Testosteron injekcije

Somatodrol - za ekstremnu čvrstoću mišića

Povećava razinu testosterona i HGH-a.
  • veći postotak mišića
  • više energije
  • bolje definirano tijelo
  • brži rezultati
 
Testosteron injekcije

Testosteron injekcije i što je testosteron?

Testosteron je muški spolni hormon, ali isto tako i najpoznatiji steroid u današnjem svijetu sporta. Radi se o hormonu koji je ključan za razvoj mišićne i koštane mase, seksualni nagon i proizvodnju spermija. Testosteron svakako ima najglavniju ulogu kao hormon koji održava muško zdravlje, a ono je vidljivo u njegovoj atletskoj sposobnosti kao i izgledu tijela. Testosteron injekcije su dan danas još pomalo tabu tema radi njihovog korištenja. I dok mnogi od nas automatski pomisle na nabildanog muškarca koji ubrizgava injekciju u mišić, malo je poznato da se testosteron injekcije koriste i za druge stvari.

Pošto je riječ o sintetičkom obliku testosterona on je zapravo prije svega lijek za pojedine zdravstvene probleme kod osoba koje nemaju dovoljan nivo navedenog hormona u sebi. Navedena injekcija može pomoći takvim osobama da unaprijede svoje tjelesne funkcije i da osjete sve čari navedenog hormona. Kada se traži nadomjestak za testosteron, same injekcije su često na predzadnjem ili zadnjem mjestu radi svojih nuspojava na tijelo.

Testosteron injekcije i koje su nuspojave uzimanja?

Bilo da se testosteron injekcije koriste kao oblik dopinga ili u obliku zdravstvene pomoći, pošto je riječ o sintetičkom obliku on sa sobom nosi određene nuspojave. Masna koža i akne su prvi problem i zapravo najmanja cijena korištenja sintetičkog testosterona. Pojava masne kože i akni se događa na cijelome tijelu, najviše na području leđa. Ginekomastija ili muške grudi, muške grudi mogu krenuti rast i može se dogoditi zadebljanje bradavica. Sterilitet, uzimanjem sintetičkog oblika testosterona muškarci usporavaju proizvodnju prirodnog testosterona što duljim uzimanjem može dovesti do atrofiranja testisa i trajnom sterilnošću.

Rizik od oboljenja jetre i bubrega, testosteron injekcije je ubrizgavanje stranog tijela, što znači da je riječ o vrsti toksina. Jetra i bubrezi će često raditi preopterećeno što može dovesti do raznim problema. Promjene raspoloženja, visoka koncentracija testosterona može dovesti do agresivnog ponašanja, ili stanja poput depresije ili šizofrenije. Ćelavost, iako prirodan testosteron ima nuspojavu dlakavosti, on isto tako osobito u sintetičkom obliku može igrati veliku ulogu u ćelavosti po cijelom tijelu.

Testosteron injekcije i što je važno znati prije uzimanja testosterona?

Kao što smo naveli testosteron se može uzimati radi postizanja boljih sportskih rezultata i povećanja mišićne mase, ili kao zdravstveni razlog ako patite od manjka testosterona. Testosteron injekcije mogu biti od pomoći, ali isto tako je važno se pitati da li će ovaj oblik uzimanja testosterona odgovarati vašem organizmu. O injekcijama je uvijek najbolje pričati sa svojim liječnikom koji će vas detaljnije uputiti o načinu korištenja i mogućim nuspojavama. Ako testosteron injekcije planirate uzimati radi poboljšanja sportskih performansi isto tako morate biti svjesni određenih nuspojava koje mogu nastati prekidom korištenja.

Ukoliko niste sigurni u navedeno, možda je bolje da za početak poradite na prirodnom poboljšanju proizvodnje testosterona. Kako se ono postiže? Za početak izbjegavajte stres u bilo kojem obliku, u trening uključite kompleksnije vježbe, stanite na kraj lošim dijetama kao i izgladnjivanju, budite više na sunčevoj svjetlosti, osigurajte si dovoljno sna i odmora, unosite dovoljno vitamina i minerala u svoj organizam.


Tagovi:

Somatodrol - za ekstremnu čvrstoću mišića

Povećava razinu testosterona i HGH-a.
  • veći postotak mišića
  • više energije
  • bolje definirano tijelo
  • brži rezultati