Testosteron tablete

Somatodrol - za ekstremnu čvrstoću mišića

Povećava razinu testosterona i HGH-a.
  • veći postotak mišića
  • više energije
  • bolje definirano tijelo
  • brži rezultati
 
Testosteron tablete

Testosteron tablete i što je testosteron?

Testosteron danas možemo opisati kao strukturni steroid koji se proizvodi u testisima muškaraca kao i njihovim nadbubrežnim žlijezdama. Žene također proizvode testosteron u jajnicima i isto nadbubrežnim žlijezdama u manjem omjeru. Navedeni hormon je od ključne važnosti za razvoj muškaraca jer utječe na mnoge karakteristike koje vežemo za muževnost. Prirodna proizvodnja testosterona je najveća u doba adolescencije, i ono opada u ranoj mladosti. Pad testosterona se može primijetiti već u 30 oj godini kada se pojavljuje i prvo pitanje vezano za testosteron tablete ili druge oblike dodatnog testosterona.

Kako testosteron djeluje na tijelo? Kod odraslih on će djelovati na mišiće, masnoću, mozak, srce, kosti, muški spolni organ, kožu, bubrege. Njegovim smanjenjem prestaju sve prednosti koje navedeni hormon ima na muško tijelo i polako dolazi do toga da se mogu primijetiti određene, često nepoželjne promjene na tijelu. Testosteron tablete nam mogu pomoći da nadopunimo testosteron u našem tijelu i da se osjećamo kao i nekada. Važno je naglasiti se nadomjestak za testosteron danas ne traži samo kako bi se od nadomjestio radi smanjene proizvodnje, već i radi postizanja boljih sportskih performansi.

Testosteron tablete i kako testosteron poboljšava trening?

Niska razina testosterona kod muškarca može potaknuti debljanje, smanjenu potrošnju kalorija, povećanje poremećaja glukoze i inzulina u krvi, usporeni metabolizam. Dokazano je kako testosteron djeluje izravno na naš središnji živčani sustav i da on regulira naš metabolizam. Upravo radi navedenog on je danas pogodan kao suplement ako želite smršaviti ili ako želite oblikovati i dobiti veće mišiće. Kako testosteron poboljšava trening? On djeluje izravno na rast naših mišića, tako možemo često čuti kako ga se naziva anaboličkim steroidom. Testosteron pomaže u izgradnji postojećih mišićnih vlakana, povećava razinu kalcija u mišićima, povećava razinu eritropoetina.

Nažalost, sami prirodni testosteron često nije dovoljan za postizanje maksimalnih rezultata, što znači da će mnogi posegnuti za steroidima u obliku dodatnih suplemenata. Danas se na tržištu nude testosteron tablete i kapsule, testosteron gelovi i masti, testosteron flasteri, injekcije pa čak i implantanti. I dok se navedeni dodaci često koriste u svrhu povećanja testosterona kod osoba koje pate od njegovog manjka, one se mogu pronaći i kod sportaša. Testosteron tablete su danas na vrhu dodatnog oblika testosterona jer je njihova primjena, točnije konzumacija najjednostavnija.

Testosteron tablete i koje su njihove nuspojave?

Testosteron tablete ili bilo koji drugi dodaci koji uključuju testosteron mogu ostaviti negativne nuspojave na tijelo korisnika bilo da je riječ o liječenju ili dopingu. Glavne nuspojave koje povezujemo s uzimanjem testosterona su: Povišeni loš kolesterol, povećana masnoća kože i pojava akni, ćelavost, smanjenje proizvodnje sperme, problemi s jetrom i bubrezima. Testosteron tablete iako danas najsigurniji oblik uzimanja dodatnog testosterona, uz navedeno nosi i najtežu nuspojavu a to su problemi s jetrom i bubrezima. Kao što znamo tablete ili kapsule se uzimaju oralno, one se razgrađuju u našim želucima i zatim putuju preko krvi u organizam.

Pošto je navedeni testosteron sintetičkog oblika on se karakterizira kao toksin u našem tijelu. Znamo kako je jetra glavni organ za čišćenje toksina iz tijela, i ona baš kao i bubrezi moraju raditi prekovremeno i opterećeno kako bi izbacili toksine iz tijela. Povećanom konzumacijom navedenih tableta dovodimo jetru i bubrege u opasnost od trajnog oštećenja, što može ostaviti velike posljedice na naš organizam. Prije nego se odlučite za sintetičke oblike uzimanja testosterona bilo bi poželjno da ga probate povećati na prirodne načine.


Tagovi:

Somatodrol - za ekstremnu čvrstoću mišića

Povećava razinu testosterona i HGH-a.
  • veći postotak mišića
  • više energije
  • bolje definirano tijelo
  • brži rezultati