Varikozne vene krema – cijena, gdje kupiti

motion free

Levicose - zaustavlja razvoj proširenih vena

Pomaže i u najnaprednijim slučajevima proširenih vena
 • Ublažava bol 99 %
 • Smanjuje otekline nogu 98%
 • Smanjuje težinu i nelagodu u nogama 99%
 • Eliminira telangiektazije 98%
 • Uklanja proširene vene 93%
 • Uklanja hiperpigmentaciju 96%
Varikozne vene krema - cijena, gdje kupiti

Varikozne vene krema kako djeluju

Varikozne vene krema je preparat u obliku gela ili kreme koji djeluju na osvježavajući načina na vaše umorne noge, hladeći vas. Nakon samo jedne upotrebe osjetit ćete olakšanje i vaše natečene noge će splasnuti.

Uobičajeno se ovakva varikozne vene krema izrađuje od prirodnih sastojaka kao što su ekstrakt divljeg kestena i ulja sjemenki grožđa. Također možete pronaći i kreme i gelove na bazi ekstrakta nevena, ali i alpskog bilja. Ulje ružmarina u kremi će potaknuti cirkulaciju kože i mikrocirkulaciju koja će pomoći venama da se vrate u normalnu zdravu funkciju. Ukoliko krema sadrži i mentol osjetit ćete trenutno učinak hlađenja na vašim nogama te ćete odmah osjetiti olakšanje jer vaše noge zapravo su vruće.

Velik većina krema koje djeluju na vene sadrže upravo ekstrakt kestena jer on ima svojstva da djeluje na prokrvljenost vena i time olakšava krvi da cirkulira kroz naše vene, te će se na taj način normalizirati cirkulacija i vaše vene više neće biti bolne, natečene i umorne.

Varikozne vene krema gdje kupiti

Varikozne vene krema ili gel možete nabaviti u obližnjoj ljekarni, drogeriji, većim marketima koji imaju odjel regenerativne kozmetike ili u specijaliziranim dućanima koji prodaju ovakve proizvode. No, varikozne vene krema se može nabaviti i online putem službenih web stranica ljekarni, drogerija i specijaliziranih trgovina ovakvim proizvodima.

Bez obzira volite li kupovati šetnjom po shopping centrima, na brzinu otići u obližnju ljekarni ili drogeriju ili ćete se odlučiti da ovu kremu za vaše umorne vene nabavite online upravo zato da ne morate hodati najvažnije od svega je da odaberete kvalitetan proizvod koji će pomoći vašim umornim nogama i natečenim venama.

Ukoliko pronađete proizvod koji je napravljen na prirodnoj bazi ekstrakta kestena i pronađete mjesto gdje ga možete nabaviti vi ste svoj problem natečenih vena i umornih nogu riješili nakon nekoliko dana. Redovnom upotrebom vaše će se noge i proširene vene oporaviti i osjetit ćete veliku razliku i u kretanju i kod umaranja, a hodanje vam više neće biti poteškoća.

Varikozne vene krema po kojoj cijeni

Varikozne vene krema možete na tržištu pronaći po vrlo raznolikim cijenama. Naravno da cijena ovisi o proizvođaču, brandu, te količini koja se prodaje. No, moguće je da neki od ovih proizvoda imaju znatno višu cijenu iako imaju malu gramažu, što može upućivati da su visoko djelotvorne nakon samo nekoliko nanošenja. Cijene takvih krema se kreću od 250 do 300 kuna (33 do 40eura).

No, postoje i veća pakiranja koja imaju znatno nižu cijenu od 30 do 45 kuna (4 do 6 eura), što ne znači da nisu djelotvorne nego je moguće da je potrebna dugotrajnija upotreba kako bi se efekt varikozne vene krema u potpunosti vidio, te ćete nakon duljeg vremena primijetiti olakšanje i razliku u cirkulaciju vaših nogu.

Zapravo neke srednje cijene ovisno o pakiranju ovakvih proizvoda kreću se oko 80-tak kuna (oko 11 eura) za otprilike 200 ml kreme koja će poboljšati cirkulaciju u vašim umornim natečenim nogama. Redovitom upotrebom ćete otkloniti sve probleme koje imate sa venama.


Tagovi:

motion free

Levicose - zaustavlja razvoj proširenih vena

Pomaže i u najnaprednijim slučajevima proširenih vena
 • Ublažava bol 99 %
 • Smanjuje otekline nogu 98%
 • Smanjuje težinu i nelagodu u nogama 99%
 • Eliminira telangiektazije 98%
 • Uklanja proširene vene 93%
 • Uklanja hiperpigmentaciju 96%