motion free

Vermixin - prirodan način čišćenja organizma

Antiparazitsko sredstvo složenog djelovanja.

 • Pomaže eliminirati parazite i njihove toksine
 • Sprječava ponovnu infekciju
 • Pomaže u jačanju imuniteta
 • Pomaže poboljšati rad probavnog trakta i stabilizira apetit
 • Pomaže u oporavku oštećene crijevne sluznice
 • Pomaže smanjiti intoksikaciju u slučaju helmintioze
 • Smanjuje broj ponovnih infekcija

Vermox sirup

Sponzorirano

Vermox sirup

Što je Vermox sirup?

Vermox sirup je lijek koji se striktno dobiva na liječnički recept i služi za liječenje simptoma crijevnih crva. Sirup se može koristiti zasebno ili u kombinaciji s drugim antiparazitskim lijekovima. 5 ml navedenog sirupa ili jedna mjerna žličica u sebi sadrži 100 mg mebendazola. Svaka kutija zasebno sadrži 30 ml sirupa koji se nalazi staklenoj bočici smeđe boje, uz koju se dobiva i mjerna žličica od 5 ml. Navedeni Mebendazol pripada u skupinu lijekova koji se koriste za liječenje crijevnih glista – Antihelmintik. Lijek dolazi iz skupine benzimidazola i kao takav posjeduje širok spektar djelovanja na naš organizam.

Za što se primarno koristi Vermox sirup? Navedeni lijek primarno liječi: Dječje gliste, trihocefalus, običnu čovječju glistu, rudarsku glistu i miješane infestacije u organizmu. Što morate znati prije korištenja navedenog sirupa? Navedeni lijek nemojte uzimati ako ste: Osjetljivi na mebendazol ili neke druge sastojke lijeka, ili ako ste trudni ili moguće trudni. Prije prepisivanja recepta liječniku je važno naglasiti vaše alergijske reakcije ukoliko ih imate, ili ste ih ikada imali na određeni lijek. Iako se Vermox može uzimati uz ostale lijekove, poželjna je konzultacija s liječnikom.

Vermox sirup doziranje i način primjene

Bilo koji lijek je potrebno uzimati prema uputama liječnika ili ljekarnika. Za više informacija o uzimanju lijeka možete pročitati i upute proizvođača. Kako se uzima Vermox sirup? Za odrasle osobe i za djecu iznad 2 godine starosti preporučuju se iste doze. Kod enterobiaze doziranje je 1 mjerna žličica od 5 ml. Pošto je riječ o velikoj infestaciji, proizvođač preporučuje ponavljanje liječenja nakon što prođe dva do četiri tjedna. Kod askaridijaze, trihurijaze, ankilostomijaze, miješane infestacije ili infekcije nekatorom preporučuje se doziranje 1 mjerne žličice od 5 ml ujutro i navečer, 3 dana za redom. Proizvođač preporučuje da se liječenje ponavlja po potrebi. Ukoliko se paraziti i dalje pojavljuju u vašoj stolici i nakon tri tjedna primjene, liječenje treba ponoviti, ili se treba zatražiti naknadna terapija.

Navedeni oblik liječenja ne zahtijeva posebne dijete ili naknadno korištenje laksativa. Što ako ste prekoračili dozvoljenu dozu? Pri uzimanju veće doze sirupa možete očekivati probavne smetnje u obliku mučnine, povraćanja, bolova u trbuhu i proljev. Ako ste se slučajno predozirali kontaktirajte svog liječnika. Što ako ste zaboravili uzeti Vermox sirup? U slučaju da ste zaboravili uzeti propisanu mjeru, nikako nemojte nadoknađivati. Nastavite s uobičajenim uzimanjem dan nakon. Koji su učinci prestanka uzimanja navedenog lijeka? Nikada nemojte svojevoljno prekinuti terapiju. Ukoliko se osjećate bolje radije se konzultirajte s liječnikom.

Vermox sirup moguće nuspojave

Važno je naglasiti da kao i svi ostali lijekovi, Vermox sirup također može uzrokovati nuspojave. Nakon uzimanja sirupa, nuspojave se mogu pojaviti, premda u veoma rijetkim slučajevima. Nuspojave se najčešće manifestiraju kao: Blaga i kratkotrajna bol u trbuhu, proljev, alergijska reakcija poput osipa ili svrbeža na koži. Kod djece se u rijetkim slučajevima može pojaviti i konvulzije. U rijetkim slučajevima zabilježene su sljedeće nuspojave: Ozbiljna kožna reakcija s proširenim osipom, bolni mjehuri na koži, bol u ustima kao i očima, vrućica.

U slučaju da primijetite bilo koju navedenu nuspojavu, odmah se obratite svom liječniku ili ljekarniku. Prilikom dugotrajnog uzimanja navedenog lijeka zabilježeni su slučajevi da je došlo do smanjenja bijelih krvnih zrnaca u tijelu, što znači da je došlo do smanjenja obrane organizma od infekcije. Zabilježene su i upale bubrega i jetre, kao i nenormalna funkcija jetre. Kako se čuva Vermox sirup? Lijek je bitno čuvati izvan dohvata djece! Lijek se ne smije koristiti nakon njegovog isteka. Proizvođač navodi kako se lijek treba čuvati na temperaturi do 25 stupnjeva.

Tagovi:

motion free

Vermixin - prirodan način čišćenja organizma

Antiparazitsko sredstvo složenog djelovanja.

 • Pomaže eliminirati parazite i njihove toksine
 • Sprječava ponovnu infekciju
 • Pomaže u jačanju imuniteta
 • Pomaže poboljšati rad probavnog trakta i stabilizira apetit
 • Pomaže u oporavku oštećene crijevne sluznice
 • Pomaže smanjiti intoksikaciju u slučaju helmintioze
 • Smanjuje broj ponovnih infekcija