motion free

Celluless - riješite se celulita zauvijek

Ne plačajte skupe tretmane ako ne morate.

  • razbija naslage celulita i prodire duboko i kožu
  • daje odlične rezultate čak i bez maderoterapije ili bilo koje masaže
  • zateže butine i stražnjicu već nakon nekoliko korištenja
  • djeluje i na stomaku

Uklanjanje celulita kod kuće

Sponzorirano

Uklanjanje celulita kod kuće

Uklanjanje celulita kod kuće – što je celulit

Svatko od nas žena se muči s celulitom, te se uvijek pitamo, zar zaista nema načina da se to ukloni? Ne brinite, postoji rješenje za uklanjanje celulita kod kuće, te nije to toliko nemoguće za ukloniti kao što si možda mislite na prvu! No, prije nego što vam kažemo više o tome kako ide uklanjanje celulita kod kuće, prvo ćemo vam reći o tome što je to točno celulit i kako on nastaje. Celulit, ili kako se još popularno naziva narančina kora, je potkožna naslaga masnog tkiva koja se čako može prepoznati zbog svojih udubina i malih čvorova. Mnogi smatraju kako celulit se pojavljuje kao rezultat genetičkog nasljeđa, dok neki drugi misle da on nastaje zbog masne i nezdrave prehrane, manjka aktivnosti, loše cirkulacije te zbog nakupina toksina u organizmu. No, postoji više faktora koji dovodi do stvaranja celulita na tijelu, te je zapravo celulit posve normalna pojava i skoro sve žene ga imaju.

Uklanjanje celulita kod kuće – kako nastaje celulit

Prije nego što vam otkrijemo kako ide uklanjanje celulita kod kuće, prvo ćemo reći kako nastaje celulit i zbog čega su žene više sklonije k tome nego muškarci. Celulit nastaje kao rezultat nakupljanja masnih naslagama tik ispod kože. Svaki mišić je obavijen s naslagama masnoće i vezivnim tkivom koji je obavijen s tekućinom i koji opskrbljuje taj pokrov s hranjivim tvarima te ga pritom oslobađa od otpadnih tvari. Masno tkivo je pripojeno s mrežom vlakana, elastin i kolagen, te kada sustav dobro radi onda se uspješno iz sustava uklanjanju otpadne tvari. No, kada se te otpadne tvari ne uklone iz sustava, dolazi do nagomilanja te se vezivno tkivo zgusne i počne stvarati džepove i tako dolazi do celulita. U sljedećem dijelu ćemo vam otkriti neke trikove vezano uz uklanjanje celulita kod kuće s kojima ćete moći dočekati ovo ljeto spremni za bikini i kratke haljine bez srama zbog celulita na nogama!

Uklanjanje celulita kod kuće – kako se riješiti

Uklanjanje celulita kod kuće je zahtjevan posao, no uz držanje ovih mjera možete bez problema se riješiti celulita te napokon imati zaglađenu i meku kožu bez te narančine kore! Prvo što je bitno je da pripazite na dovoljan unos vode, te da što više samo vodu pijete jer ona pospješuje izmjenu tvari u organizmu te tako uklanja toksine iz tijela. Pokušajte kavu zamijeniti s biljnim čajem jer oni potiču cirkulaciju i detoksikaciju tijela, a najbolji čajevi za to su vam zeleni čaj i čaj o koprive. Popravite svoju prehranu da jedete što više voća i povrća, da od mesa jedete ribu i perad, te da jedete složenije ugljikohidrate. Povećajte unos vitamina C, kalija i sumpora je oni vam mogu pomoći kod uklanjanja toksina van iz tijela. Nemojte jesti preslanu i prejako začinjenu hranu jer sol može sadržati vodu unutar tijela. Redovito uklanjajte toksine van iz tijela, a to je najbolje kroz biljne čajeve koje će vam pomoći ukloniti toksine kroz mokraću, dok uz suhe šljive, zobene kaše i slično možete se riješiti problema s konstipacijom. Dnevno vježbajte barem 30 minuta kako biste potaknuli i metabolizam i izbacivanje toksina. Provodite vrijeme u prirodi, te dopustite svojem tijelu da se znoji. Dobro je da idete na masaže protiv celulita jer će to isto potaknuti uklanjanje celulita kod kuće. Te za kraj, opustite se jer nekada celulit nastaje zbog stresa isto.

Tagovi:

motion free

Celluless - riješite se celulita zauvijek

Ne plačajte skupe tretmane ako ne morate.

  • razbija naslage celulita i prodire duboko i kožu
  • daje odlične rezultate čak i bez maderoterapije ili bilo koje masaže
  • zateže butine i stražnjicu već nakon nekoliko korištenja
  • djeluje i na stomaku