Veniselle – što je i kako djeluje

airalo logo

Veniselle - krema za uklanjanje proširenih vena

Zdrave vene i graciozno kretanje
  • Za prevenciju i terapiju proširenih vena
  • Poboljšava cirkulaciju
  • Olakšava simptome kao što su: upala, težina, grčevi i natečenost
Veniselle - što je i kako djeluje

Što je Veniselle?

Veniselle krema se može opisati kao krema koja dolazi iz područja organske kozmetike. Njeni organski sastojci prvenstveno pomažu u uklanjanju proširenih vena na nogama. Osim navedenog, ova krema ima i sljedeće djelovanje: Obnavlja i utječe na cirkulaciju nogama, normalizira krvni tlak, pomlađuje i hidratizira kožu. Uz pomoć navedene kreme imate priliku poboljšati stanje vaših teških i umornih nogu, što će vam olakšati svakodnevno kretanje i funkcioniranje.

Zdrave vene želja su mnogih žena, baš i kao graciozno kretanje bez boli. Prema današnjim statistikama, jedna od četiri žena ima problema s proširenim venama. Simptomi poput težine u nogama, boli i natečenosti su nešto što ometa svakodnevno funkcioniranje. Veniselle krema zahvaljujući svojim prirodnim sastojcima uklanja sve simptome proširenih vena i brzo pruža željeno olakšanje. Zašto dolazi do nastanka proširenih vena?

Proširene vene se opisuju kao patološka promjena vena koja nastaje u donjem dijelu tijela. Vene se šire i dolazi do njihovih deformacija. Proširene vene nastaju radi: Sjedilačkog načina života, manjka fizičke aktivnosti, osjećaja težine u nogama, slabih stijenki krvnih žila, prekomjerne težine, neuravnoteženosti hormona, trudnoće. Iako su često samo estetski problem, proširene vene mogu utjecati na krvotok u tijelu, a kao rezultat stvaraju se bone otekline i čirevi.

Kako djeluje Veniselle?

Borba protiv proširenih vena mnogim ženama je naporan proces. Često se koriste razne masti i kreme koje ne daju značajne promjene, no to nije slučaj s Veniselle. Aktivne komponente u ovome lijeku omogućuju rezultate već samo nakon par tjedana upotrebe. Od čega se sastoji krema? Ekstrakt kestena - Kesten sadrži glikozide, eskulin kao i escin koji zajedničkim djelovanjem obnavljaju zdravlje vena i tako ojačavaju stijenke žila. Dolazi do ubrzanja protoka krvi, djelovanja na hematome, uklanjaju se izbočine i čirevi, snižava se viskoznost krvi i sprječava se mogućnost nastana tromboze.

Ekstrakt kamilice - Ovaj sastojak ima protuupalno djelovanje i eliminira mogući nastanak grčeva, povećava elastičnost žila i poboljšava bolji protok krvi. Ekstrakt koprive - Kopriva sadržava poveću količinu biljnih kiselina kao i flavonoida. Olakšava proces upale, jača žile, omogućuje toniranje žila, uklanja moguće stagnacije u krvi. Mentol - Hladi i snižava viskoznost krvi, rastvara masti, olakšava natečenost. Kofein - Stimulira sami krvotok, čuva zdravlje i elastičnost žila, održava zdravlje nogu.

Pantenol - Hidratizira te njeguje kožu nogu, ubrzava proces zarastanja rana. Ekstrakt crvene paprike - Bogat izvor vitamina C kao i bioflavonoida. Ekstrakt pelina - Jača žile, poboljšava elastičnost, olakšava bilo kakav napor u nogama, otklanja mogućnost razvoja tromboze, ublažava nastanak vena. Kao što možete vidjeti, Veniselle krema sastoji se od prirodnih sastojaka koji zajedničkim djelovanjem jačaju žile, uklanjaju bol i pridonose osjećaju olakšanja.

Gdje se može kupiti Veniselle?

Već nakon prvih primjena možete primijetit kako se proširene vene lagano povlače, a vaše noge postaju lijepe, glatke i čvrste. Veniselle krema pogodna je za žene i muškarce koji pate od problema proširenih vena. Kako se koristi? Korištenje kreme je sasvim jednostavno, dovoljno je samo da nježno umasirate manju količinu na oboljelo područje. Masažnim pokretima lagano trljajte kremu dok se u potpunosti ne upije u kožu.

Poželjno je da se krema nanosi ujutro prije početka dana, kao i navečer prije spavanja. Da li su moguće nuspojave? Ova krema se neće preporučiti trudnicama niti dojiljama, kao niti osobama koje imaju alergije na gore navedene sastojke kreme. Kome sve može pomoći ova krema protiv proširenih vena? Krema će značajno pomoći osobama koje imaju prvi i drugi stupanj proširenih vena. Potrebno je naglasiti da se koristi često kao dodatna terapija.

Kako znati da li je ova krema za vas? Pročitajte brojne recenzije koje vam mogu pomoći u odluci. Pitate se gdje kupiti Veniselle kremu i po kojoj cijeni? Ova krema nije dostupna u drogerijama ili ljekarnama, već samo preko službene web stranice proizvođača. Za narudžbu je dovoljno popuniti obrazac i pričekati telefonski poziv call agenta s kojim dogovarate način plaćanja i dostavu. Trenutna cijena kreme iznosi 39 eura.


Tagovi:

airalo logo

Veniselle - krema za uklanjanje proširenih vena

Zdrave vene i graciozno kretanje
  • Za prevenciju i terapiju proširenih vena
  • Poboljšava cirkulaciju
  • Olakšava simptome kao što su: upala, težina, grčevi i natečenost