakticirati, prvo ćemo vam reći zbog čega se uopće i javlja celulit. Iako mnogi misle kako je celulit nasljedna stvar, zapravo čak i nije u tolikoj mjeri. Celulit se kod 90% posto žena javlja jer žene više nakupljaju i sadržavaju masne stanice nego muškarci. Celulit može nastati kao posljedica zbog prehrane koja sadrži visoki udio masnoće, manjak aktivnosti, sjedilački način života, loša cirkulacija i slično. Svaki naš mišiće je obavijen sa slojem masnoće odnosno vezivnim tkivom koji opskrbljuje mišiće s hranjivim tvarima i oslobađa ga od otpadnih tvari. Pričvršćen je s mrežom vlakana odnos elastina i kolagena. U normalnim uvjetima kada sve funkcionira kako treba, otpadne tvari se uklone iz organizma, no ako ne funkcionira kako treba onda se one krenu nagomilavati te se vezivno tkivo krene puniti s tekućinom i s vremenom on stvori kao male džepove koji potom kreiraju celulit. Sada kada znate kako nastane celulit, u nastavku ćemo vam otkriti odlične vježbe za celulit koje efikasno djeluju.

Vježbe za celulit koje svatko može izvesti

Najbolje vježbe za celulit s kojima ćete moći se riješiti ili barem ga smanjiti su većinom vezane uz cardio vježbe. Hodanje, trčanje, vožnja bicikla pa i plivanje su odličan način kako smanjite celulit i sagorite masne stanice i salo s tijela. Također, dobre vježbe za celulit su vam one koje se fokusira na noge i stražnjicu. Prvo se trebate zagrijati na 5 minuta kako biste bili spremni za vježbanje. Zatim krenite s vježbama za noge. Izvodite čučanj, ležeću nožnu fleksiju, iskorak, step up na box i rumunjski deadlift na ravne noge. Zatim slijede vježbe za stražnjicu, a to su hip thrust s opterećenjem, donkey kick i obrnuti hiperekstenzija na pilates lopti. I za kraj završite s cardio vježbom po želji na 15 do 20 minuta. Svaku vježbi izvodite između 8 do 20 puta u jednoj seriji, te seriju ponovite 3 do 4 puta. i između svake serije napravite pauzu od 1 do 2 minute.

Tagovi:

Goji Berry 500 - izgubite kilograme bez truda

Osjećajte se bolje i zdravije!
  • pomaže kod gubitka kilograma
  • bori se protiv celulita i viška masnoća
  • poboljšava izgled kože
  • otkriva prirodnu ljepotu