Testosteron terapija

Somatodrol - za ekstremnu čvrstoću mišića

Povećava razinu testosterona i HGH-a.
  • veći postotak mišića
  • više energije
  • bolje definirano tijelo
  • brži rezultati
 
Testosteron terapija

Sve ospolnom hormonu i kada vam treba testosteron terapija

Iako je testosteron spolni hormon i najveći utjecaj ima na spolnost, to nije njegova jedina uloga u tijelu muškarca. On utječe na glas (mutiranje kod dječaka na prijelazu u mladićko doba), na pojavu i rast pubičnih, pazušnih te ostalih dlaka po tijelu (kosa, brada, brkovi). Utječe na izgradnju kostiju, stvaranju crvenih krvnih zrnaca (krv raznosi kisik po svim organima, mozak, srce, pluća, penis koji bez krvi nema erekcije). Saznajte sve o spolnom hormonu i kada vam treba testosteron terapija.

Testosteron je cigla u masi muških mišića, kao i u cjelokupnoj građi muškog tijela. Ovaj hormon utječe na mušku plodnost i cjelokupni spolni život muškarca. Testosteron terapija se primjenjuje kada je niska razina ovog hormona što se može očitovati kroz duševna i psihička raspoloženja (depresija), gubitak dlaka po tijelu, gubitak mišićne mase, umor, bezvoljnost, manjak koncentracije, gubitak fizičke snage, gubitak pamćenja i izdržljivosti, povlačenje u sebe, erektilne disfunkcije ili potpunu nezainteresiranost za seks.

U kojoj životnoj dobi vam treba testosteron terapija

Manjak testosterona se manifestira na različite načine i može se pojaviti u bilo kojoj životnoj dobi muškarca, čak i u dječačkoj dobi što jako utječe na rast i razvoj dječaka i može otežati njegov prijelaz u zrelost. No, dječaci nisu obuhvaćeni ovim razmatranjem muške hormonalne terapije, pa je važno znati u kojoj životnoj dobi vam treba testosteron terapija, pošto se tek sazrijevanjem i stasanjem u odraslog muškarca može utvrditi prava hormonalna slika i ova terapija je za sve punoljetne muškarce.

Testosteron terapija mnogima na sreću zatreba tek kada im na vrata zakuca starost, jer starenje slabi mnoge funkcije i donosi mnoge disfunkcije, a među njima i spolne disfunkcije izazvane niskom razinom testosterona. Nažalost niska razina se može javiti u bilo kojoj životnoj dobi, pa bi bilo posve pogrešno za nju okriviti samo starenje. Manjak ovog hormona se susreće kod muškog steriliteta, a zna se da je ovaj hormon odgovoran za kvalitetu spermija i plodnost.

Na koji način pomaže testosteron terapija

Kao što ženska hormonska nadomjesna terapija pomaže u menopauzi, čuva njezinu mladost, čak je i zovu terapijom pomlađivanja, tako i testosteron vraća muškarcu gipkost, pokretljivost, obnavlja mu mišićnu masu i čuva njegovu muževnost ako je u andropauzi. Na koji način pomaže testosteron terapija, ta hormonalna terapija ima veliki utjecaj na duševna stanja i raspoloženja i ogroman utjecaj na kvalitetu njegovog spolnog života bez obzira na to u kojoj ga je životnoj dobi snašla niska razina testosterona.

Testosteron terapija se provodi lijekovima na recept nakon utvrđene i postavljene dijagnoze niskog testosterona ili prirodnim lijekovima bez recepta koji se nabavljaju online putem. Vježbanje, zdrava prehrana namirnicama koje su bogate vitaminima, mikronutrijentima i biljnim hormonima i nepušenje, nepijenje također pomažu. Namirnice koje koje imaju afrodizijačka svojstva obično potiču i proizvodnju testosterona, redovito pregledajte prostatu, ako imate višak kilograma riješite ih se, održavajte redovan i uredan seksualni život jer hormon sreće potiče i proizvodnju drugih hormona.


Tagovi:

Somatodrol - za ekstremnu čvrstoću mišića

Povećava razinu testosterona i HGH-a.
  • veći postotak mišića
  • više energije
  • bolje definirano tijelo
  • brži rezultati